Ma koja TA, FA, izvještaji…
Dajte ljudi opametite se. Mi smo žabokrečina od burze i te metode kod nas uopće ne vrijede.
Evo ATPL 300% veća dobit, a šta…
Ova burza je mrtva najmanje idućih godinu dana.
Crobex na 2500 – 2700 lako moguće za tih godinu dana.
Sve ovisi o tome koji faktori sve mogu (po)gurnuti burzu. Ne treba nešto striktno prihvatiti iako se to sada tako čini. Do samo prije godinu dana svu su vikali ide CROBEX na 6000, a vidi gdje je sada, tko se tome nadao. Burza nije nešto konstantno, nešto umirujuće, na njoj se vječno nešto zbiva, i u tih godinu dana bit će dionica koje će porasti i do 200-300 posto i one koje će pasti još xx%, sve ovisi o trenutnim (ne)prilikama.
Ima li netko ideju kaj se bude dešavalo nakon što se 9.000.000.000 kuna od prodaje INE prebaci fondovima 1/3 i građanima 2/3?
Rohatinski se boji inflacije jer budu građani odmah u shopping.. No fondovi ne kupuju u shopping centrima.
Ja smatram da će radničke dionice jako puno srušiti cijenu ove dionice
Ovaj socijalistički mostodont će se ponovo vratiti na stare staze čim radnici dobiju dionice.
Svakim danom dionica pada sve niže i niže i danas je u minusu -2,46%
Svi ozbiljni investitori su odustali od čađare
Budite malo realni
Pozdrav od Davora
Rohatinski se boji inflacije jer budu građani odmah u shopping.. No fondovi ne kupuju u shopping centrima.
Građani budu odmah pokrili dugove.
pa kaj si se nakacijo na svaku temu i to stolikim crnjacima odjednom, nevidim drugi razlog osim silnog trosenja energije na silni druk prema dolje,znam , uostalom svi znamo da nije tak bajno na TK-a , ali to tvoje silno dusebriznistvo za naciju i nas ostale zaboravi, da si siguran u ovo kaj pricas okolo čmrljio bi i sutio i cekal i kad bi to tak popadalo kak velis lagano kupoval, i kasnije zbrajal zaradu vecu nego mi ostali JEL SI TI ZNAL ZA PAD!!??!?!
NEBII DJELIL INFORMACIJE ZABADAVA ( uf ni mama se nije brinula ovak za mene)
i nemojte ljudi nasjedat na ovakve provokatore, nitko ali ama bas niko ne djeli informacije , svoja saznanja i svoje znanje badava
Građani budu odmah pokrili dugove.
[/quote]
[thumbsup]
pa kaj si se nakacijo na svaku temu i to stolikim crnjacima odjednom, nevidim drugi razlog osim silnog trosenja energije na silni druk prema dolje,znam , uostalom svi znamo da nije tak bajno na TK-a , ali to tvoje silno dusebriznistvo za naciju i nas ostale zaboravi, da si siguran u ovo kaj pricas okolo čmrljio bi i sutio i cekal i kad bi to tak popadalo kak velis lagano kupoval, i kasnije zbrajal zaradu vecu nego mi ostali JEL SI TI ZNAL ZA PAD!!??!?!
NEBII DJELIL INFORMACIJE ZABADAVA ( uf ni mama se nije brinula ovak za mene)
i nemojte ljudi nasjedat na ovakve provokatore, nitko ali ama bas niko ne djeli informacije , svoja saznanja i svoje znanje badava
Naravno.
Sve je super i sve je pet. Ajmo o tome pisati. Samo o čemu…?
Vidjevši kako ide INA, strah me samo po kojoj će cijeni ići PTKM u privatizaciju strateškom partneru. Sve mi se čini uzevši sve u obzir da će po 200 Kn. Možd 210 Kn da nas počaste.
Naravno da ce ici po 210. A ovi iz Erste Plavog ionako mlate tudim novcem, jel?
Prozirno, prozirno do bola.
Naravno da ce ici po 210. A ovi iz Erste Plavog ionako mlate tudim novcem, jel?
Prozirno, prozirno do bola.
Pa i mlate tuđim novcem.
A i zaboravljaš da su oni duuugoooočni igrači.
Di ste borci?
Evo samo šta nismo na lažljivih 320 Kn.
Još jednom, TA, FA, izvještaje i gatanja u grah se ostavite. Nije to za ovu žabokrečinu.
I još jednom, nemojte se iznenaditi ako privatizacija bude po 200 Kn.
Ti si neki jak igrač, možeš izaći na 240 kuna, a nas savjetuješ da ide po 200 kuna.
Čudno.