PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bravo bravo svaka čast i u moje ime

evo, napisao sam jedan tekst…
Poslao sm ga EU komisiji..pitao sam da li saljem na pravu adrsu, kad mi kazu, javim vam pa bute ga i vi slali da pojacamo pritisak.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

pepe7

Primjerak pisma bi svakako trebalo poslati i Olgici Spevec jer firma kojoj je ona na čelu se zove Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja i trebala bi prva reagirati kad je tržište ugroženo.

http://www.aztn.hr/

Pozivam i dioničare iz Slovenije koji po nekoj gruboj procjeni imaju oko 23 000 dionica (fizičke i pravne osobe) da nam se pridruže u akciji i primjerak pisma pošalju EK. Ipak su oni dio Evrope i možda njihov glas vrijedi i zvuči jače nego glas nas iz Hrvatske. I njima se na ovakav način krade novac iz džepova. Janez ovo je tvoj zadatak.

Vjerujem da će i ERSTE biti spreman na ovakvu akciju pogotovo kad im je prijatelj panda uštedio trud oko sastavljanja pisma.

Pozivam i prijatelja cartmanna nek nam se pridruži u akciji jer puno kupuje na stranim burzama i sigurno mu ne bi bilo drago da firmama u kojima je dioničar neki ministar brani tržišno poslovanje.

živjeli

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Petrokemija
Cijene mineralnih gnojiva više za 15 posto

Petrokemija je povećala cijene svojih mineralnih gnojiva prosječno za 15 posto, a nove cijene primjenjivat će se od danas, objavljeno je poslije podne na web stranicama te kutinske tvornice. Nove cijene primjenjuju se od 22. srpnja, a vezano uz kretanje cijena sirovina na svjetskom tržištu razgovori o ovoj temi će se nastaviti, stoji u priopćenju Petrokemije.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Najbolje bi bilo da mi kao mali dioničari kontaktiramo sindikat u PTKM, te vidimo koja su njegova stajališta. Moramo skupa sa radnicima djelovati i vršiti pritisak, inače je to pucanj u prazno.
Zajedno smo najjači.

evo, napisao sam jedan tekst…
Poslao sm ga EU komisiji..pitao sam da li saljem na pravu adrsu, kad mi kazu, javim vam pa bute ga i vi slali da pojacamo pritisak.

Excellent work panda! Mark A.
Na koju mail adresu bi se ovaj tekst trebalo poslati i kada? Thanks.
Možda istovremeno kao CC na naše ministre, vladu?

marcello

ovako…jucer sam poslao i dobio confirmation mail…
saljimo svi EU komisiji za konkurentnost, jer to je za njih pitanje…za Neelie Kroes, ona se time bavi
adresa je sljedeca, odite na ovu web stranicu, upisite svoje podatke (naravno u pismu stavite svoje pravo ime i prezime)

http://ec.europa.eu/commission_barroso/kroes/contact_en.html

ne zaboravite staviti attach file! u polju koje trazi!

takodjer, mozemo slati i na nasu agenciju sto je prdlozio Mika, na

agencija.ztn@aztn.hr

njima recite da ste poslali EU komisiji i attachajte file, ili promjenite primatelja dokumenta i saljite direktno na njih uz napomenu da je ovo poslano i EU komisiji za konkurentnost…

prijedlog Mike o dopuni za Pankreticeve prijetnje je OK, no Mika, sve budu oni to lako saznali, samo ako budu htjeli…ovo je generalno pismo u kojem je jasno opisan slucaj…vrijeme je da nasi profiti prestanu prestanu ici u neciji privatni djep…vrijeme je da se prestanu krasti porezni obveznici(manji PDV zbog nizih cijena i manji porez na dobit zbog nize dobiti) a bogatiti krupni kapitalisti i spekulanti koji kupuju gnojivo znajuci da je preniska cijena i dace ga kasnije preprodati za 20% vise i za 2 mjeseca zaraditi ogromne pare..zbog toga i nastaju nestasice gnojiva, a seljak ili odgadja sjetvu ili gnojidbu vrsi u ne optimalno vrijeme! svi gube, i Pankretic mora si utuviti u glavu da stopanje cijene i komandna ekonomiju ne stima. U to se uvjerio mislim i Nixon (zlato, inflacija, dolar pa je popustio na kraju), a trebao bi i sam Pankretic.

P.S. saljite i hrvatskim i stranim novinarima, WTO-u, svima!!!

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

boris.mesaric@petrokemija.hr
nedjeljko.klopcek@petrokemija.hr
tomislav.seletkovic@petrokemija.hr
zdenka.krstanovic@petrokemija.hr

Bravo prijatelju dao si si truda.
Šaljite i na članove uprave ptkm kako bi znali da imaju našu podršku na putu prema tržišnom poslovanju. Vjerujem da će se i radnici ptkm uskoro pridružiti ovim zahtjevima. Mi tražimo samo ono što nas pripada i nitko nam to ne smije uzeti. To je naše vlasništvo i to mora biti svetinja.

Još jednom pozivam i dioničare iz Slovenije kojih ima prema mojim saznanjima 50-ak nek upute pismo EK.

Evo i ja poslao, hvala Pandi na takvome pismu i pristupu…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Poslao na Neelie Kroes EC.EU, sad idem dalje slati………

marcello

Svaka čast Panda, izvrstan uradak, poslao na EU 🙂

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Valjda će i uredništvo PD sad konačno reagirati. Imate ekskluzivan odgovor malih dioničara na napad na tržišno poslovanje jedne tvrtke u Hrvatskoj. Ovo je tema za naslovnu stranu i nemojte čekati da ovo netko drugi objavi umjesto nas.

New Report

Close