PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao što rekoh ranije, ovdje ima toliko prevaranata, od malih igrača do velikih, strašno.

Samo jedno mi nije jasno, što ti silni tobože veliki stručnjaci rade po cijele dane na forumu, i zimi i ljeti, cijelo ljeto vidim, a znaju da će tržište samo što nije će se srušiti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ti si neki jak igrač, možeš izaći na 240 kuna, a nas savjetuješ da ide po 200 kuna.

Čudno.

Privatizacija neće biti danas. Pa onda nije čudno toliko.

Di ste borci?

Evo samo šta nismo na lažljivih 320 Kn.
Još jednom, TA, FA, izvještaje i gatanja u grah se ostavite. Nije to za ovu žabokrečinu.
I još jednom, nemojte se iznenaditi ako privatizacija bude po 200 Kn.

Tu smo i ne mislimo snagu trošiti na blal,bla…!

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Ti si neki jak igrač, možeš izaći na 240 kuna, a nas savjetuješ da ide po 200 kuna.

Čudno.

Čovjek čeka akciju "sve po deset kuna" !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

O čemu ti pričaš, neće biti danas? Jao, ovdje je sve ludo…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kao što rekoh ranije, ovdje ima toliko prevaranata, od malih igrača do velikih, strašno.

Samo jedno mi nije jasno, što ti silni tobože veliki stručnjaci rade po cijele dane na forumu, i zimi i ljeti, cijelo ljeto vidim, a znaju da će tržište samo što nije će se srušiti.

…Ne kužim kaj se raspravljaš s klincima koji ulažu na virtualnoj??? Ionak nisu napisali niš` konstruktivno nego samo katastrofa, potop itd…Ugasi komp i na pivu…
Najbolje mi je to kaj se likovi zakače na najbolje i trenutno najpovoljnije firme za kupiti…PTKM je definitivno jedna od tih… [thumbsup]

ptkm ide vrlo skoro na barem 300-320.
TA je po srijedi(ili utorku, prošla je ponoć [smiley]).
radi se o 2 formacije: jedna je u dovršena u cijelosti, druga 90%.

HM sada već imamo dvije iste prognoze jednu od Cromana i jednu od Vlada .Napokon su se složili [lol]
[/quote]

@geronimo

moja analiza od 1.8.2008 je bila sledeca:

"

Jedan pogled na PTKM-dionicu sa Ewt analizom(sa danasnjim EOD podacima):

dugorocno gledano moze ova dionica ici prema 300-320

prije ovog rasta postoji manja korekcija (pad)…tako da je vjerovatno moguce kupit jeftinije nego dansnjih ca 260 kuna"

Moja analiza ima CT formaciju…a sto drugi vide? who knows

sretno…i jednim i drugima

Ma ne treba se ništa forsirati na ovoj dionici jer kada INA bude riješena eto velikog prometa, a već postojeći dioničari mogu iskoristiti ovo povoljno vrijeme i još povoljnije kupovati……..

A što neki pričaju, na PTKM je sve jasno tko je bio slab izašao je prije izvješća 2q, a sada je to prošlo,
pa mnogi negativci i nisu negativci nego igrači fondova koji plaše kupnju da bi kupili samo odabrani……….

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kad si uspio prodati prije?

PETROKEMIJA OFICIJELNI SPONZOR 35. SAJMA ŠLJIVE U GRADAČCU
21. kolovoz 2008

U Gradačcu je jučer otvoren 35. Gradačački sajam šljive, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije. Naša tvrtka oficijelni je sponzor ove najveće i najstarije sajamske priredbe u BIH, na kojoj ove godine sudjeluje oko 300 izlagača. Stoga je predsjedniku Uprave Borisu Mesariću pripala čast da uz Nedžada Brankovića, premijera Vlade Federacije BIH, otvori 35. Gradačački sajam šljive. Mesarić je također od organizatora dobio posebno priznanje za osobni doprinos afirmaciji ovog sajma. Ne treba zaboraviti kako je Petrokemija suosnivač, i jedini izlagač koji je izlagao na svim dosadašnjim sajmovima u Gradačcu.

«Sajam je u međuvremenu izrastao i napredovao do regionalne razine, a vjerujem da će u narednim godinama rasti i dalje. Mi ćemo mu u svakom slučaju i dalje biti vjerni», kazao je predsjednik Uprave naše tvrtke. Izvršni direktor sajma u Gradačcu, Mehmedalija Mahmutović, istaknuo je kako im puno znači suradnja s Petrokemijom. «Takve velike tvrtke jamče uspješnost sajma, i izuzetno nam je stalo do učešća Petrokemije», poručio je Mahmutović. Već u subotu naša tvrtka predstavit će se i u Gornjoj Radgoni, na otvorenju 46. poljoprivredno – prehrambene manifestacije «Pomurski sejem».

Premijer Vlade FBiH Nedžad Branković, s Goranom Conforteom i Borisom Mesarićem, predstavnicima službenih sponzora Sarajevska pivara i Petrokemija Kutina, otvorio je danas u Gradačcu 35. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive.

Na ovogodišnjem sajmu od 20. do 24. kolovoza sudjeluje oko 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Nizozemske, Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Češke i Turske. Sajam je za 20 posto veći od prethodnog i ima 40 posto novih izlagača.

Sajam šljive u Gradačcu održava se na oko 15.000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora na kojem će svoje proizvode i aktivnosti predstaviti proizvođači i prerađivači hrane i pića, transportna poduzeća, bankarske i nevladine organizacije.

"Vlada FBiH i ove godine želi podržati poljoprivredu. Zato su u proračunu sredstva za ovu namjenu povećana za gotovo 100 posto. Oko 50 posto poticajnih sredstava za voćarstvo koriste poljoprivrednici iz Tuzlanskog kantona, a većinu s područja općine Gradačac. Imamo namjeru da kapitalna sredstva uložimo u poljoprivrednu infrastrukturu. Potrebne su nam nove hladnjače, prerađivački kapaciteti i koncentratori za voćne sokove. Ulagat ćemo i u putnu infrastrukturu. Vlada je osigurala 30 milijuna KM za putnu dionicu od Sarajeva do Tuzle i ovih dana će početi izgradnja prvih dviju dionica te magistralne prometnice. I putni pravac Tuzla-Orašje Vlada je proglasila od javnog interesa za FBiH. Ono što je SFF u regionalnom smislu za film, to je gradačački sajam za poljoprivredu", kazao je premijer FBiH Nedžad Branković prilikom ceremonije otvaranja Sajma.

Na ceremoniji otvaranja prisutnima su se obratili predsjedavajući Predsjedništva BiH Haris Silajdžić, premijer TK-a Enes Mujić, općinski načelnik Ferhat Mustafić i direktor Sajma Husein Topčagić.

Premijer Branković, premijer TK-a Enes Mujić i resorni ministri sastali su se s privrednicima i razgovarali o najaktualnijim privrednim temama, s naglaskom na razvoj poljoprivrede.

Udruženje poljoprivrednika Gradačac predstavilo je plan uspostave industrijske zone II.

I ove godine u organizaciji Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta iz Sarajeva i Tehnološkog fakulteta iz Tuzle 21. kolovoza bit će održano stručno-znanstveno savjetovanje s međunarodnim sudjelovanjem ”AgroTECH.a”. Moto ovogodišnjeg savjetovanja je „Zaštitimo vodu, zrak i tlo – proizvodimo biološki ispravnu hranu“, priopćila je Služba za informiranje gradačačkog sajma.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

vlad1111, 21.08.2008. u 15:58

Je, evo ja je vidio!
Upravo se uputila prema 320 sa pinklecom na ramenu.
Evo, maše mi, pozdravlja.

Nemoj tako, nisi fer. TA ne laze, osim ako fond manageri odluce drugacije.

A poslije ce biti, ma nisam pozorno gledao – ne bi bilo prvi put.

[/quote]
uvaženi ekspert za TA je bio u pravu.
a ja sam opet pogriješio.
jer sam procjenu dao odokativno, bez crtanja.
cilj povisujem za 10 punkta, na 310-330.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

uvaženi ekspert za TA je bio u pravu.
a ja sam opet pogriješio.
jer sam procjenu dao odokativno, bez crtanja.
cilj povisujem za 10 punkta, na 310-330.

A ja spuštam na 190 [smiley]

New Report

Close