znanac: ” Molim opomenu kolegi cartmanu zbog boldanih riječi. Nadam se da se kolega nathan47 nije uzbudio zbog “ovih pedercina iz Adrisa” [smiley1] ” Kolega Znanac ne mogu vjerovati da nikad niste prisustvoavli nogometnoj utakmici. Da mi ovdje imamo mnogo navijaca je postalo neupitno, pa je u skladu s tim sasvim ok koristiti navijacki rijecnik. Čađara & black stinky boys song Ako i postanes, novi Enron ti, svi cemo plakati, al oprostit cemo ti, jer znaj da najbolja, da najboljaa si ti, i nikada necemo, prodat dionice mi!
cartmann sramota te bilo pljuješ PTKM, a sve ove USD koje imaš u ruci zaradio si na njoj.
Da sam ja moderator, parafraziram, označio bi ovu temu, stisnuo DEL i nakon toga označio koš i odabrao Empty Recycle Bin. Imate sreću što nisam. Ugodan vikend.
upravo suprotno te dolare je izgubio na američkoj burzi, sada misli da je pametan tu među balkancima, ali biti gubitnik u americi ili tu uvjek je GUBITNIK.[smiley1]
cartmann sramota te bilo pljuješ PTKM, a sve ove USD koje imaš u ruci
zaradio si na njoj.
Kolege mislim da bi bilo uredu smiriti strasti. Svatko ima prvao na komentar i mišljenje. To što netko malo navija za jedne pa za druge može i ne mora biti loše jer svatko se “pročita” prije ili kasnije. Kad PTKM opet krene opet će svima biti dobra.
Pozdrav!
cartmann sramota te bilo pljuješ PTKM, a sve ove USD koje imaš u ruci zaradio si na njoj.
Ja svaki mjesec obradim 5 do 15 novih dionica, a kako planiram biti radno aktivan jos cca. 40 godina, ispada da cu u tom periodu obraditi oko 4000 razlicitih kompanija, a vec ih se dvjestotinjak nalazi u “portfelju”. Za 15min idem u ured, jos sinoc sam isprintao izvjesca, a na “to do” listi je PEP (pepsico), racunam da bi do 22h trebao imat gotovu procjenu hocu li ulagati ili ne. Prema niti jednoj od njih ne gajim osjecaje (ni srama ni ponosa) pa tako ni prema ptkm.
Elvare ovo je ipak hrvatska ,izgleda si i ti p… kao naki na ovom forumu u americi.
Gospodin Elvar je napisao :
Pravilo 36 : Ferengi više ne mogu i sami sebe nasmijati.
Ferengi – zvjezdane staze, ljudi koji su opsjednuti profitom i trgovinom…. varaju ljude tako da ih ubace u loše poslove.
Quark = biznismen
i mi Hrvati trbuhom za kruhom u socijalizmu obišli malo svijeta, te nam i ruski jezik nije stran. Osobno malo kockao po americi, trgovao u Hong Kongu, i usput malo ratovao po bijelome svijetu.
mika: ” cartmann sramota te bilo pljuješ PTKM, a sve ove USD koje imaš u ruci zaradio si na njoj. ” Ja svaki mjesec obradim 5 do 15 novih dionica, a kako planiram biti radno aktivan jos cca. 40 godina, ispada da cu u tom periodu obraditi oko 4000 razlicitih kompanija, a vec ih se dvjestotinjak nalazi u “portfelju”. Za 15min idem u ured, jos sinoc sam isprintao izvjesca, a na “to do” listi je PEP (pepsico), racunam da bi do 22h trebao imat gotovu procjenu hocu li ulagati ili ne. Prema niti jednoj od njih ne gajim osjecaje (ni srama ni ponosa) pa tako ni prema ptkm.
prijatelju odmori malo odnjeće te vrag mladoga a onda ti neće trebati ni jedna dionica.
A sve ovo je zajebancija kupuj ti i prodaji šta god hoćeš niko ti neće ništa zamjeriti
Nakon prošlotjednog rasta, ovaj cijeli tjedan se PTKM kretala najčešće u rasponu od 220-230kn, manje korekcije pa opet rast, nakratko se najniže cijena spustila do 210 a najviše do 239.
Ako ne dođe do odluke Vlade o pretvaranju duga u vlasnički udio i sljedeći tjedan bi mogao biti sličan ovome a onda nakon otvaranja plinovoda Pula-Karlovac početkom listopada očekujem daljnji rast.
Nakon prošlotjednog rasta, ovaj cijeli tjedan se PTKM kretala najčešće u rasponu od 220-230kn, manje korekcije pa opet rast, nakratko se najniže cijena spustila do 210 a najviše do 239.
Ako ne dođe do odluke Vlade o pretvaranju duga u vlasnički udio i sljedeći tjedan bi mogao biti sličan ovome a onda nakon otvaranja plinovoda Pula-Karlovac početkom listopada očekujem daljnji rast.
Ma koji crni plinovod – eno ti cijevi kraj zagrebacke obilaznice – jos ih nisu ni zavarili a kamoli polozili u zemlju. Veliko je pitanje hoce li biti gotov na vrijeme? A dok se to napravi PTKM ce pasti u zaborav.
vidim da ovakve rasprave ne vode ničem, pa se ja opet povlačim u pasivno promatranje,pa kad pređemo 300 kn javim vam se !!
Do tada pjedini neka liječe svoje komplekse na forumu izigravajući mozgove sa 7-8 nickova!!!!!
POZDRAV svima i uživajte u budućem rastu svima nam drage “Čađare”, pardon ,ne svima, neki su ” spušili
10 000 kn i od tada mirno spavaju” nećemo ih imenovati ali to piše u jednom postu ,”crno na bijelo”
ČUJEMO SE USKORO , BOK !!!!![smiley2]
Kolega nemojte biti toliko optimistični glede zaborava čađare koja uskoro osniva navijačku skupinu. Ova tema je bila aktualna daleko prije nego se sve zakuhalo. Oprost duga, pa plinovod, pa privatizacija. Tko zna što nas još čeka. Neki su spominjali kristalnu kuglu. Meni se čini da se čeka da Pliva odleti prvo, pa onda uleti Ina. Za njom a možda i prije bi vjerovatno išli i ovi hoteli koji čekaju na svoj red. Onda bi svima opet postala draga čađarica koja bi se tu negdje mogla uvući. Svakako nas čeka zanimljivo razdoblje a još sam i mišljenja da pozicije za start treba hvatati već sada.
Pozdrav!