PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a jos mi je zanimljiviji naslov clanka:
Agrarboom: K+S-Gewinn steigt um 450 Prozent

takvo nesto nasi novinari nece napisati….cak niti ako je dobit veca 2300% kao kod PTKM
http://de.biz.yahoo.com/1…s-gewinn-450-prozent.html

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

a jos mi je zanimljiviji naslov clanka:
Agrarboom: K+S-Gewinn steigt um 450 Prozent

takvo nesto nasi novinari nece napisati….cak niti ako je dobit veca 2300% kao kod PTKM
http://de.biz.yahoo.com/1…s-gewinn-450-prozent.html

Jedino ako je pad onda će među prvima napisati takve naslove,…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Oko ove dionice idete mi na živce i vi dobronamjerni ,i vi zlonamjerni.Pustite već jednom da logika stvari odradi svoje.Iako tranutno ne izgleda sjajno,činjenica da logičan sljed stvari na kraju dolazi na oćekivano ,bez obzira na trenutno stanje.
Zato,samo čvrsta vjera u vlastite izračune i strpljenje,i na kraju svakom prema svojim odigranim potezima. [thumbsup]

Studenti bez diplome,Žene bez ljepote,Neženje bez stana,Putnici bez para.....

Molio bih ako tko zna sa kojim datumom ističe lockup za radnike? Nikako da nadjem taj podatak

Ja sam bio pitao isto ali mi nitko nije odgovorio, ali nema veze. Evo otprilike datum isteka lockup-a za radnike s preko 30 godina staža. Pod pretpostavkom da su sklopili ugovor o prodaji i prijenosu dionica 12.06.2008.g. kojim imaju zabranu raspolaganja 3 mjeseca, tada bi najraniji istek lockup-a bio 12.9.2008.g.. Ali to nije skroz točno jer su u ugovoru, navodno [wink], imali rok od 10 dana za uplatu od objave priopćenja u javnim glasilima (Večernji i Jutarnji od 11.lipnja 2008.g.). Od datuma uplate prodavatelj izdaje tabularku koja je išla u sda koja prenosi dionice na kupca uz upis zabrane raspolaganja od 3 mjeseca. E sada 11.6. + 10 dana je 21.6. pa 3 mjeseca je 21.9.2008.g. to bi bilo najranije, ali nisam siguran da li se tri mjeseca lockup-a računa od kada sda napravi prijenos jer bi to onda bilo cca 10 dana kasnije-znači početak 10-og mjeseca. Ako ne onda, bi po meni trebalo biti najranije 21.09.2008.g. Napominjem da ovo moje ne mora biti skroz točno i da ni ja nisam siguran u tu računicu tako da je svaki komentar dobro došao [smiley] Pitanje?-da li zna itko otprilike koliko ima radnika sa preko 30 god staža koji su kupili dionice?
[/quote]
to te stvarno ne mora brinuti kod ove dionice
pofuk

Molio bih ako tko zna sa kojim datumom ističe lockup za radnike? Nikako da nadjem taj podatak

Ja sam bio pitao isto ali mi nitko nije odgovorio, ali nema veze. Evo otprilike datum isteka lockup-a za radnike s preko 30 godina staža. Pod pretpostavkom da su sklopili ugovor o prodaji i prijenosu dionica 12.06.2008.g. kojim imaju zabranu raspolaganja 3 mjeseca, tada bi najraniji istek lockup-a bio 12.9.2008.g.. Ali to nije skroz točno jer su u ugovoru, navodno [wink], imali rok od 10 dana za uplatu od objave priopćenja u javnim glasilima (Večernji i Jutarnji od 11.lipnja 2008.g.). Od datuma uplate prodavatelj izdaje tabularku koja je išla u sda koja prenosi dionice na kupca uz upis zabrane raspolaganja od 3 mjeseca. E sada 11.6. + 10 dana je 21.6. pa 3 mjeseca je 21.9.2008.g. to bi bilo najranije, ali nisam siguran da li se tri mjeseca lockup-a računa od kada sda napravi prijenos jer bi to onda bilo cca 10 dana kasnije-znači početak 10-og mjeseca. Ako ne onda, bi po meni trebalo biti najranije 21.09.2008.g. Napominjem da ovo moje ne mora biti skroz točno i da ni ja nisam siguran u tu računicu tako da je svaki komentar dobro došao [smiley] Pitanje?-da li zna itko otprilike koliko ima radnika sa preko 30 god staža koji su kupili dionice?
[/quote]

thx ovo mi je dovoljno, točan datum ce objavit na zse negdje par dana prije tog datuma
poznato mi je de dionice uzelo nesto ispod 4000 radnika

@Pofuk

Znam da nije kljucno ali mogao bi biti zanimljiv datum
Mnogo značajnija je 2010 godina

[/quote]
tu ti stvarno nisu bitne radnicke dionice ,ak imas kaj viska love zvrti na drugim dionicama i posle dalje kupuj sa razlikom ptkm i da ne velim čmari ko ja u ptkm jer bu prije ili kasnije dosla na svoje pa da vidis kad se svi zajedno najdemo na cugi i uz pesmu proslavimo
pofuk

tu ti stvarno nisu bitne radnicke dionice ,ak imas kaj viska love zvrti na drugim dionicama i posle dalje kupuj sa razlikom ptkm i da ne velim čmari ko ja u ptkm jer bu prije ili kasnije dosla na svoje pa da vidis kad se svi zajedno najdemo na cugi i uz pesmu proslavimo
pofuk

Mene muči nešto drugo, svojevrsna moralna dilema [embarass]
– da li kupiti 106 kom po 20000 (183 kn po dionici) ili ne. Uglavnom bio bi zadovoljniji da je cijena po "paketu" 15000 [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Nove vijesti……

Konflikt između Gruzije i Rusije imati će značajniju i još bližu suradnju Yare i Petrokemije, jer Yara ima značajne kapacitete na području Black Sea, a tamo je velika nesigurnost.
Stoga potražnja za proizvodima samo od Yare koje će preprodavati na drugom tržištu biti će još izrazitija……..

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Terra Nitrogen Company kretanje cijene zadnje 2g.

http://finance.yahoo.com/q/bc?s=TNH&t=2y&l=on&z=m&q=l&c=

K+S kretanje cijene zadnje 2g.
http://www.k-plus-s.com/en/ir/aktie/kurse.html?time=2y

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

pofuk

Mene muči nešto drugo, svojevrsna moralna dilema [embarass]
– da li kupiti 106 kom po 20000 (183 kn po dionici) ili ne. Uglavnom bio bi zadovoljniji da je cijena po "paketu" 15000 [lol]
[/quote]
gle da ti se ja pocnem jadat kakve sam ja sve greske radio mislim da bi me poslal na psihijatrijski odjel
sa ovim radnickim dionicama da i cijena nekaj padne to te nemora brinuti(makar ja mislim da bas i ne bu nekaj jako pala)
imas tu na ovoj stranici par fakat kvalitetnih forumasa ,imas i drukera na gore i dole,ali jedino kaj ti ja mogu reci ja iz ove dionice sigurno nebum tak skoro izasel jer sam si odredil target ispod kojeg nejdem
prosjecno jedanput tjedno zovem kutinu i to ti je to kaj se tice ove dionice
treba samo cekat da drugi vide kak je jeftina po ovoj cijeni i da vidis šoua
da se razumijemo medju kvalitetnije forumase smatram i g cartmana samo mi nije jasno kakav je njegov cilj pisanja makar je dobro imat nekog iskusknog ko puse i na hladno
pofuk
p.s.samo si stavi ovaj polugodisnji izvjestaj (koji nije tak ni senzacionalan ) i usporedi sa cijenom dionice i sa drugim firmama pa bu ti bilo sve jasno
istina je da se na drugim dionicama trejdanjem moze pogodit ali se moze desit da te i osisaju a tu si barem miran

znam sve sam vidio i kažem [thumbsup], a ja još malo "važem" a kad "odvagnem" onda uletavam ko’ narodni oslobodioc [smiley]

Mean people suck and nice people swallow!

@pofuk
ova dionica zasluzuje detaljnije proučavanje, fundamenti trenutno izgledaju fenomenalno i zanima me testiranje kupnje na ipak malo vecu kolicinu dionica (radnicke) koje ce se pojaviti i sipati po bidu

da li je kome poznato po kojoj cijeni PTKM trenutno dobiva plin?

molim kp
hvala

New Report

Close