PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bigboss

dali zanš da je kalijeva sol , kao bitan sastojak i dovozi se mahom iz Rusije poskupio tj. da ga npr http://www.uralkali.com/en/ u opće ne daje za izvoz

PTKM je imala zalihe svega po dobroj cijeni, napravila gnojivo i prodala ga sa svojom nekom zacrtanom maržom i zadovoljila xls file koji si stavio na forum

na jesen cijene idu gore, ali cijena sirovine je opet puno skuplja tako da od dobiti opet nema ništa

nedaj Bože da poskupi gnojivo, kao što hoće, a onda traktori na ceste jer već imaju ugovorenu prizvodnju i cijenu, pa onda Ivo Sanader pošto je većinski u PTKM kaže daj smanji dobit jer on hoće u Brisel pod svaku cijenu

Don Alfonso

Daj ne piši tako, jer PTKM je pretrpjela štetu od 350-500 milijuna Kn, mi dioničari tvrtke, radnici i okolina koji jesu oko tvornice, ako izvoz bude 85 posto ne može se reći da je dobit iz HRVATSKE i pogotovo ako trošak proizvodnje bude oko 70 posto a cijena u RH je porasla za 61 posto u odnosu za prošlu godinu, kada se daju podaci kakvi jesu, …… PTKM zaslužuje da ima dobit preko milijardu Kn. A ne da se učestalo pljačka…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Tek si postao član foruma i odmah ni pet ni šest već na temu PTKM……. Stvarno nije rijetko da se već tako dešava na ovoj temi.
A već toliko upućen u zbivanja…
Podsjećaš na jednog zloglasnog korisnika koji je na ovoj temi puno blatio PTKM……

Adresa:
Grad:
Država:
Broj poruka: 6 (6,00 poruke dnevno)
Obrazovanje:
Zanimanje:
Stil investiranja:
Knjige koje bi preporučio:
Sport:
Muzika:
Zadnje poruke na forumu

1. PTKM (Petrokemija d.d.)
2. PTKM (Petrokemija d.d.)
3. PTKM (Petrokemija d.d.)
4. PTKM (Petrokemija d.d.)
5. PTKM (Petrokemija d.d.)
6. PTKM (Petrokemija d.d.)

Ovako vam izgleda profil korisnika o kojima sam pisao da će se pojaviti pogotovu kada radnici budu mogli prodavati dionici ali o tome sam već pisao i upozorio na vrijeme.

Šteta da nema funkcije ignore da se ovog korisnika stavi na istu jer isključivo je ovaj nick otvoren radi provociranja i unošenja panike među ne iskusne investitore.

SAM PROTIV SVIH

Alfonzo prijatelju imali iti jedan podatak koji je pozitivan za Petrokemiju i za nas dugogodišnje dioničare.

Prijatelju nije sve tako crno zar ne?

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Pa nije baš ni bijelo.
Ako ćemo pogađati nijansu onad bih rekao tamno sivo.

Pa nije baš ni bijelo.

Zbog
.
.
.
.
.?

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

NIsam do sada pisao na forumu jer mi nije bilo stalo, ali sada kada vidim kakav se lopovluk dešava morao sam se uključiti. Eto zato to govorim. Nisam neki veliki stručnjak, ali prodam cca 50.000 mt Uree godišnje pa nešto znam. Znam da su je neki brokeri kupili kod nas po smješnoj cijeni i sad uzimaju pare. Čije pare, naše pare. Malo sam uložio u PTKM u nadi da ću napraviti posla, ali od posla ništa jer je to pljačka. Što misliš koliko je plaćena Urea koja se sada prodaje po 340 $ MT CIF ASWP ? a znam da je otišla iz Šibenske Luke. Malo bi ti podatci trebali biti transparentniji, a ne ispod žita. U stvari čemu se ja čudim , naša posla. Neću više kometirati , vidjet ćete sve kad dođe jesenja sjetva.

Don Alfonso

Pa nije baš ni bijelo.

Zbog
.
.
.
.
.?
[/quote]

1. pravosuđa
2. politike
3. mafije/pljačke
4. viška radnika
5. podjele dionica radnicima
6. cijena sirovina
7. plin
9. plinovod/skladišta
10. zastarijelosti/modernizacije
11. poljoprivrede u hrvata
12. nastavi slobodno…

U sedmom mjesecu je za ptkm preko Šibenika došlo 44 042 tone fosfata i 6009 tona potaša.
To je sirovina za novu proizvodnju.

Mi možda nismo niti svjesni kolika se tu lova zarađuje i kakvi se sve interesi vrte. Zato će tu biti velike borbe.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

U sedmom mjesecu je za ptkm preko Šibenika došlo 44 042 tone fosfata i 6009 tona potaša.
To je sirovina za novu proizvodnju.

Mi možda nismo niti svjesni kolika se tu lova zarađuje i kakvi se sve interesi vrte. Zato će tu biti velike borbe.

jako velika lova….. u pitanju su milijarde Kn……

Ne treba uzimati ozbiljno postove članova koji imaju vrlo "širok" diapazon djelovanja i interesa uz "rahitičan" osobni portfelj. Kad budu kupili dionice Petrokemije vjerojatno će gledati objektivnije i benevolentnije na ovu temu a ne na ovoj temi rješavati probleme koji su u cijeloj državi slični odnosno isti. Štaviše večina od navedenog su globalne boljke……. [bye] Ako netko nema hrabrosti za ulaganje vlada mu sigurno nije kriva za to a još manje svjetska kretanja u ekonomiji.

marcello

New Report

Close