Malo sam uložio u PTKM u nadi da ću napraviti posla, ali od posla ništa jer je to pljačka. Što misliš koliko je plaćena Urea koja se sada prodaje po 340 $ MT CIF ASWP ? a znam da je otišla iz Šibenske Luke. Malo bi ti podatci trebali biti transparentniji, a ne ispod žita. U stvari čemu se ja čudim , naša posla. Neću više kometirati , vidjet ćete sve kad dođe jesenja sjetva.
Da si pravi dioničar prijavio bi nekontrolirani izvoz od strane jer zabranjen je izvoz gnojiva svima osim PTKM, stoga si dužan odmah prijaviti takvan način trgovanja prijaviš i u samu PTKM da se takvo što radi i tko to radi…..
prijavi ovdje
Renato Habek, Direktor korporativnog upravljanja
Tel. : (044) 647201
mail: renato.habek@petrokemija.hr
Gordana Jugović, rukovoditelj Korporativnih komunikacija
Tel. : (044) 647206
mail: gordana.jugovic@petrokemija.hr
….
[/quote]
pa naravno da je PTKM izvoznik, tko je kupac , vjerojatno može gnojiti samo cvijeće na prozoru offshore ureda
dobro su to iskontrolirali da samo oni mogu izvoziti da ih nebi mi mali nešto sputavali
ali da nam olakšam, jer mi imamo onu ak meni krepa krava nek susedu krepaju bar dvije pa bu mu lakše, u Ukraini se dešavaju još gore i gluplje stvari.
tamo tvornica nema niti objavljenu listu gnojiva , a gnojivo im prodaje tko i kako hoće, nema kontrole ama baš nikakve
Pitao bih BIG BOSSA odakle informacija da se posluje sa Yarom?
Jel to neka ekskluziva ili je info da Yara kupuje negdje objavljena? Ja nemogu nigdje pronaći ni potvrditi to, a interesira me.
BigBoss, molim te barem nekakav komentar.
Ako ne želiš otkriti reci tako. Bilo šta.
[/quote]
YARA surađuje s ptkm i radi se o tisućama tona koje se za njih proizvode u Kutini. Roba (AN) ide za daleke zemlje preko oceana. Proizvodnja traje već duže vrijeme.
Po meni to je početak borbe YARE za ptkm.
I daj kad iznosiš toliko provjerenih vjesti potkrijepi ih onda barem nekom vezom.
Zašto ti tražiš da se vjeruje u TVOJE vijesti o PTKM? Odakle da znam da govoriš istinu ako imam problema sa nalaženjem potvrde istih.
Ovo je POSLOVNI FORUM i osim razmišljanja kako bi stvari trebale izgledati u budućnosti, trebaju nam PROVJERENE vijesti o sadašnjosti i iz prošlosti da bi mogli djelovati.
slažem se s tobom, a kad ja kažem da se izvozi po netransparentnoj cijeni ruga mi se kaže da prijavim lopovu da je lopov
da nebi bilo da ja laprdam bez veze, u privitku je ponuda koju bi trebao još malo spustiti i zatim natovariti
samo želim pokazati da ponuđač nije proizvođač, a na takvim je mjestima bilo i našeg gnojiva po sličnim cijenama
da nebi bilo da ja laprdam bez veze, u privitku je ponuda koju bi trebao još malo spustiti i zatim natovariti
samo želim pokazati da ponuđač nije proizvođač, a na takvim je mjestima bilo i našeg gnojiva po sličnim cijenama
Ovo što pišeš stvarno je glupost nad glupostima jer svjetska cijena UREA gnojiva je 810 dolara FOB,
a da li znaš što je FOB……… http://en.wikipedia.org/wiki/Free_On_Board
A kažeš baviš se prodajom a opet dao si stari cjenik od šećerene VIRO koji nije ažuriran ove godine…..
Bolje nemoj se ovako sramotiti………
Zato dolje imaš broj telefona i mail pa nazovi i pitaj dali ima robe, provjeri na netu tko je ta firma
FOB zanći free on boat, a CIF do kuda meni treba je 150 $ više, a to je preko atlantika
a dragi moj BigBoss mi isto govorimo o cijeni koja je u luci Šibenik
a što se tiće cjenika Viro , za mene je Viro jedna respektabilna firma za koju smatram da je najmanje što treba ažurirati web
zato sve si rekao sa ovim svojim ponašanjem , ili si jedan od poslušnika uprave ili si se dobro nakrcao PTKM i još ako si posudio pare za to, a kamata veća nego dobit, a joj meni tko će jesen dočekati
Mene ne brine što će se desiti s dionicom do jeseni, ako sam mogao čekati skoro dvije godine mogu još čekati, ne mora cijena rasti može se držati na ovoj cijeni jer daje meni vremna da skupim još novca da si kupim, ja tu nisam da dižem cijenu niti spuštam, ali kada se INA riješi eto i PTKM u fokusu velikih mirovinskih fondova……….
A tu sam da pomognem onome tko treba pomoć dakle tko je kupio već dionicu, ja ne pozivam niti jednog dioničara da kupi, već onome tko ima da zna što ima i koliko vrijedi……….
Evo podaci da vidiš da je FOB u Croatia od 819-832 dolara po toni, a ovo su podaci iz centra najvećeg inozemnog kupca od Petrokemije………..
A ti laži i dalje
eto konačno smo se usaglasili,
ja isto nikoga ne tjeram da nešto kupi ili proda, ali govorim činjenice što se radi i kako se radi i da bi mi mali kojima je interes i koji smo dali lovu iz svojih čarapa mogli nešto napraviti po pitanju da se to još bolje napravi jer ćemo i mi imati više od većega
najlakše je firmu uništiti i srozati do kraja i onda ju prodati , ja to ne želim jer to je povjest večine naših tvrtki
to piše na skeniranom komadu papira,
ja sam stavio ime i prezime, broj telefona i mail i tko god hoće može provjeriti
stvarno mi nisi jasan , opasno si se okomio, mora da imaš opasan osobni interes
[/quote]
YARA surađuje s ptkm i radi se o tisućama tona koje se za njih proizvode u Kutini. Roba (AN) ide za daleke zemlje preko oceana. Proizvodnja traje već duže vrijeme.
[/quote]
Oprosti Mika ali pitao sam BigBossa.
p.s. a i ti Mika očito tražiš da ti se vjeruje na lijepu riječ. Daj link, reci koje novine, Petrokemijin glasnik, nešto?
[/quote]
[/quote]
Oprosti Mika ali pitao sam BigBossa.
p.s. a i ti Mika očito tražiš da ti se vjeruje na lijepu riječ. Daj link, reci koje novine, Petrokemijin glasnik, nešto?
[/quote]
luđak naj kaj zameriti šta sam odgovorio umjesto velikog gazde. To nećeš pročitati u novinama nego imaš ekskluzivnu informaciju kao posjetilac ovog foruma. Ja da sam na mjestu Mesarića to bi objavio kao lijepu vijest za firmu. Najveća svjetska firma u branši naručuje od petrokemije AN (AMONIJAK NITRAT) za svoje potrebe. Mislim da time YARA pokazuje da jako cijeni trenutnu situaciju i potencijal petrokemije.
Možeš vjerovati u ovu informaciju ili ne, kako god želiš.
Pozdrav jednostavnom čovjeku mom dragom prijatelju iz Kutine.