PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj s 222 kune???? Onda onaj od jučer….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zanimljivo mi je da nitko iz HANFE ne čita izvješća…blokada trgovanja makar ima podlogu[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Traži se Janez pa da skupa zajodlamo. ooooooojjjjjllllllaaaaaa rrrrriiiiiihhhhhuuuuuu[rolleyes]

Idemo na P/S 0,2 P/E 5, P/B 0,5 možda se onda nađe netko tko će biti dovoljno hrabar da riskira! [shocked]

Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley]
Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

drago mi je da je tržište počelo reagirati na dobre izvještaje , iako nemam PTKM [thumbsup]

Iznenađujuće je, taj Mesarić iznenađuje kako negativno tako pozitivno. Čovjek je pun iznenađenja.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne znam što se dogodilo na otvaranju, u svakom slucaju hvala prodavacu u ime svih onih koji su danas dokupili! Nadam se da nece biti nekakvih ponistenja jer se netko zaigrao [cool]

čudni se ovdje sveci slave....

Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley] Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]

Ma njima je u interesu bila samo da prikažu jako veliki strah i da pri tome zarade, eto ima takvih ljudi, ali i moderatori bi trebali voditi računa u vezi kvalitete foruma jer negativno utječu na klimu ulagača, gdje nema sloge sve propada, pa tako i cijena dionice, a gdje je sloga jaka sve je jako…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

avax10:

Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley] Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]

Ma njima je u interesu bila samo da prikažu jako veliki strah i da pri tome zarade, eto ima takvih ljudi, ali i moderatori bi trebali voditi računa u vezi kvalitete foruma jer negativno utječu na klimu ulagača, gdje nema sloge sve propada, pa tako i cijena dionice, a gdje je sloga jaka sve je jako…….

Imas pravo, ali sta ti vrijedi sloga bez para i fondova na burzi.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

And God says let there be light and be light, and it was good...

Bravo za Petricu[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

kada prestaje blokada

New Report

Close