Prosli tjedan je bio u Slovenij top management Gazproma, razgovarali sa Jansom o plinovodu preko Slovenije u Italiju, kao i interesentnim investicijama Gazproma u Sloveniji.
[undecid]
Prosli tjedan je bio u Slovenij top management Gazproma, razgovarali sa Jansom o plinovodu preko Slovenije u Italiju, kao i interesentnim investicijama Gazproma u Sloveniji. [undecid]
ne znam šta će vam plin kad nemate tvornicu đubra. A i biće interesantno vidjeti kako će taj plin od Rusije do Slovenije doći. Možda preko Hrvatske.
[lol]
Ili preko Madarske !
odlično, onda ćemo se mi prikopčati na plin ili u Mađarskoj ili u Sloveniji. Manje posla za nas, a postigli smo što smo htjeli. A idalje će čitava Slovenija kupovati gnoj kod nas. Ajde da smo i mi jednom pametniji od vas Slovenaca.
živjeli.
ne znam šta će vam plin kad nemate tvornicu đubra.
neka kupe Hrvatsku[lol]
mika: ” ne znam šta će vam plin kad nemate tvornicu đubra. ” neka kupe Hrvatsku[lol]
ne isplati se[lol] [lol]
” valentine: ” Nije ovdje samo P/S u igri, ima i Medika mali pa crvlji. ” ključna činjenica za ptkm je prodaja 100% proizvedenih količina robe uz duplo veću potražnju. Sve to se događa uz konstantno povećanje prometa i nikakvu zaduženost u odnosu na godišnji promet. Također prodajne cijene su još uvijek niže od konkurencije. Na to dodajte P/S, P/E, EBITDA ili tko što već hoće…..
Dodao bi i da za razliku od Medike, Petrokemija svoje proizvode naplaćuje odmah-Mediki se plaća sa zakašnjenjem i većim od godinu dana, što posljedično diže financijske troškove, uništava novčani tok itd.
mika: ” ne znam šta će vam plin kad nemate tvornicu đubra. ” neka kupe Hrvatsku[lol]
nek dajo ponudo na dva in tisoć kunov. I janez nek bo predsednik uprave
Nitko nema protiv da se digne cijena plina ako ga tijekom cijele godine ima ali nek se dopusti da cijena gnojiva i dalje raste.
Još bi dodao da onaj odlazak Sanadera dobiva na težini jer uspio je dogovoriti umrežavanje plinovoda između Hrvatske i Mađarske…………