PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

molim kp
hvala

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Hvala Bare

Koje industrijske grane očekuje svijetla budućnost, koje bi mogle generirati rast proizvodnje, a banke ih pratiti u financiranju?
Petrokemija sigurno ima budućnost koju jednim dijelom kao banka pratimo. Aktivnosti banke posebno su usmjerene prema građevini, turizmu i izvozu, kao i poduzetnicima koji pretendiraju na sredstva iz fondova EU.

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=51666

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

@pofuk
ova dionica zasluzuje detaljnije proučavanje, fundamenti trenutno izgledaju fenomenalno i zanima me testiranje kupnje na ipak malo vecu kolicinu dionica (radnicke) koje ce se pojaviti i sipati po bidu

da li je kome poznato po kojoj cijeni PTKM trenutno dobiva plin?

ma daj covjece kak ti ulazes pare???
kaj se zekas????
ajde cinis mi se fin covek i imas lep brk kakav sam ja uvek hteo imati
eto sad cu ti reci iskreno
ak imas stogod viska love kupi ovu dionicu i smiri se i nakon nekog vremena se svima nama tu na ovoj stranici foruma zahvali kaj si zaradil lovu
pofuk

Neka, neka, i ovdje će biti rasplet…

Kupnja – PTKM-R-A
1 254,00
4 250,01
140 250,00
16 249,00
28 248,04

Prodaja – PTKM-R-A
77 255,99
140 256,00
41 257,00
59 258,25
37 258,49

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

• Koje industrijske grane očekuje svijetla budućnost, koje bi mogle generirati rast proizvodnje, a banke ih pratiti u financiranju?
– Petrokemija sigurno ima budućnost koju jednim dijelom kao banka pratimo. Aktivnosti banke posebno su usmjerene prema građevini, turizmu i izvozu, kao i poduzetnicima koji pretendiraju na sredstva iz fondova EU.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imate anketu na business.hr u vezi PTKM

sada djeluje todorić and co…… namještaju

Kome je Vlada najviše pogodovala kad je zaustavila Petrokemiju u namjeri da drastično podigne cijene umjetnih gnojiva? (269) Malim poljoprivrednicima
38%
Građanima koji će zbog toga jeftinije plaćati hranu
4%
Ivici Todoriću, čije tvrtke kupuju oko 35 posto Petrokemijinog umjetnog gnojiva
58%

Ali to dosta pokazuje koliko je ozbiljna stvar gnojivo..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

• Koje industrijske grane očekuje svijetla budućnost, koje bi mogle generirati rast proizvodnje, a banke ih pratiti u financiranju?
– Petrokemija sigurno ima budućnost koju jednim dijelom kao banka pratimo. Aktivnosti banke posebno su usmjerene prema građevini, turizmu i izvozu, kao i poduzetnicima koji pretendiraju na sredstva iz fondova EU.

Vaš link

Ljepo sam vam pisao da ovdje treba imati strpljenja dok ste me napadali.Drago mi je da ipak niste prodali jer kao sto vidite dolazi na moje ali trebace jos puno strpljenja da dodje na zasluzene razine.Inace i vozarine mi se cini ulaze u pozitivan trend,pa razmislite i o toj soluciji.

SAM PROTIV SVIH

izgleda da je toda upregnuo svoje informatičare da glasaju na anketi za business.hr… odjdnom se okrenuli rezlultati… [sad]

Imate anketu na business.hr u vezi PTKM

sada djeluje todorić and co…… namještaju

Kome je Vlada najviše pogodovala kad je zaustavila Petrokemiju u namjeri da drastično podigne cijene umjetnih gnojiva? (269) Malim poljoprivrednicima
38%
Građanima koji će zbog toga jeftinije plaćati hranu
4%
Ivici Todoriću, čije tvrtke kupuju oko 35 posto Petrokemijinog umjetnog gnojiva
58%

Ali to dosta pokazuje koliko je ozbiljna stvar gnojivo..

konačno da je netko iz medija počeo razmišljati o krađi dioničara ptkm. Svejedno je da li se pogoduje Todoriću ili malim poljoprivrednicima. Mi vlasnici ptkm ne želimo naš novac poklanjati nikome.

A gospodin Radaković je u pravu kad govori o perspektivi petrokemije. 300 milja eura izvoza nije za baciti. Samo ne znam koliko duboko će oni moći ući u ptkm. Karte su tu podjeljene, a mi trenutno ne trebamo baš kredita. Osim za nove kapacitete, ali to očito ne bumo gledali.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Malo svježih informacija.

U srpnju iz Šibenske luke 2 broda sa 6786 tona NPK otišla su za Solun i Stylidu u Grčkoj. Šest brodova sa 21 985 tona uree za francuski Sete, Tursku, Cataniu, Manfredoniu, Ravennu . Dalje, za španjolski Castellon otišlo je 6981 tona KAN-a.

Izvoz praši na sve strane. A gdje je još Njemačka , Austrija, Belgija, Rumunjska….

živjeli.

Također, kako smo mi ozbiljna firma došlo nam je i 44 042 tone fosfata i 6009 tona potaša za novu proizvodnju i nove novce koje ćemo privrediti. Narudžbe pucaju na svim stranama, ali mi to ne možemo niti teoretski sve proizvesti. Da nije bilo povlaštenih cijena, ove godine bi neto dobit bila malo manja od tržišne kapitalizacije.

New Report

Close