PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Studoš nisam rekao da ja imam dva fakulteta, već je to rekao netko od kolega. A što se tiče formule – imate li vi bolju. Pa dajte pokažite je?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Cartmann: pa nismo djeca da plačemo zbog dana D

Fedor: oprostite ja sam izrekao jednu vrlo zanimljivu formulu (ne kažem da je bolja) molio bih vas da je pobijete

Sa štovanjem

nema mi druge nego se zae..ti

Sonniboy: ” Pa gospodo , Fedor samo uživa u ulozi za….ta. Takvima je najveća muka i kazna kad ga ljudi ignoriraju. Zato nemojmo trošiti uzalud energiju na nekonstruktivce i destruktivce… ” Takve treba odjebat jer to nisu pravi navijaci, pravi navijaci popiju par gajbi pive, razbiju par glava pedercinama iz Adrisa i odu mahat zastavama. Jebes ti izracune, knjige i to, to rade pederi i mamini sinovi, prave muskarcine piju u stok kavni! [smiley2] E moja rajo, sto ce bit placa kad dodje dan D. [smiley6]

Molim opomenu kolegi cartmanu zbog boldanih riječi.

Nadam se da se kolega nathan47 nije uzbudio zbog “ovih pedercina iz Adrisa”
[smiley1]

Trenutno jedina ispravna formula zaPTKM je ova:
e=mc2.
To je Einsteinova formula teorije relativnosti koja govori da je ispravna prognoza cijene negdje između nule i plavog neba.[smiley8]

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Izgleda da je jeftina kupnja završila, letvica se podiže

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Cartmann: pa nismo djeca da plačemo zbog dana D

Fedor: oprostite ja sam izrekao jednu vrlo zanimljivu formulu (ne kažem da je bolja) molio bih vas da je pobijete

Sa štovanjem

Vaša formula je u redu i ne može se pobiti kao ni moja. Ali moja, za razliku od vaše, daje konačan rezultat. To vam je izgleda promaklo? Uostalom, kako kopne ugrađena očekivanja ( koja su psihološka komponenta cijene ), tako se cijena približava mom izračunu.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Kolega Studoš nisam rekao da ja imam dva fakulteta, već je to rekao netko od kolega. A što se tiče formule – imate li vi bolju. Pa dajte pokažite je?

Niste nam ni ovu razjasnili. Čekamo…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Uostalom, kako kopne ugrađena očekivanja ( koja su psihološka komponenta cijene ), tako se cijena približava mom izračunu.

slažem se sa vama… no pitanje za vas:

1. koliko je onih kojima kopnu očekivanja?
2. koliko je onih koji znaju nešto što ostali ne znaju?
3. koliko vi znate o pitanjima iz 1. i 2. točke te da li ste ih implementirali u svojoj formuli?

Molim opomenu kolegi cartmanu zbog boldanih riječi.

Nadam se da se kolega nathan47 nije uzbudio zbog “ovih pedercina iz Adrisa”
[smiley1]

Kolega Znanac ne mogu vjerovati da nikad niste prisustvoavli nogometnoj utakmici. Da mi ovdje imamo mnogo navijaca je postalo neupitno, pa je u skladu s tim sasvim ok koristiti navijacki rijecnik.

Čađara & black stinky boys song

Ako i postanes,
novi Enron ti,
svi cemo plakati,
al oprostit cemo ti,
jer znaj da najbolja,
da najboljaa si ti,
i nikada necemo,
prodat dionice mi!

Oprosti Genijalac, opet mi te žao, ali dok moderatori odobre tvoj post na ovoj temi biti ćeš 2,3 stranice u povijesti tako da te možda nitko neće pročitati…

Evo može na pm pa ću ja prenijeti…

Fedore fala šta si mi prodo po 221. Veća sad sam 1000 kuna u zaradi. To ću popit u tvoje ime.

živ bio lafe

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Fedore fala šta si mi prodo po 221. Veća sad sam 1000 kuna u zaradi. To ću popit u tvoje ime.

živ bio lafe

Uh, ispod pojasa…[smiley16]

No respect

New Report

Close