PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne razumijem što je smiješno?

Ovo je vrlo zanimljivo razdoblje za PTKM, samo treba čekati.

da i nisam dodao ali sam primjetio da mi nis nije jasno u tvom postu
kaj je zanimljivo u dionici kad moras cekati vise od 2 dana da naraste????
ha ah ha ha ha
tu bar mozemo biti biti mirni
pofuk

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik računa Stanje    [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 212.863 6,37 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 119304 3,57 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 87.429 2,62 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 49.483 1,48 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,2 Osnovni račun
9. HPB D.D. 36.705 1,1 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 29.540 0,88 Skrb. račun
Ukupno: 81,53

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 212.863 6,37 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 119.304 3,57 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 87.429 2,62 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 41.983 1,26 Skrb. račun -7500
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. HPB D.D. 36.705 1,10 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 29.540 0,88 Skrb. račun
Ukupno: 81,31

Skrbnički zagrebačke banke se riješio 7500km a zanimljivo erste nije kupio ni komada(vjerovatno su odustali od branjenja cijene ha ha [lol] [lol] )
[/quote]
ZBI prodaje, mislim ali nisam siguran.
Zasto nemam pojma pogotovo kada vidim da imaju Agrium Inc. jako puno u portfelju.
Mika???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ono wtf, šta je drama radi 10 milja kuna dionica šta neko ima pa i da cijeli oće van!?!? [rolleyes]

meni nekak postaje žao što nemam ovo u portfelju, morat ću poradit na promjeni! [smiley]

NIje nikakva drama vec ako je to ZBI zasto prodaju PTKM a drze Agrium Inc. koji proizvodi isto.
Da se brodarskim rijecnikom izrazim zasto bi ZBI prodavao ATPL i kupovao Dianu, Excell ako je ista konjuktura.
Zato sam pitao za PTKM jer istovremeno kupuju u kanadi dionice njihovog fertilizera.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

NIje nikakva drama vec ako je to ZBI zasto prodaju PTKM a drze Agrium Inc. koji proizvodi isto.
Da se brodarskim rijecnikom izrazim zasto bi ZBI prodavao ATPL i kupovao Dianu, Excell ako je ista konjuktura.
Zato sam pitao za PTKM jer istovremeno kupuju u kanadi dionice njihovog fertilizera.

ne to nije ZBI, to je strani fond koji je prodao u petak 7500 dionica. Problem povlačenja investitora kao i kod KD. To je tako u ova gadna vremena. Prodaje se i ono najbolje da bi se opstalo.
Puno ime tog računa je ZAGREBAČKA BANKA D.D./ZBIRNI SKRBNIČKI RAČUN ZA BANK AUSTRIA CREDITANSTALT AG

živio prijatelju.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ali nemojte se brinuti za ptkm. Imamo potvrdu da su Norveške galije doveslale do pred Kutinu. To barem meni sugerira da su njihove namjere vrlo ozbiljne čak s obzirom na vrstu suradnje ova dva giganta, Norvežani nemaju prostora za uzmak nego moraju ići do kraja. Da li ih netko može poraziti u toj borbi stvarno nisam siguran. Proizvodi iz Kutine su bolji, kvalitetniji nego što propisuju EU standardi i to se mora platiti. I zato su oni došli u Kutinu.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

2004. "Enver Moralić kupuje", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2005. "Slovenci su stigli, nedamo im ispod 2000kn", "imamo potvrdu, jos par dana"…
2006. "Austrijanci nezaustavljivo napreduju", "imamo potvrdu, jos par dana",…
2007. "Ruski auti su primjeceni u Kutini, gotovo je", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2008. "Norveške galije su doveslale pred Kutinu, gotovo je", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2009. …………Petrokemija dobila novog vlasnika
2010. ………… Cijena dionice Petrrokemije oborila sve rekorde
2011. ………… bivši mali dioničari nakon odlaska u mirovinu u miru pišu knjigu "Kako biti materijalno i duhovno bogat"

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

ne to nije ZBI, to je strani fond koji je prodao u petak 7500 dionica. Problem povlačenja investitora kao i kod KD. To je tako u ova gadna vremena. Prodaje se i ono najbolje da bi se opstalo.
Puno ime tog računa je ZAGREBAČKA BANKA D.D./ZBIRNI SKRBNIČKI RAČUN ZA BANK AUSTRIA CREDITANSTALT AG

živio prijatelju.

Upravo tako, ne znam zašto se pokušava dezinformirati javnost lažnim informacijama?

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

POSKUPLJENJE OD 15 POSTO
22. srpanj 2008
Na sastanku predstavnika naše tvrtke s potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Damirom Polančecom i ministrom poljoprivrede Božidarom Pankretićem dogovoreno je povećanje cijena Petrokemijinih mineralnih gnojiva prosječno za 15 posto. Nove cijene primjenjuju se od 22. srpnja, a vezano uz kretanje cijena sirovina na svjetskom tržištu razgovori o ovoj temi će se nastaviti.”
Traži 100 dobiješ 55 o.k.
[smiley]

marcello

Gazprom zainteresiran za Petrohemiju
ste vidjeli naslov????
lepo bi bilo da je gramaticka greska
pofuk

Gazprom zainteresiran za Petrohemiju

Ruska energetska kompanija Gazprom zainteresirana je za kupnju postrojenja Petrohemije u Pančevu, piše list Danas.

Informaciju, da se sa predstavnicima Gazproma pregovara o prodaji Petrohemije u paketu s Naftnom industrijom Srbije, potvrdila je za Danas Tanja Tatomirović, glasnogovornica te tvrtke. Internetski portal Energoportal info nedavno je objavio je Gazprom angažirao rusku kompaniju Sibur, specijalizirana za taj sektor, čiji će stručnjaci ispitati potencijal Petrohemije, kao i da Rusi razmišljaju da to poduzeće kupe u paketu s Naftnom industrijom Srbije.

(pd)

Evo Rusi su zainteresirani za tvornice gnojiva u okolici, samo je trenutak kada će se javiti interesanti za PTKM a već ih i ima

http://www.poslovni.hr/87231.aspx

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

2004. "Enver Moralić kupuje", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2005. "Slovenci su stigli, nedamo im ispod 2000kn", "imamo potvrdu, jos par dana"…
2006. "Austrijanci nezaustavljivo napreduju", "imamo potvrdu, jos par dana",…
2007. "Ruski auti su primjeceni u Kutini, gotovo je", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2008. "Norveške galije su doveslale pred Kutinu, gotovo je", "imamo potvrdu, jos par dana",..
2009. …………
2010. …………
2011. …………

Moj komentar je pobrisan, a Tvrtkov ostavljen makar ne znam zašto jer su napisane činjenice koje znaju svi koji su duže na forumu, a i oni koji nisu to mogu lako provjeriti čitajući arhivu.

Ipak to nije problem već to što Tvtko ne zna quotati pa se u komentaru koji je ostao ne može raspoznati tko je što napisao i dovodi se kolege u zabludu.

Inace kad se vec spominje Moralic, kad sam došao na forum prije par godina bila je aktivna navlakuša "Moralić kupuje, kupite danas sutra će bit kasno!!!!", ja naivan povjerujem da bi to mogla biti istina i obiteljskim putevima dođem do Moralića a on nema pojma o tome, smijao se da netko može vjerovati anonimnim navlakačima, jos sam ispao budala.

New Report

Close