Jedan pogled na PTKM-dionicu sa Ewt analizom(sa danasnjim EOD podacima):
dugorocno gledano moze ova dionica ici prema 300-320
prije ovog rasta postoji manja korekcija (pad)…tako da je vjerovatno moguce kupit jeftinije nego dansnjih ca 260 kuna
ali posle rasta prema ca 300 nivou ima interesantni pogled za ovu dionicu
dali ce bit kako ja pisem? sve je vjerojatnost,mogucnost…tako i za analize
vrijeme ce pokazat svoje
PS ovo je cisto jedna TA analiza (Croman ne trguje sa HR dionicama i u tom pogledu neutralan)
prije ovog rasta postoji manja korekcija (pad)…tako da je vjerovatno moguce kupit jeftinije nego dansnjih ca 260 kuna
vrijeme ce pokazat svoje
PS ovo je cisto jedna TA analiza (Croman ne trguje sa HR dionicama i u tom pogledu neutralan)
fala na savjetu ali mislim da mnogi tu prisutni kao i ja cekaju ipak dosta vecu cijenu ,pa zivi bili pa vidjeli da li se isplati trejdati sa ovom dionicom
pofuk
ah lagani uzlazni trend
kako je zavrsila ptkm
meni fakat vise nis nije jasno
čmarim u ovoj dionici i uopce se ne brine jer ce kad tad poletit
i tako ja jedno vrijeme čmarim i onda se juce pojavi na stranici onaj nadasve simpaticni poglavica i pazite sad,sve dionice letargicne a poglavica se pojavi na ptkm sa dvije rijeci i odma svi lupaju po asku
za neverovat
frajer fakat ima nadnaravne moci
i kaj je glavna fora jucer taj poglavica objasnjava nesto o vlaku sa ptkm i sad bi svi hteli biti ne samnom u vlaku ,nego kaj je glavna fora samnom u kupeu
pofuk
Pofuče, bio je poglavica s nama i početkom 5.mjeseca. Nisu u pitanju nadnaravne moći, čovjek jednostavno zna što radi i priča. Ja ga cijenim i uvijek mi je drago da me zanimaju teme u kojima i on vidi "nešto".
vrijeme ce pokazat svoje
fala na savjetu ali mislim da mnogi tu prisutni kao i ja cekaju ipak dosta vecu cijenu ,pa zivi bili pa vidjeli da li se isplati trejdati sa ovom dionicom
pofuk
[/quote]
Potpisujem simpatični pofuče.
Molim iskusnije za mišljenje.Koju cijenu očekujete,onako realno,ako i sljedeće izvješće bude ovako impresivno,a izostanu bilo kakve najave privatizacije?
Hvala i pozdrav. [thumbsup]
vrijeme ce pokazat svoje
pofuk
[/quote]
Potpisujem simpatični pofuče.
[/quote]
oh hvala najljepsa
znate kaj sam primjetil ,onak iskreno vam moram svima reci
mislim da bez obzira na sve da smo ipak na ovoj stranici slozni ko jedna fina velika familija
jest da se i javljaju oni koji misle da nismo u pravu kaj smo u ptkm ,ali boze moj mislim da cemo se ipak nakon nekog vremena svi zajedno naci na nekom picencu u kutini i svaki si kupit 50 kila gnojiva
bilo bi mi drago da se i cartman nama pridruzi ili ak si vec nece popit pice sa nama neka si barem pikne koju dionicu ptkm ako radi niceg onda barem radi atmosfere
pofuk
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 209.863 6,28 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 123.304 3,69 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 64.179 1,92 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 41.983 1,26 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. HPB D.D. 37.050 1,11 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 29.540 0,88 Skrb. račun
Ukupno: 80,65
meni fakat vise nis nije jasno
čmarim u ovoj dionici i uopce se ne brine jer ce kad tad poletit
i tako ja jedno vrijeme čmarim i onda se juce pojavi na stranici onaj nadasve simpaticni poglavica i pazite sad,sve dionice letargicne a poglavica se pojavi na ptkm sa dvije rijeci i odma svi lupaju po asku
za neverovat
frajer fakat ima nadnaravne moci
i kaj je glavna fora jucer taj poglavica objasnjava nesto o vlaku sa ptkm i sad bi svi hteli biti ne samnom u vlaku ,nego kaj je glavna fora samnom u kupeu
pofuk
Pofuče, bio je poglavica s nama i početkom 5.mjeseca. Nisu u pitanju nadnaravne moći, čovjek jednostavno zna što radi i priča. Ja ga cijenim i uvijek mi je drago da me zanimaju teme u kojima i on vidi "nešto".
[/quote]
pa iskreno kad razmislim bolje bi mi bilo da sam samo poglavicu pratio,covek stvarno izgleda kuzi,a cak mi se cini da ima i nadnaravne moci tak da sam od sad odlucio prtit njegove dimne signale na forumu pa kaj bu bu
pofuk
KD VICTORIA je u Petrokemiji jako dugo, THE BANK OF NEW YORK također,
• KD VICTORIA dva dana prije izvješća prodaje 21.000kom
• BANK of NEW YORK dan prije prodaje 3000 kom
• još samo ostaje nepoznanica tko je par sati prije izvješća prodao 10.000 kom.
Erste mirovinski fond propušta prve dvije transakcije ???b] kome? Zašto?
[undecid] [huh] [huh]