jos jednom : gde se mogu vidjeti podaci o cijeni gnojiva koji su prikazani u privitku ?
pozdrav
Hvala
(pa da vidimo dali se mogu napraviti analize sa tim podacima)
meni fakat vise nis nije jasno
čmarim u ovoj dionici i uopce se ne brine jer ce kad tad poletit
i tako ja jedno vrijeme čmarim i onda se juce pojavi na stranici onaj nadasve simpaticni poglavica i pazite sad,sve dionice letargicne a poglavica se pojavi na ptkm sa dvije rijeci i odma svi lupaju po asku
za neverovat
frajer fakat ima nadnaravne moci
i kaj je glavna fora jucer taj poglavica objasnjava nesto o vlaku sa ptkm i sad bi svi hteli biti ne samnom u vlaku ,nego kaj je glavna fora samnom u kupeu
pofuk
neki dan je jedan nadasve dobronamjeran forumas zazelio da cijena dodje na 270 uskoro da se ljudi spase
e pa moram reci da dam krvi ispod vrata al po toj cijeni ptkm njet
poofuk,pardon
pofuk
p.s.sljedeci tjedan opet zovem kutinu da vidim kak se dise
Nedajim u kupe pofuk ni za živu glavu neka stoje u hodniku bar jedno vrijeme dok ne zasluže ući u kupe.
A ako vidiš Cartmana spremiga u WC.
i tako ja jedno vrijeme čmarim i onda se juce pojavi na stranici onaj nadasve simpaticni poglavica i pazite sad,sve dionice letargicne a poglavica se pojavi na ptkm sa dvije rijeci i odma svi lupaju po asku
za neverovat
i kaj je glavna fora jucer taj poglavica objasnjava nesto o vlaku sa ptkm i sad bi svi hteli biti ne samnom u vlaku ,nego kaj je glavna fora samnom u kupeu
pofuk
slično je bilo i na ATPL, PA SE NA VRIJEME ISKRCAO [proud]
Molim bez suvišnih i nepotrebnih komentara. Petrokemiju treba pratiti jer ona je sljedeća stanica poslije INE.
Nedajim u kupe pofuk ni za živu glavu neka stoje u hodniku bar jedno vrijeme dok ne zasluže ući u kupe.
A ako vidiš Cartmana spremiga u WC.
pa di ces tipa koji si je umislio da je strojovodja poslat u wc?????
i konacno ja sam tu samo putnik u ovome vlaku ,valda postoji i koji kondukter sa nama da ne bi bilo nereda
pofuk
e moj julio sta imam pratit petrokemiju kad mi se cini da sam upravo u vlaku ugledo onog škrticu od mog rodje koji pazi na svaku paru
pofuk
Kupnja
257,00 5
256,01 33
256,00 186
252,71 40
252,00 20
245,01 6
245,00 22
243,01 52
243,00 100
242,01 87
prodaja
260,00 5
261,97 4
261,98 10
261,99 49
262,00 200
262,40 100
262,49 44
262,50 200
262,99 15
263,50 100
za neverovat
pofuk
slično je bilo i na ATPL, PA SE NA VRIJEME ISKRCAO [proud]
[/quote]
a sad nisam siguran da li se mogu i brodovi staviti u kategoriju vlakova