a ti Fedore ako misliš da je cijena 221 još uvijek previsoka udri po kupnji da se riješiš što prije petrice…
eto fedore prodaj mi je ja sam prvi sad na kupnji
Kolege dajte malo pristojnosti. Ako se netko naljuti očistiti će sve do 250 pa nećete imati o čemu pisati.
Također bi ponovno zamolio kolegu Fedora da pojasni svoju formulu ili netko od drugih kolega koji je razumio.
Kolege dajte malo pristojnosti. Ako se netko naljuti očistiti će sve do 250 pa nećete imati o čemu pisati. Također bi ponovno zamolio kolegu Fedora da pojasni svoju formulu ili netko od drugih kolega koji je razumio.
nek samo kaže iz koje je godine knjiga
evo ja ću pokušati:
BV / P
_____ + P / S – PVE = 179,00 kn
E/ S
kaže, ako imaš dovoljno Bjelih Vesta da možeš podnijeti Prljanje i pritom Eventualno ne imati Stresa tada uzmi Sve što imaš i Pukni u našu petricu te se ne brini za sve Ped.. koji Varljivo i Elokventno govore da je realna cijena 179 kuna…
Jako dobro. Sjedni. Pet.
evo ja ću pokušati:
BV / P
_____ + P / S – PVE = 179,00 kn
E/ S
kaže, ako imaš dovoljno Bjelih Vesta da možeš podnijeti Prljanje i pritom Eventualno ne imati Stresa tada uzmi Sve što imaš i Pukni u našu petricu te se ne brini za sve Ped.. koji Varljivo i Elokventno govore da je realna cijena 179 kuna…
[smiley2][smiley2][smiley2] Bravo kolega ! [smiley2][smiley2][smiley2]
Jako dobro. Sjedni. Pet.
Teško je meni kolegice Seve sjediti [smiley4]
uh, zabunom otišao na ovu temu , a reko sam više nikad ( mislio na što smo tržili pa pobjegao miš ), kad sam več ušo – ja mislim da ” čađara ” ( dobro haha ) vrijedi barem 1000 kuna.
Evo da ija nešto napišem i dam svoj obol ovoj temi.
Zaniljive formule imate ovdje vidim….do viđenja do slijedeće godine.[smiley1]
znanac:
”
Kolege dajte malo pristojnosti. Ako se netko naljuti očistiti će sve do 250 pa nećete imati o čemu pisati. Također bi ponovno zamolio kolegu Fedora da pojasni svoju formulu ili netko od drugih kolega koji je razumio.
”
nek samo kaže iz koje je godine knjiga
Knjiga je ganjc novco izdanje. Predgovor napisao prof. dr. V. Veselica. Formule mu je pisao prof. dr. S.Orsag.
Prema tome ne stoje vaše tvrdnje da je knjiga stara.
Dragi kolege potrebito je čitati literaturu i podizati razinu naobrazbe bez obzira na eventualna dva fakulteta s burze. Cinjenica je da formula daje rezultate. Danas već minus 3,90%. Vidjeti ćemo do kraja dana gdje će se cijena zaustaviti pa ćemo onda u svezi glede tih i takovih procjena dati završni komentar.
Seve: ” Jako dobro. Sjedni. Pet. ” Teško je meni kolegice Seve sjediti [smiley4]
mislim da smo sad otišli predaleko, ovako vrijeđati starog čovjeka… kolegice Seve ovo se nisam od vas nadao
drži se starino ne kuže oni da ti je pamet proporcionalna godinama
Kolega, rekli ste da imate “dva faksa sa burze”, što god to značilo. Sad ste izvukli upitnu formulu koja je dala nebulozan rezultat. Da se radi samo o formuli, zatren bi svi mi postali TA i FA stručnjaci, vjerujte mi.
PTKM je takva dionica. Živi od očekivanja. Ona su dobra i ne pomažu ni FA ni FI. Ako ljudi vjeruju i očekuju možete vi analizirati do sutra…ništa od toga.
Pa gospodo , Fedor samo uživa u ulozi za….ta. Takvima je najveća muka i kazna kad ga ljudi ignoriraju.
Zato nemojmo trošiti uzalud energiju na nekonstruktivce i destruktivce…
Takve treba odjebat jer to nisu pravi navijaci, pravi navijaci popiju par gajbi pive, razbiju par glava pedercinama iz Adrisa i odu mahat zastavama. Jebes ti izracune, knjige i to, to rade pederi i mamini sinovi, prave muskarcine piju u birtiji!
[smiley2]
E moja rajo, sto ce bit placa kad dodje dan D. [smiley6]