Ovaj s 222 kune???? Onda onaj od jučer….
Zanimljivo mi je da nitko iz HANFE ne čita izvješća…blokada trgovanja makar ima podlogu[angry]
Idemo na P/S 0,2 P/E 5, P/B 0,5 možda se onda nađe netko tko će biti dovoljno hrabar da riskira! [shocked]
Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley]
Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]
Iznenađujuće je, taj Mesarić iznenađuje kako negativno tako pozitivno. Čovjek je pun iznenađenja.
Ne znam što se dogodilo na otvaranju, u svakom slucaju hvala prodavacu u ime svih onih koji su danas dokupili! Nadam se da nece biti nekakvih ponistenja jer se netko zaigrao [cool]
Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley] Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]
Ma njima je u interesu bila samo da prikažu jako veliki strah i da pri tome zarade, eto ima takvih ljudi, ali i moderatori bi trebali voditi računa u vezi kvalitete foruma jer negativno utječu na klimu ulagača, gdje nema sloge sve propada, pa tako i cijena dionice, a gdje je sloga jaka sve je jako…….
avax10:
”
Gdje su sada dežurni pljuvači da prokomentiraju fenomenalne rezultate PTKM?? [smiley] Inače, ja sam uspio dokupiti prije blokade [thumbsup]
”
Ma njima je u interesu bila samo da prikažu jako veliki strah i da pri tome zarade, eto ima takvih ljudi, ali i moderatori bi trebali voditi računa u vezi kvalitete foruma jer negativno utječu na klimu ulagača, gdje nema sloge sve propada, pa tako i cijena dionice, a gdje je sloga jaka sve je jako…….
Imas pravo, ali sta ti vrijedi sloga bez para i fondova na burzi.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]