PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav zemljaku Hakeli!
Samo hrabro naprijed sa vjerom u Boga i PTKM! [smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Elvare ovo je ipak hrvatska ,izgleda si i ti p… kao naki na ovom forumu u americi. Gospodin Elvar je napisao : Pravilo 36 : Ferengi više ne mogu i sami sebe nasmijati. Ferengi – zvjezdane staze, ljudi koji su opsjednuti profitom i trgovinom…. varaju ljude tako da ih ubace u loše poslove. Quark = biznismen i mi Hrvati trbuhom za kruhom u socijalizmu obišli malo svijeta, te nam i ruski jezik nije stran. Osobno malo kockao po americi, trgovao u Hong Kongu, i usput malo ratovao po bijelome svijetu.

Moram priznati koega Edo da uopće nisam shvatio smisao vašeg posta što me dovodi u tezu da možda vi niste shvatili smisao mog…
Pozivam vas da kao i prethodne dane pokušate kratko prokomentirati dotadašnje trgovanje.
Pozdrav

nema mi druge nego se zae..ti

Fedore fala šta si mi prodo po 221. Veća sad sam 1000 kuna u zaradi. To ću popit u tvoje ime.

živ bio lafe

Samo ti pij u cije god hoces ime. Samo nemoj pretjerati s karlovackim pa zaspat. Sve ce ti se vratiti na nos. Ili zaspi uspravan pa neces imati problema.
Ziv mi bio junace.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

“Tvrdnje da je slavonska zemlja bogata i plodna vise ne stoji. Nasa su tla postala sterilna i kisela, u njima nema zivota. Uzrok tome je ne smao upotreba teske mehanizacije sto zbija tlo nego i uporaba mineralnih gnojiva i zastitnih sredsava.” istice Miroslav Kovac, rukovoditelj pozeskog odjela Hrvatskog zavoda za poljoprivredno-savjetodavnu sluzbu.
Vecernji list, 16.09.2006.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PTKM-R-A
Stanje na dan: 15.09.2006

Naziv vlasnika računa Mjesto
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
SZIF D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
ŠKOJO FRANJO OSIJEK, HRVATSKA

marcello

Danas je bilo vrlo živo na ovim stranicama (kao i obično) valjda su zato i najčitanije. Neki dan smo imali drogeraše a danas i neke propale pjesnike (koji usput govore kako je ova vlada korumpirana), pa nadobudne koji prate gdje sve na trasi plinovoda cijevi nisu zavarene (oće reći da nam vlada laže kada kaže da će plinovod biti završen u roku). Ova vlada dobro radi i ja joj vjerujem. Pogledajte samo bankarski sektor. Kažemo da su nam stranci kupili banke, a vidi što radimo s našima np. KABA ako u utorak na skupštini prođe odluka o dokapitalizaciji da tenisač Ivanišević nogometaš Šimić i ostala bajna ekipa dokaptaliziraju banku po 150 ode dionica dolje ako ne uspiju mi mali dioničari smo pobjednici dionica ide preko 400. Sad se ja pitam zašto i ja ne mogu dokapitalizirati ovu banku po 150kn eto to su balkanska posla (ali to ne radi ova vlada), nego pojedinci te se onda blati cijela zemlja.
Ovo sve sam naveo radi privatizacije PTKM najavljene u roku šest mjeseci ja vjerujem ovoj vladi.

Komentar današnjeg trgovanja na dionici PTKM :
Evo treći dan zaredom porast prometa. Cijena je pala 2%, u četvtak je bila +3.5%. Prometi su svakim danom veliki i ovu dionicu drže u fokusu zbivanja. Ovo je samo jedna stepenica ka goere. Sada ko je pratio hakelu kada je ova dionica bila na 130 ljepo je profitirao. Drhtavi ulagači oni koji su je kupili na 160 te istu prodavali po 180 sada ne mogu od muke pa stalno visu na ovim stranicama, Ja kažem ima i drugih dionica i drugih foruma, ali zlobni pojedinci koji nemaju ni jednu dionicu PTKM da bi došli u centar pažnje ili im žena neda onu stvar pa na ove stranice dođu lijećiti svoje frustracije.

Najavljena privatizacija PTKM u roku od šest mjeseci.
– ovo će ipak biti izborna godina, zar bi se premijer šalio.
– da li je država prevarila bivše pifove ako PTKM više ne bude gubitaš, nije, i sada je upitna i sudska tužba protiv države.
– slovenci su nekada nudili 200kn po dionici i bili su odbijeni.
– austrijanci premijeru nude 400kn po dionici (neki pjesnici s ovog forumu su to prokomentirali 50kn premijeru, 100kn HDZ-u, a firmu bi platili državi po150kn, samo sad tu fali 100kn, ja vjerujem ovom premijeru, a sada da ima u državi korumpiranih sigurno ih ima.
– 10 (slovima: d e s e t) investitora je zainteresirano za ovu firmu (kako će je postaviti na zdrave noge o tome ću sutra kasno navečer)

Najavljena privatizacija PTKM u roku od šest mjeseci.
– ovo će ipak biti izborna godina, zar bi se premijer šalio.

?? Salis se?

Hint: Skup u Splitu kad je urlao da ako on postane premijer Ante Gotovina se vise nece morati skrivati poput lopova? Smanjenje PDV-a s 22% na 20%? To su bila obecanja, dok “Premijer je u Kutini najavio i da će se Petrokemijin dug prema Robnim zalihama, odnosno državi, od 228 milijuna kuna s kamatama, pretvoriti u vlasnički udjel.”

Ne kazem da nece dug pretvoriti u udio, vec da Sanaderova obecanja ne treba uzimati za sigurno, a kamoli najave i to u slucajevima koji nisu pod prismotrom sire javnosti. To je najavio pocetkom veljace (8.2), danas je sredina rujna (16.9).

Kolega Edo moram priznati da sam razocaran. Izjavili ste da se premijer u izbornoj godini ne bi salio (dao lazna obecanja) na sto sam vam odgovorio argumentima i naveo dva primjera kad je premijer u izbornoj godini dao lazna obecanja.

S obzirom da je nedvojbeno kako premijer nije ispunio neka od svojih predizbornih obecanja, normalan covjek bi pod pritiskom argumenata rekao “da, pogrijesio sam, premijer je dao lazna obecanja u izbornoj godini” i time pokazao da je covjek. S druge strane, kolega, vi ste na moje argumente odgovorili vrijedanjem, omalovazavanjem mojih web stranica, insinuacijama i lazima da je moj otac pljackao. Ocito niste svjesni da vas nacin komuniciranja tj. vrijedanje i omalovazavanje govori najvise o vama, a ne o meni.

ps. stranice ne trebam reklamirati jer ih pisem volonterski, ne primam nikakvu naknadu, dapace, trosim sredstva i vrijeme. Mogu ih i ugasiti, ali kako redovito primam poruke kako su dijelom korisne mladim investitorima, ostavio sam ih, a u skladu s slobodnim vremenom ih i azuriram.

Mnogo puta sam predlozio kolegama na forumu, pa tako predlazem i vama, da umjesto mojih vrlo losih stranica napravite i uredujete svoje stranice te time pripomognete buducim ulagacima, ako imate vremena za svađu i prepirku tko je gdje bio ’91ve, imate i vremena za uredjivati stranice, a ako znate da su moje lose, vjerujem da znate napraviti bolje.

Pozdrav uvaženom kolegi sa “daleko najvećim”.

Ne bih se htio mješati tko je i koliko “uzimao” već bi naglsio onu poznatu: ” Tko je jamio, jamio je !

Bilo pa prošlo.

A što se tiče “Opere iz Verone” pa izbori su kolega. Svi nešto obećavaju.

Čak i Vi ste kolegicama i vjerovatno nekim kolegama obećali “daleko najvećeg među forumašima ”

Srdačan pozdrav !

Što se Škoje tiče i njegovog ulaska među prvih deset nije se desilo ništa značajno, jer je on bio već tu, ali su ga “drugi” sterali niže. Znači, ovaj tjedan prodavali su Skrbnički Centar banke koji su pali ispod desetog mjesta na koje je zatim ušao Škojo.
Po meni, ne znam tko se krije iza ovog srbničkog, ali se ništa značajnije nije dogodilo.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

New Report

Close