Kolega Studoš nisam rekao da ja imam dva fakulteta, već je to rekao netko od kolega. A što se tiče formule – imate li vi bolju. Pa dajte pokažite je?
Cartmann: pa nismo djeca da plačemo zbog dana D
Fedor: oprostite ja sam izrekao jednu vrlo zanimljivu formulu (ne kažem da je bolja) molio bih vas da je pobijete
Sa štovanjem
Sonniboy: ” Pa gospodo , Fedor samo uživa u ulozi za….ta. Takvima je najveća muka i kazna kad ga ljudi ignoriraju. Zato nemojmo trošiti uzalud energiju na nekonstruktivce i destruktivce… ” Takve treba odjebat jer to nisu pravi navijaci, pravi navijaci popiju par gajbi pive, razbiju par glava pedercinama iz Adrisa i odu mahat zastavama. Jebes ti izracune, knjige i to, to rade pederi i mamini sinovi, prave muskarcine piju u stok kavni! [smiley2] E moja rajo, sto ce bit placa kad dodje dan D. [smiley6]
Molim opomenu kolegi cartmanu zbog boldanih riječi.
Nadam se da se kolega nathan47 nije uzbudio zbog “ovih pedercina iz Adrisa”
[smiley1]
Trenutno jedina ispravna formula zaPTKM je ova:
e=mc2.
To je Einsteinova formula teorije relativnosti koja govori da je ispravna prognoza cijene negdje između nule i plavog neba.[smiley8]
Cartmann: pa nismo djeca da plačemo zbog dana D
Fedor: oprostite ja sam izrekao jednu vrlo zanimljivu formulu (ne kažem da je bolja) molio bih vas da je pobijete
Sa štovanjem
Vaša formula je u redu i ne može se pobiti kao ni moja. Ali moja, za razliku od vaše, daje konačan rezultat. To vam je izgleda promaklo? Uostalom, kako kopne ugrađena očekivanja ( koja su psihološka komponenta cijene ), tako se cijena približava mom izračunu.
Kolega Studoš nisam rekao da ja imam dva fakulteta, već je to rekao netko od kolega. A što se tiče formule – imate li vi bolju. Pa dajte pokažite je?
Niste nam ni ovu razjasnili. Čekamo…[smiley2]
Uostalom, kako kopne ugrađena očekivanja ( koja su psihološka komponenta cijene ), tako se cijena približava mom izračunu.
slažem se sa vama… no pitanje za vas:
1. koliko je onih kojima kopnu očekivanja?
2. koliko je onih koji znaju nešto što ostali ne znaju?
3. koliko vi znate o pitanjima iz 1. i 2. točke te da li ste ih implementirali u svojoj formuli?
Molim opomenu kolegi cartmanu zbog boldanih riječi.
Nadam se da se kolega nathan47 nije uzbudio zbog “ovih pedercina iz Adrisa”
[smiley1]
Kolega Znanac ne mogu vjerovati da nikad niste prisustvoavli nogometnoj utakmici. Da mi ovdje imamo mnogo navijaca je postalo neupitno, pa je u skladu s tim sasvim ok koristiti navijacki rijecnik.
Čađara & black stinky boys song
Ako i postanes,
novi Enron ti,
svi cemo plakati,
al oprostit cemo ti,
jer znaj da najbolja,
da najboljaa si ti,
i nikada necemo,
prodat dionice mi!
Oprosti Genijalac, opet mi te žao, ali dok moderatori odobre tvoj post na ovoj temi biti ćeš 2,3 stranice u povijesti tako da te možda nitko neće pročitati…
Evo može na pm pa ću ja prenijeti…
Fedore fala šta si mi prodo po 221. Veća sad sam 1000 kuna u zaradi. To ću popit u tvoje ime.
živ bio lafe
Fedore fala šta si mi prodo po 221. Veća sad sam 1000 kuna u zaradi. To ću popit u tvoje ime.
živ bio lafe
Uh, ispod pojasa…[smiley16]