Puno sam razmišljao zašto cijena nakon onakvog izvješća nije ni mrdnula. Zato što, a ima dva razloga za to:
a) buduća podjela dionica radnicima, strah od velikog broja na tržištu,
b) vaše nenormalne procjene u budućnost, zbog kojih mnogi kupuju sad i prodaju kasnije, a kasnije neće imati tko kupovati i bit će prodaja veća nego kupnja kao što se desilo nakon ovog izvješća.
I sada se sve više slažem s likom iz crtića, da se od izvješća čak više očekivalo, zahvaljujući vama i vašim nenormalnim procjenama za budućnost.
Ista stvar i kod Jadroplova. To je žalosno.[bye]
O kakvim ti analitičarima pričaš.Zar ih ima kod nas?
[lol] [lol] [lol]
To je uobičajen odgovor onima koji su se raspitivali za ulaganje u dionicu u brokerskim kućama.
Tako barem meni prenose.
Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali.
Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.
Što se tiče moji nenormalnih procijena imao sam jednu u 10 mjesecu 2007 na ATPL da će imati oko milijardu dobiti za 2008 pa me proglasiše ludim.
Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali. Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.
Ja sam dobio samu potvrdu od vrha sindikata PTKM dakle predsjednika sindikata PTKM, prodaje dionica od radnika neće biti, a niti od države, stoga ako netko hoće da bude strateški mora kupiti 25 posto plus jedna dionica na burzi nikako drugačije………………..[thumbsup][lol]
Neboj se radnika to je cca 80 miliona kuna po ovim cijenama a i nisu radnici PTKM vesla sisali ,već su to jednom davnih godina dokazali.
Ponavljam vode se pregovori sa sindikatima da se uđe u 1 kotaciju.
Super, samo se sjeti što su “radnici” napravili na INI, DDJH te HT-u. Uništili dionicu. Toliko o radnicima.
PTKM je odlična dionica, samo nije potrebno navoditi da će imati 500 milijuna dobiti već sada jer to je navlačenje, i nije ni čudo što nitko ne kupuje kad se unaprijed zna zahvaljujući nekima s foruma kolika će dobit biti.
Ok, sada Erste kupuje, i on je na strani ponude i tražnje, stvara privid veće prodaje da može kupovati.
Što se tiče moji nenormalnih procijena imao sam jednu u 10 mjesecu 2007 na ATPL da će imati oko milijardu dobiti za 2008 pa me proglasiše ludim.
Ja sam stavio iznos oko 1 milijardu do milijardu 500 milijuna………..
ATPL je potpuno druga priča.[thumbsup]
Krivo za prošlu godinu se očekivalo 50 milijuna Kn dobiti a ispalo je 77 milijuna, dok ove godine govorimo da ako bi PTKM bila u privatnim rukama mogla bi ostvariti dobit oko 500 ili više miljuna Kn dobiti………..
Jer privatnik bi samo dignuo cijene i eto dobiti……..
Pozdrav
Amortizacija 100 miliona
-77 miliona dobiti
-budući prihodi 70 miliona
I to je sve bilo u 2007
Valentine nemoj i ti biti glazbenik molim te ljepo.
Puno sam razmišljao zašto cijena nakon onakvog izvješća nije ni mrdnula. Zato što, a ima dva razloga za to: a) buduća podjela dionica radnicima, strah od velikog broja na tržištu, b) vaše nenormalne procjene u budućnost, zbog kojih mnogi kupuju sad i prodaju kasnije, a kasnije neće imati tko kupovati i bit će prodaja veća nego kupnja kao što se desilo nakon ovog izvješća. I sada se sve više slažem s likom iz crtića, da se od izvješća čak više očekivalo, zahvaljujući vama i vašim nenormalnim procjenama za budućnost. Ista stvar i kod Jadroplova. To je žalosno.[bye]
Razlog je taj što je cijena dionice kontrolirana, i to oduvijek.
Mali su masovno odustali u zadnjih godinu dana, a veliki drže cijenu nisko.