PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gazprom zainteresiran za Petrohemiju

Ruska energetska kompanija Gazprom zainteresirana je za kupnju postrojenja Petrohemije u Pančevu, piše list Danas.

Evo Rusi su zainteresirani za tvornice gnojiva u okolici, samo je trenutak kada će se javiti interesanti za PTKM a već ih i ima

Ovo je loša vijest za Petrokemiju, iako je očekivana pa vjerojatno neće izazvati snažniji pad.

Rusi žele imati politički i gospodarski utjecaj u Srbiji, s obzirom da je Hrvatska pred ulazom u Nato. Jačanjem Petrohemije ce Petrokemija dobiti snaznog konkurenta za podrucje Srbije i srpskog dijela BIH koji ce sigurno radije uzeti gnojivo od njih nego od hrvatske tvrtke, isto kao sto ce Hrvati radije kupovati od Hrvata nego od Srba. Osim ako Petrohemija bude jeftinija, tad se ne bi ni najmanje zacudio da i Hrvati (Agrokor) pređe kupovati kod njih.

Ruska energetska kompanija Gazprom zainteresirana je za kupnju postrojenja Petrohemije u Pančevu, piše list Danas.

Evo Rusi su zainteresirani za tvornice gnojiva u okolici, samo je trenutak kada će se javiti interesanti za PTKM a već ih i ima

Ovo je loša vijest za Petrokemiju, iako je očekivana pa vjerojatno neće izazvati snažniji pad.

Rusi žele imati politički i gospodarski utjecaj u Srbiji, s obzirom da je Hrvatska pred ulazom u Nato. Jačanjem Petrohemije ce Petrokemija dobiti snaznog konkurenta za podrucje Srbije i srpskog dijela BIH koji ce sigurno radije uzeti gnojivo od njih nego od hrvatske tvrtke, isto kao sto ce Hrvati radije kupovati od Hrvata nego od Srba. Osim ako Petrohemija bude jeftinija, tad se ne bi ni najmanje zacudio da i Hrvati (Agrokor) pređe kupovati kod njih.
[/quote]

Ako Rusi hoće utjecati na Srbiju to je uredu. Pa zar misliš da nitko neće da utječe politički na Hrvatsku – nažalost. Evo toliko su utjecajni da je Kosovo dobilo državu. Briga nju za Srbiju. Kako se kaže "Srbija je uvijek bila moneta za podkusurivanje",ali na njezinu štetu. Po tome Lukoil neće ništa što je preko Drine. Naprotiv tako se šire interesne zone.Lova nepozna granice i nacije. Što se tiče Todorića samo da hoće tamo kupovat, oszavio bi nas na miru.Totalno si neiskren. Joj Vjeko, Vjeko… još bi al i ovako idem u kukuruz

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

[/quote]

2. RAPIĆ d.o.o.

Put srpske vojske 69
78400 Gradiška

tel: 051 813935, 051 814199, 051 815304[/b]
fax: 051 815305[/b]
Ovdje možete kupit Petrokemijino gnojivo !
Zašto se (za mene u takozvanoj )republici srpskoj prodaje Petrokemijino umjetno gnojivo ali daleko skuplje nego u hrvatskoj kad ima izvorno đubriva iz Srbije? Kao što se vidi neki nisu opterećeni granicama. Samo imaju problema teško ga je dobiti. Toliko za sada !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

jedino postoji mali problemčić…a to je da Petrohemija NE PROIZVODI UMJETNO GNOJIVO nego plastiku
[tongue]

Tvrtko PTT, mogao bi i cartman s tobom u kukuruz. Doduše to je u njegovom kraju rijetkost. Možda u kamenjar.
Ne razumijem kako vam nije jasno da je PTKM već gotova stvar, prodana!!! Samo vi, mi, ja i oni to ne znamo. Neki znaju! Sve igre oko cijena dionica na burzi su farsa odnosno sitno-dnevne igre dok veliki skupljaju. Hajd’ živjeli! Budite strpljivi barem koliko ste bili do sada. [thumbsup]
Primož, plastika je u buduće ionako već u k…ukuruzu, to je evidentno.

marcello

E Cartmanne, ovo je možda loša vijest za DIOKI a ne za Petrokemiju, no ti se fakat trudiš svaku lošu informaciju naglasiti nama dioničarima Petrokemije, bez veze…. Samo mi nije jasno ZAŠTO?

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

BigBoss je vijest o Petrohemiji poslao u temu Petrokemija, a ne Dioki, a kako sam pisao u žurbi nisam imao vremena provjeriti što proizvodi Petrohemija, već sam naivno očekujući da je sama činjenica što netko tu vijest šalje u ovu temu Petrohemija povezana s Petrokemijom. Znam da sam pogrijesio jer osim što mi je nešto bilo sumljivo zbog sjecanja, svaki put kad bi provjerio prije komentara naišao bi na neku grešku, ovaj put nažalost nisam imao vremena za provjeru.

Inace bitak komentara stoji, Rusi neće ulagati u HR, niti ce itko u Hr dopustiti Rusima da izravno utjecu na politiku drzave tj. cijenu hrane.

nema prodaje, nitko nece da proda…
a isto tako ni da kupuje, jer ako krene onda ce krenuti svi…ili?
cekaju svi radnicke dionice….hoce li ih uopce docekati?

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

nema prodaje, nitko nece da proda…
a isto tako ni da kupuje, jer ako krene onda ce krenuti svi…ili?
cekaju svi radnicke dionice….hoce li ih uopce docekati?

Kada je moguće očekivati pozamašnu količinu radničkih dionica na burzi?
Prvenstveno mislim da predviđanja,a ne inside-inf.

Hvala

BigBoss je vijest o Petrohemiji poslao u temu Petrokemija, a ne Dioki, a kako sam pisao u žurbi nisam imao vremena provjeriti što proizvodi Petrohemija, već sam naivno očekujući da je sama činjenica što netko tu vijest šalje u ovu temu Petrohemija povezana s Petrokemijom. Znam da sam pogrijesio jer osim što mi je nešto bilo sumljivo zbog sjecanja, svaki put kad bi provjerio prije komentara naišao bi na neku grešku, ovaj put nažalost nisam imao vremena za provjeru.

Inace bitak komentara stoji, Rusi neće ulagati u HR, niti ce itko u Hr dopustiti Rusima da izravno utjecu na politiku drzave tj. cijenu hrane.

ajde kolega da ste i Vi jedanput pogresili
sva sreca da ste sad priznali jer sam sutra odmah mislio prodati sve dionice ptkm kaj imam jer ste rekli da je to losa vijest za nas
prijatan ostatak dana
pofuk

joj, daj kolega ti meni objasni koji si ti faktor da mozes kategoricnki tvrditi sto ce a sto nece Rusi raditi, htjeti raditi i sto je a sto nije njihov interes? si ti mozda inside KGB? ili mozda radis za Lukoil, Gasprom? Mozda za Medvedeva?

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Pankretić nije pozvao sindikat na raspravu o zakonu o poljoprivrednom zemljištu

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) uputio je danas prosvjedno pismo ministru poljoprivrede Božidaru Pankretiću i državnom tajniku Krešimiru Kuterovcu "nezadovoljan činjenicom što socijalni partneri, sindikati i poslodavci nisu pozvani na, jučer sazvanu i danas održanu, javnu raspravu o prijedloga Zakona o poljoprivrednom zemljištu"
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b6ca8b1a-8679-403f-afc0-70012225e569

Za koga se ovaj Pankretić bori ako mu sindikat zaposlenih u poljoprivredi nije važan. [lol]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close