Danas sve više manje sve ide u korekciju, puše jugo pa ljudi lude[smiley2][smiley2]
rado, ali imam samo START verziju, pa se vide samo prvi nalozi na k/p, zadnja cijena 224, kupnja 223.50, prodaja 227
Formula ne govori o tržišnoj cijeni već – fundamentalnoj. A tržište može biti i na drogama, nikad ne znaš?
Uostalom kako se aktualizira priča o Adrisu – interes za Čađarom je sve manji. Uskoro ćemo je moći gledati sa puno manje ugrađenih očekivanja.
rado, ali imam samo START verziju, pa se vide samo prvi nalozi na k/p, zadnja cijena 224, kupnja 223.50, prodaja 227
Pa gdje gori!?[smiley7]
evo ( nažalost ne miriše dobro )
Sada sam siguran da petrokemiju treba drzati ili dokupljivati [smiley2]
tony: ” rado, ali imam samo START verziju, pa se vide samo prvi nalozi na k/p, zadnja cijena 224, kupnja 223.50, prodaja 227 ” Pa gdje gori!?[smiley7]
o tomu gdje gori ne bih, ali ako u 15 minuta cijena padne za 3-4 %, onda se očito nešto događa.
citat fedor
Egzaktnom matematickom metodom došao sam do ovog rezultata:
BV / P
_____ + P / S – PVE = 179,00 kn
E/ S
Mislim ovaj drugi dio P/S – PVE mi uopće nije jasan. Kako ste kolega to uspjeli dobiti i imate li konkretne podatke ili ste uzimali vrijednosti iz 1990. godine ????
Ne znam što tu može biti nejasno. Sve je tako kako je napisano. Samo staviš podatke i dobiješ rezultat koji sam naveo. Matematika je egzaktna znanost. Ja sam računao jučer cijeli dan čisto da vidim na kojoj je razini realna i fer vrijednost jer i sam imam Petrokemiju i nije mi svejedno. Ja sam ušao na 176,00 kuna i ne bi mi bilo drago da padne ispod 220,00 kuna.
A izračun mi više služi kao orijentacija na kojoj cijeni da se aktiviram za dokup. Pozdrav