Tržište več reagira na povlačenje Actavisa, Pliva će osloboditi masu keša koji će između ostalih dionica već danas potražiti i Petrokemiju kao sigurnu luku……….
zadnji vlak za 300 kuna puni se ovih dana. Treba požuriti.
Ova je dionica samo za strpljivu ekipu, nagrada za strpljenje sigurno stiže (uskoro)! [smiley2]
Ne mogu vjerovati. Danas nisam napisao ni jedan post na PTKM, a ona svejedno pada. Do sada sam mislio da pada radi mog pisanja, ali izgleda da nije tako.
Ne mogu vjerovati. Danas nisam napisao ni jedan post na PTKM, a ona svejedno pada. Do sada sam mislio da pada radi mog pisanja, ali izgleda da nije tako.
Što bi reko Ćiro: “Sine, ti si neke stvari utvaraš…
Ova naša piskaranja očito nemaju nikakvih utjecaja niti na jednu dionicu osim moža vrlo kratkoročno ali sve se to nakon nekog vremena vrati tamo gdje to odrede neki veći igrači.
Bljedoliki nemas ti utjecaja na cijenu ni koliko ti je crno pod noktima, hi, hi, hi.
Mozda je na cijenu utjecala moja formula? Jeste li razmislili o tome? A mozda je Ciro u pravu pa si ja to utvaram?
Kolega Vi ste se stvarno ulovili te famozne formule.
Ne znam što da kažem. Možda su investitori uzeli kalkulatore u ruke.