PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Vlad

19.8.2008 si ti pisao sledece:

"ptkm ide vrlo skoro na barem 300-320.
TA je po srijedi(ili utorku, prošla je ponoć ).
radi se o 2 formacije: jedna je u dovršena u cijelosti, druga 90%."

Nikad nisam razumio da ja i ti i jos druge osobe mozemo pisati postove bez "cenzure" dok neki trebaju cekati pola sata ili vise da se vidi sto pisu(ako se uopste vidi neke pute)

Mnogo puta te osobe pisu vise istinito neko mnogi drugi ali njih hvata proces "censure" .

U pogledu na PTKM ima Hrco1 pravo…ti si pisao da ce ici na vece razine…a pad nisio vidio u vrijeme kad si pisao tvoju analizu.
Nije ni cudo posto jedino sa Ewt se moze videti formacija koja pokazuje dali ima rast ili pad.
Tvoj nacin (standardni TA) to ne moze pokazati.

Obicni ljudi sa malo znanja o TA se lako impresioniraju od tvog pisanja…mogu kazati da za nas sto imamo znanje TA je mnogu puta smjesno ono sto pises.

I za kraj evo sto sam ja pisao o PTKM-dionici… 19 dana prije tebe:

1.8.2008

dugorocno gledano moze ova dionica ici prema 300-320

prije ovog rasta postoji manja korekcija (pad)…tako da je vjerovatno moguce kupit
jeftinije nego dansnjih ca 260 kuna

ps nemoj samo poceti o 3700…
[lol]

dobro.
ajmo onda o 4300
[lol]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Nema se tu kaj pričat CROMANOVA analiza se pokazala jako kvalitetna, prodo sam nedavno
na 258 kn i sad mogu ponovo ulazit a profit je u đepu. Bilo kakvi komentari su suvišni……

@Vlad

19.8.2008 si ti pisao sledece:

"ptkm ide vrlo skoro na barem 300-320.
TA je po srijedi(ili utorku, prošla je ponoć ).
radi se o 2 formacije: jedna je u dovršena u cijelosti, druga 90%."

Nikad nisam razumio da ja i ti i jos druge osobe mozemo pisati postove bez "cenzure" dok neki trebaju cekati pola sata ili vise da se vidi sto pisu(ako se uopste vidi neke pute)

Mnogo puta te osobe pisu vise istinito neko mnogi drugi ali njih hvata proces "censure" .

U pogledu na PTKM ima Hrco1 pravo…ti si pisao da ce ici na vece razine…1. a pad nisio vidio u vrijeme kad si pisao tvoju analizu.Nije ni cudo posto jedino sa Ewt se moze videti formacija koja pokazuje dali ima rast ili pad.
Tvoj nacin (standardni TA) to ne moze pokazati.

Obicni ljudi sa malo znanja o TA se lako impresioniraju od tvog pisanja…(2)mogu kazati da za nas sto imamo znanje TA je mnogu puta smjesno ono sto pises.
I za kraj evo sto sam ja pisao o PTKM-dionici… 19 dana prije tebe:

1.8.2008

dugorocno gledano moze ova dionica ici prema 300-320

prije ovog rasta postoji manja korekcija (pad)…tako da je vjerovatno moguce kupit
jeftinije nego dansnjih ca 260 kuna

ps nemoj samo poceti o 3700…
[lol]

ad 1) a ti si nagovijestio pad prije dostizanja 300-320? [kiss] [rolleyes]
ad 2) tvoji me postovi zabavljaju: tvoje infantilne reakcije definitivno imaju humorističnu notu.
a neke prognoze su ti bile uistinu smiješne.

@vlad

Ako je croman kad je cijena bila 260 reko da će se moći jeftinije kupit prije rasta
na 300 onda znači da je nagovijestio prvo spuštanje sa 260…..
Nije mi jasno kaj sad u toj priči nije jasno, uostalom iz aviona se vidlo kad je potegnulo
sa cca 230 na 260 da slijedi hlađenje…….

@bajka
pa naravno da nakon rasta slijedi hlađenje.
ni ja nigdje nisam rekao da će rast do 310-330 biti linearan.
samo sam naveo ciljni raspon.

Samo vi raspravljajte a ja lagano tovarim,Kako će to vama pomoći svima kada bude na 320 a vi nebudete imali ni dionicu,bojim se nikako.Još kada probije 400kn [bye].Otvaram sezonu lova sa 100knom.

SAM PROTIV SVIH

Pa gdi je onaj skriveni od jučer majkumu……

SAM PROTIV SVIH

njegovu? [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

neprijateljsku.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Pa šta je ovo pobježe prodaja.Kakva je ovo bježanija? [angry] Još nisam završio sa dokupom. [angry]

SAM PROTIV SVIH

@vlad

Ako je croman kad je cijena bila 260 reko da će se moći jeftinije kupit prije rasta
na 300 onda znači da je nagovijestio prvo spuštanje sa 260…..
Nije mi jasno kaj sad u toj priči nije jasno, uostalom iz aviona se vidlo kad je potegnulo
sa cca 230 na 260 da slijedi hlađenje…….

@bajka

Moja analiza za PTKM se bazirala na grafikonu sto sam poslao Hrco i koji sam nameravao 1.8.2008 i staviti na forum.Ali u negativnom ambientu se i sam postane nagativan…tako da sam odustao

vidi privitak (grafikon PTKM)

pozdrav

Ps ako ljudi ne znaju da ce doc do pada..prije nego takav se desi..kako se moze u isto vrijeme govoriti o rastu i razinama 400 ? nema logike…ali ima puno diskusije i postova

Kupnja – PTKM-R-A
109 233,00
5 230,55
8 230,53
10 230,02
50 230,00

Prodaja – PTKM-R-A
35 245,00
35 247,50
30 247,98
214 248,00
1.139 255,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close