PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Pjerino je sigurno taj koji me je preskočio na bidu.Dajte kolega još jedan crnjak prospite po ovoj temi da uspijemo kupiti.

SAM PROTIV SVIH

Kolega Pjerino je sigurno taj koji me je preskočio na bidu.Dajte kolega još jedan crnjak prospite po ovoj temi da uspijemo kupiti.

***obrisano***

A na 3 milijuna kuna dobiti P/e 200, koliko ce sjesti dividende na naš racun tada, moze li odgovor?

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Idem po 200 kom cijena od 233 kn mi odgovara.Uvijek sam bio galantan.

SAM PROTIV SVIH

nemojte toliko napadati ptkm

skrivac na prodaji od 1000 komada na 233

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Prošlo 200 komada, skriveni je nalog.

Nevjerojatno, spuste cijenu da izađu, pa to je ludost tržišta.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prošlo 200 komada, skriveni je nalog.

Nevjerojatno, spuste cijenu da izađu, pa to je ludost tržišta.
[/quote]

očito im treba novac…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Znao sam da je skriveni ali stavio sam još 200 na bid jer kao što sam rekao dokupljujem 600kom i to ću najaviti ,znači ostalo za dokup još 400kom

SAM PROTIV SVIH

Znao sam da je skriveni ali stavio sam još 200 na bid jer kao što sam rekao dokupljujem 600kom i to ću najaviti ,znači ostalo za dokup još 400kom

……. Odličan potez[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ponavljam, negativno pisanje treba gledati pozitivno jer to je drukanje na dolje od ljudi koji vjeruju u podcijenjenosti i perspektivu ove dionice…ne bi gubili svoje dragocijeno (nadam se:)) vrijeme da drukaju na dolje…

svatko od nas u Hrvatskoj se voli zaliti da mu je tesko i da jedva spaja kraj s krajem, a posebno jedan direktor koji ima problema sa dizanjem cijena, pa naravno da ce prije reci 3 milijuna dobiti za cijelu godinu jer si tako povecava sanse za povecanje cijena….

3.i 4. kvartal u prihodima najvisi je udio izvoza, i nema teorije da bude 3 milijuna kuna dobiti na godisnjoj razini tj. da 3. i 4. budu gubitasi….

ne zaboravite, pored tih 40 milijuna dobiti u prva dva kvartala, uracunati su vam rashodi od 25 milijuna kuna u vidu rezerviranja…

p.s. clanak iz jutarnjeg kaze da prvo idu uspjesne firme, mesaric kaze skoro….ako zbrojite 2 i 2, neke stvari su ocite….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

dobro pjerino, majke mu ga, a što ti želiš kupit? [lol]

Ovu čađaru ja ne želim kupiti ni pod razno, ali moja svrha pisanja je da ukazem kakva je u ptkm stvarna situacija, ne bacam ja nikakve crnjake, mesarić je za ovu godinu najavio

dakle mora biti velikih gubitaka….isto tako je najavio da nije loše da država ostane vecinski vlasnik.
Žao mi je što nemate kontraargumente osim vrijeđanja, ovo se ne odnosi na tebe, vec na big bosa..jesi mozda primjetio kako je izbacio iz intervjua gdje kod se napominje loša budućnost ptkm..

A na 3 milijuna kuna dobiti P/e 200, koliko ce sjesti dividende na naš racun tada, moze li odgovor?
[/quote]

Ova izjava o 3 miliona dobiti je bila prije rezultata za polugodište,pa kada su rezultati izašli mnogi su se čudili.Na žalost Mesarić je morao kukati jer je pregovarao sa Rumenim oko dizanja cijene za domaće tržište tako da je izjava o 3 miliona bila u tom kontekstu da bi se cijena gnojiva mogla dići.Kolega vidjećete operativnu dobit u 3Q možda veću i od operativne dobiti Atlanske ali nemojte se onda čuditi i pričati da niste znali.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close