PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puno sam razmišljao zašto cijena nakon onakvog izvješća nije ni mrdnula. Zato što, a ima dva razloga za to:

a) buduća podjela dionica radnicima, strah od velikog broja na tržištu,
b) vaše nenormalne procjene u budućnost, zbog kojih mnogi kupuju sad i prodaju kasnije, a kasnije neće imati tko kupovati i bit će prodaja veća nego kupnja kao što se desilo nakon ovog izvješća.

I sada se sve više slažem s likom iz crtića, da se od izvješća čak više očekivalo, zahvaljujući vama i vašim nenormalnim procjenama za budućnost.

Ista stvar i kod Jadroplova. To je žalosno.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

O kakvim ti analitičarima pričaš.Zar ih ima kod nas?

[lol] [lol] [lol]

To je uobičajen odgovor onima koji su se raspitivali za ulaganje u dionicu u brokerskim kućama.
Tako barem meni prenose.

Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali.

Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.

SAM PROTIV SVIH

Što se tiče moji nenormalnih procijena imao sam jednu u 10 mjesecu 2007 na ATPL da će imati oko milijardu dobiti za 2008 pa me proglasiše ludim.

SAM PROTIV SVIH

Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali. Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.

Ja sam dobio samu potvrdu od vrha sindikata PTKM dakle predsjednika sindikata PTKM, prodaje dionica od radnika neće biti, a niti od države, stoga ako netko hoće da bude strateški mora kupiti 25 posto plus jedna dionica na burzi nikako drugačije………………..[thumbsup][lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali.

Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.

Super, samo se sjeti što su “radnici” napravili na INI, DDJH te HT-u. Uništili dionicu. Toliko o radnicima.
PTKM je odlična dionica, samo nije potrebno navoditi da će imati 500 milijuna dobiti već sada jer to je navlačenje, i nije ni čudo što nitko ne kupuje kad se unaprijed zna zahvaljujući nekima s foruma kolika će dobit biti.

Ok, sada Erste kupuje, i on je na strani ponude i tražnje, stvara privid veće prodaje da može kupovati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što se tiče moji nenormalnih procijena imao sam jednu u 10 mjesecu 2007 na ATPL da će imati oko milijardu dobiti za 2008 pa me proglasiše ludim.

Ja sam stavio iznos oko 1 milijardu do milijardu 500 milijuna………..

ATPL je potpuno druga priča.[thumbsup]

Krivo za prošlu godinu se očekivalo 50 milijuna Kn dobiti a ispalo je 77 milijuna, dok ove godine govorimo da ako bi PTKM bila u privatnim rukama mogla bi ostvariti dobit oko 500 ili više miljuna Kn dobiti………..
Jer privatnik bi samo dignuo cijene i eto dobiti……..
Pozdrav

Amortizacija 100 miliona
-77 miliona dobiti
-budući prihodi 70 miliona

I to je sve bilo u 2007

Valentine nemoj i ti biti glazbenik molim te ljepo.

SAM PROTIV SVIH

Puno sam razmišljao zašto cijena nakon onakvog izvješća nije ni mrdnula. Zato što, a ima dva razloga za to: a) buduća podjela dionica radnicima, strah od velikog broja na tržištu, b) vaše nenormalne procjene u budućnost, zbog kojih mnogi kupuju sad i prodaju kasnije, a kasnije neće imati tko kupovati i bit će prodaja veća nego kupnja kao što se desilo nakon ovog izvješća. I sada se sve više slažem s likom iz crtića, da se od izvješća čak više očekivalo, zahvaljujući vama i vašim nenormalnim procjenama za budućnost. Ista stvar i kod Jadroplova. To je žalosno.[bye]

Razlog je taj što je cijena dionice kontrolirana, i to oduvijek.
Mali su masovno odustali u zadnjih godinu dana, a veliki drže cijenu nisko.

mika koliko brojimo mi mali dionicari dionica?

New Report

Close