Dragi moj prika Cartman ispravno govori o naslijeđu soc. mastodonta.
Dragi moj Mika ispravno govori o potencijalu firme.
Čeka se privatizacija…
Treba zauzeti dobre pozicije u “pozorištu”….
Ima li gdje podatak koliko gnojiva ptkm izvozi u Srbiju?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-zbog-priznanja-kosova-bojkotiraju-hrvatske-proizvode/379392.aspx Ima li gdje podatak koliko gnojiva ptkm izvozi u Srbiju?
ne kužim sad u čemu je fora u tvome postanju samo ‘loših’ vijesti vezano uz petrokemiju?nisam baš primjetio da si tako revan na nakim drugim dionicama… netko ti se ovdje zamjerio,pa mu od sveg srca želiš da cijena ptkm padne što niže ili…? ako je tako…
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-zbog-priznanja-kosova-bojkotiraju-hrvatske-proizvode/379392.aspx Ima li gdje podatak koliko gnojiva ptkm izvozi u Srbiju?
Izvozila bi PTKM i duplo više gnojiva u Srbiju, da ga može toliko proizvesti.
ne kužim sad u čemu je fora u tvome postanju samo ‘loših’ vijesti vezano uz petrokemiju?nisam baš primjetio da si tako revan na nakim drugim dionicama… netko ti se ovdje zamjerio,pa mu od sveg srca želiš da cijena ptkm padne što niže ili…? ako je tako…
Postam sve vijesti, ako ih netko drugi ne posta prije, samo sto se dobre ili relativno dobre postaju par sekundi nakon objavljivanja pa in nema smisla ponavljati, lose izbjegavaju a kako grupa sluzi za širenje informacija mislim da je ok postati i takve vrijesti. Ova je objavljena jucer ujutro, mislio sam da ce je netko drugi poslati, ali kako ocito nece, postao sam je ja i to tek danas popodne. Pisanje na forumu NE MOŽE utjecati NITI utjece na cijenu dionice PTKM, osim zdrave logike to potvrđuje i činjenica da su neki otvorili 30 nickova i vec godinama navlače na ptkm pokušavajući dignuti cijenu, ali bez ikakvog uspjeha.
mozda nema veze ali drzava je izgubila jos jedan spor krpanje proracuna pitam odakle cemo krpati proracun koji je i ovako nategnut[thumbsup]
mozda nema veze ali drzava je izgubila jos jedan spor krpanje proracuna pitam odakle cemo krpati proracun koji je i ovako nategnut[thumbsup]
stari instrument – inflacija
sve mi se ćini, pošto je među iskusnijima ovdje, gospodin cartmann, očito trejda na valovima i zarađuje sa certifikatima, zato je i bio dosta vrijemena u usa, a izgleda kako, ga je neko navuko prije mnogo godina u ptkm, tako ga je neko navuko i u usa, pa sad pravi važnim a očito je da mu tu u ptkm, neko ili nešto smeta…
interesantno je samo zašto se vratio…kad je toliko pametan, očito ga je neko ošišao pa bi sad i on nekoga….
a za ovakav posao, jedino znamo da je baš za te prilike do sada ptkm bila odlična dionica….ponavljam do sada…
a moguče i od 01.04.2008, ko zna, više nije ni važno, nema velikih bez nas i nas bez velikih…..
a kako izgleda več u bližnoj budučnusti moračemo imat isti pogled na dionice i na amatere ako hočemo preživjet na ovom marketu…možda je i to njegova poruka
NHF
jurex mislim da si neku inflaciju drzava nesmije dopustiti a i u tom slucaju dionice su najbolje opcije[smiley]
sve mi se ćini, pošto je među iskusnijima ovdje, gospodin cartmann, očito trejda na valovima i zarađuje sa certifikatima, zato je i bio dosta vrijemena u usa, a izgleda kako, ga je neko navuko prije mnogo godina u ptkm, tako ga je neko navuko i u usa, pa sad pravi važnim a očito je da mu tu u ptkm, neko ili nešto smeta…
interesantno je samo zašto se vratio…kad je toliko pametan, očito ga je neko ošišao pa bi sad i on nekoga….
a za ovakav posao, jedino znamo da je baš za te prilike do sada ptkm bila odlična dionica….ponavljam do sada…
a moguče i od 01.04.2008, ko zna, više nije ni važno, nema velikih bez nas i nas bez velikih…..
a kako izgleda več u bližnoj budučnusti moračemo imat isti pogled na dionice i na amatere ako hočemo preživjet na ovom marketu…možda je i to njegova poruka
NHF
Gdje se vratio? Certifikatima nikad nisam trgovao, potpuno si u krivu.
Ne znam što bi trebao raditi da bi “bio ok”, pričati priče kako će PTKM do kraja tjedna otici na 2000kn i kako trebate svi skupa prodati stanove, opljačkati banke ili prodati bubrege te pokupovati sve dionice ptkm bez obzira na cijenu i slicne nerealne price u djetinastoj nadi da ce te to zaista i napraviti te ce dionice koje imam zbog toga znacajno porasti? Oni koji su razmišljali svojom glavom i nije ih ponio žar danas ne gutaju knedle u grlu zbog gubitka vrijednih kuna na burzi.