@ Tvrtko,
htio sam ti dati jedinicu, ali mi se omaklo, ovakvu glupost: "Uzgred sad će i lokalni izbori na koje se često poziva, ne misliš li valjda da bi Vlada "prevarila" 4000 birača u Kutini ili… " koju si javno napisao nisam očekivao od tebe, jer svi znamo da je vlada uoči izbora prevarila prevarila nekoliko stotina tisuča birača sa dionicama HT-a
@ Tvrtko,
htio sam ti dati jedinicu, ali mi se omaklo, ovakvu glupost: "Uzgred sad će i lokalni izbori na koje se često poziva, ne misliš li valjda da bi Vlada "prevarila" 4000 birača u Kutini ili… " koju si javno napisao nisam očekivao od tebe, jer svi znamo da je vlada uoči izbora prevarila prevarila nekoliko stotina tisuča birača sa dionicama HT-a
Kako ih je prevarila? Svi su mogli prodati prvi dan po cca 370,00 kn. Znači svima 6000,00 -7000,00 kuna zarade. Sad je Vlada kriva što smo svi htjeli 500-600, a ono trenutno 280,00. Svi se pravimo pametni kad sve ide gore, a kad malo zaškripi svi su lopovi. Vidjet ćeš kad većina dionica Petrokemije od radnika bude slobodna za prodaju kolika će biti cijena. Ako si sinoć gledao "zatvoreno" vidio si kako se tuku za svakog vijećnika – birača. Nije meni Vlada kriva što sam ja kupio dionice Petrokemije, kao ni kolega Cartman što nije sposoban da me ubjedi da to ništa ne valja. Zato sam ja uvijek kriv prvi, ako sam kriv, a onda svi ostali.
Evo nove obavijesti od PTKM za tržišta okolo Hrvatske……..
Prihodi će biti po tim podacima oko 5 milijardi Kn
Eto po novim informacijama sve vrste gnojiva rasprodane, ………. [lol] [lol]
Evo da uvidite što se dešava u PTKM, cijene gnojiva od listopad- prosinac u RH,
dakle u 4q kada je PTKM imala čistu dobit od 63 milijuna Kn….
Sve su cijene bez PDV-a
I dalje pogledate cijene u svijetu prošle godine i ove……
i kako se prodaje u svijetu tako i PTKM prodaje svoja gnojiva pod tim cijenama……..
Ispravak 60-70 posto svoje proizvodnje prodaje po svjetskim cijenama a 30-40 posto po nižim, ali zato se kompenzira niža cijena plina………
Kratko i konkretno-za dobar mjesec dana če biti jasno:
1. kakav je rezultat 2.kvartala
2. po koliko če prodavat penzioneri (kraj 1.lock-upa u augustu ?)
Tad če mo vidjet ko je u pravu odnosno koji piše "istinu" i ko "laže".
Sve sasvim transparentno.
Kratko i konkretno-za dobar mjesec dana će biti sve jasno:
1. kakav je rezultat 2.kvartala
2. po koliko će prodavati umirovljenici (kraj 1.lock-up u kolovozu ?)
Tada ćemo vidjeti tko je u pravu odnosno koji piše "istinu" i tko "laže".
Sve sasvim transparentno.
Eto ispravio sam tvoj tekst pravopisu da naučiš još bolje Hrvatski jezik………..Iako je mnogim Hrvatima teže napisati transparetno nego li će ili tko će
Da vidjeti ćemo koliko će prihodi porasti od rashoda, sve će biti jasnije u 2q…….
[lol] [thumbsup] [lol]
[/quote]
Možda moramo čekati 2q da vidimo poslovanje i to je to***obrisano***
@BiggBoss,
Hvala za korekciju, sad če biti forumašima puno lakše da razume šta sam mislio i da presude "kako dalje".
srdačan pozdrav
Pankretić: Najavljeni prosvjed ribara ne može ubrzati Ministarstvo
Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Božidar Pankretić rekao je danas da Ministarstvo radi na pronalaženju najboljeg modela i najprihvatljivije cijene plavog dizela za ribare i poljoprivrednike te da najavljeni prosvjed ribara taj posao ne može ni usporiti niti ubrzati.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=121b4931-a574-476d-8cb7-1e0d0596d51c
Zanimljivo kako je Pankretić ne vrši pritisak na Inu da mora spustiti cijenu plavog dizela.
Slažu se kockice pomalo