PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas može svaki objektivni promatrač vidjet što znači drukanje na gore odnosno zašto je popunjenih več 1500 stranica na temu PTKM. Ni na jednoj drugoj dionici ZSE nema takve “evforije” (kod porasta kurza za 1,3%!), u smislu kupi odmah kad je još jeftino, citiram “čiste vam pred nosom, počelo je, danas izgleda fenomenalno, kako se to samo čisti”, a onda kad ne ide ” ko je sad lud da tako jeftino prodaje”…Neki očigledno cijeli dan sede pred kompjuterom i šalju postove u smislu -“kupuj,kupuj,kupuj”….Kao da jim je stvar životne eksistence da dionicu nadrukaju na gore, prodaju i onda opet od početka. Osobno mislim da ravno zbog takvog evidentnog drukanja potencialni ulagači ne vjeruju više nikome, dionica vrijedi danas manje nego prije godinu dana (kad je bila PTKM još gubitaš!). Da ne bi bilo takve enormne količine ovakvih postova, da bi pustili dionici da u miru odradi svoje , bi bili danas sigurno više nego smo sad. [embarass]

Ako ste kupili po 290-300kn kako govorite sigurno bi se trebali radovati porastu cijene dionice.
Sjećam se da ste razmatrali kao opciju prodaju na 235kn u nadi da izbjegnete veći gubitak.

[rolleyes][rolleyes]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

@janez

Prijatelju ako si stvarno Slovenac trebao bi znati koja je poveznica ptkm i NAFTE LENDAVA.
Ako to neznaš onda nisi Slovenac i maltretiraš ovaj cijenjeni skup forumaša potpuno nepotrebno.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Pusti, stvarno trkeljanje, da je gubitaš shvatio bi ga, ali sada kada je najpodcijenjenija na HR tržišta gledajući najmanje 4 faktora, a to su: P/E, P/B, P/S i likvidnost slobodno možemo zahvaliti i reći našem Janezu

Doviđenje dogodine Janez, vidimo se z Slovenija, v EU[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kakav je to slovenac koji sebi da nick janez?![shocked][shocked][shocked]

To je naš dragi splićo[wink][wink]

Pusti, stvarno trkeljanje, da je gubitaš shvatio bi ga, ali sada kada je najpodcijenjenija na HR tržišta gledajući najmanje 4 faktora, a to su: P/E, P/B, P/S i likvidnost slobodno možemo zahvaliti i reći našem Janezu Doviđenje dogodine Janez, vidimo se z Slovenija, v EU[thumbsup]

NAFTA LENDAVA kupuje za 10 000 000 EUR đubra iz Kutine. Čitav svijet kupuje za 170.464.000 eur gnojiva prošle godine iz Kutine. Paket dionica od 51% iste te tvornice vrijedi trenutno 59,4 mil eura. Ili je svijet lud ili cijena dionice vrijedi puno više.

valentine:

Pusti, stvarno trkeljanje, da je gubitaš shvatio bi ga, ali sada kada je najpodcijenjenija na HR tržišta gledajući najmanje 4 faktora, a to su: P/E, P/B, P/S i likvidnost slobodno možemo zahvaliti i reći našem Janezu Doviđenje dogodine Janez, vidimo se z Slovenija, v EU[thumbsup]

NAFTA LENDAVA kupuje za 10 000 000 EUR đubra iz Kutine. Čitav svijet kupuje za 170.464.000 eur gnojiva prošle godine iz Kutine. Paket dionica od 51% iste te tvornice vrijedi trenutno 59,4 mil eura. Ili je svijet lud ili cijena dionice vrijedi puno više.

ISTINA JE I JEDNO I DRUGO. SAMO ŠTO SVIJET NIJE LUD RADI PETROKEMIJE D.D. KUTINA [thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Kakav je to slovenac koji sebi da nick janez?![shocked][shocked][shocked] To je naš dragi splićo[wink][wink]

Ma jel? Pa bilo mi je čudno kako su mu neki postovi na odličnom hrvatskom (kad se zaboravi), a ostali kao da je upravo danas počeo učiti hrvatski. [lol]

Ignore: KressoM, delux

Nemoj se ti zezati s njime. Splićo se kuži u kompjutore pa ga teško uhvatiti jer on zna kako šibati s više IP adresa, takoreći on je neuhvatljiv.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nemoj se ti zezati s njime. Splićo se kuži u kompjutore pa ga teško uhvatiti jer on zna kako šibati s više IP adresa, takoreći on je neuhvatljiv.[smiley]

To niti Bili Gates i direktor IBM-a ne polove. Zamislite da imaš 10 lap topova u Ladi i juriš kroz Kaštele i iz svakog pošalješ po jedan post.

@janez
Prijatelju ako si stvarno Slovenac trebao bi znati koja je poveznica ptkm i NAFTE LENDAVA. Ako to neznaš onda nisi Slovenac i maltretiraš ovaj cijenjeni skup forumaša potpuno nepotrebno.

Kolega Mika, pošto smatram da mi hrvatski ne ide baš najbolje (bolje mi ide njemački i engleski), težko vjerujem da ne primjetiš gramatičke griješke koje radim, ponekad se ne sjetim neke rečenice… To je za mene svojevrstan kompliment, naročito jer nisam bio u JNA, (kao nesposoban) samo sam redovit gost hrvatske obale u ljetnim mesecima-več preko 40 godina.
Ali molim vas sve, vjerujte mi da sam dioničar PTKM, neman interesa da drukam na dole, ne kupujem/ne dokupujem, ne prodajem. Mogu i ja pisat postove u istom navijaškom smislu, ali želim da ostajem realista i dalje objektivan.
Možda zato jer sam vjerovatno puno stariji nego vječina PTKM forumaša (Elgar je sigurno još puno stariji).

A sto je netko jedva docekao visu cijenu da se pocne iskrcavati.
Neka se samo on sto prije iskrca pa da dionica ode iz drhtavih u mirne ruke.
Cijena Prodaja
254,99 500
255,00 1000
257,90 200
258,00 100
258,90 200

Eto prilika nekom fondu da se jeftino nakrca s 2000 dionica a da pri tome neznatno digne cijenu. [proud]

mika: ” @janez Prijatelju ako si stvarno Slovenac trebao bi znati koja je poveznica ptkm i NAFTE LENDAVA. Ako to neznaš onda nisi Slovenac i maltretiraš ovaj cijenjeni skup forumaša potpuno nepotrebno. ” Kolega Mika, pošto smatram da mi hrvatski ne ide baš najbolje (bolje mi ide njemački i engleski), težko vjerujem da ne primjetiš gramatičke griješke koje radim, ponekad se ne sjetim neke rečenice… To je za mene svojevrstan kompliment, naročito jer nisam bio u JNA, (kao nesposoban) samo sam redovit gost hrvatske obale u ljetnim mesecima-več preko 40 godina. Ali molim vas sve, vjerujte mi da sam dioničar PTKM, neman interesa da drukam na dole, ne kupujem/ne dokupujem, ne prodajem. Mogu i ja pisat postove u istom navijaškom smislu, ali želim da ostajem realista i dalje objektivan. Možda zato jer sam vjerovatno puno stariji nego vječina PTKM forumaša (Elgar je sigurno još puno stariji).

bravo prijatelju, odličan si. Sad ćeš ćut kad te se deda (elgar) dočepa.
[thumbsup]

New Report

Close