Baš me zanima kako će Čađara boysi prokomentirati trenutnu cijenu od 225kn [rolleyes]
ps. a prije niti 15 dana sam čitao dobronamjerne savjete poput “tko ti je kriv kad si glup, kupio si po 260kn i sad prodaješ po 260kn kad svi kupuju umjesto da čekaš da poraste.”
Svi smo mi nekad kupovali i nekad prodavali…nekad zaradili a danas i izgubili. Prije par mjeseci je likovao Mika pa se zeznuo. Nadam se da će se i Cartmann zeznuti.
Mika…trebaš aspirin?
Ja šaram…asprin pa apurin pa aspirin pa…već sam u trećem krugu[lol]
Mika…trebaš aspirin? Ja šaram…asprin pa apurin pa aspirin pa…već sam u trećem krugu[lol]
kakvi aspirini gospodo. Dobit za 2007 prema mojim kalkulacijama mogla bi biti između 90 i 100 milja kuna. Strašno se radi, ova godina je pred udaju i mlada je svaki dan na fitnesu. Na dan udaje biće 60-90-60.
živjeli.
narudžbe za đubar iz EU ove godine su nikad jače. Tek toliko.
Strašno se radi, ova godina je pred udaju i mlada je svaki dan na fitnesu. Na dan udaje biće 60-90-60. živjeli. narudžbe za đubar iz EU ove godine su nikad jače.
Mislis 90-60-90 ili ce bit trudna mrsavica sa 60-90-60
svaka čast…klasa optimist
A ja sutra u krpanje margina…više i 190 nije sigurno.[pray][thumbsup]
A vidi ovo 36 korisnika i 537 gostiju…al se pije po birtijama..oni će sigurno na kraju dana biti u plusu[wink]
Baš me zanima kako će Čađara boysi prokomentirati trenutnu cijenu od 225kn [rolleyes]
ps. a prije niti 15 dana sam čitao dobronamjerne savjete poput “tko ti je kriv kad si glup, kupio si po 260kn i sad prodaješ po 260kn kad svi kupuju umjesto da čekaš da poraste.”
ovo je umjetno nastala kriza zbog suzdrzavanja kupnje od fondova s jedne strane te prodaje panicnih ”investiora”.
nista se nije dogodilo sa poslovanjem firme, cijene gnojiva vani rastu ili se drze na visokim razinama, a troskovi inputa za ovu firmu se nisu promjenili u ova prosla dva mjeseca, otkada je cijena pala sa 340 na 225 ili danasnju prosjecnu…koja je nesto veca…
moje kalkulacije kazu da ce ukupna dobit biti oko 77 milijuna kuna…
bumo vidli, samo se strpimo jos malo
pozdrav svima, koliko god vas ima
Eto kada svi gledaju što se dešava na tržištu i PTKM nije izuzeta, jer ima dosta špekulanta a malo investitora a kada nema čvrstih ruku cijena pada, kako su panda i mika napomenuli uvjeti poslovanja su se uvelike promijenili ali prema znatno boljem……..
Pozdrav
cartmann: ” Baš me zanima kako će Čađara boysi prokomentirati trenutnu cijenu od 225kn [rolleyes] ps. a prije niti 15 dana sam čitao dobronamjerne savjete poput “tko ti je kriv kad si glup, kupio si po 260kn i sad prodaješ po 260kn kad svi kupuju umjesto da čekaš da poraste.” ” ovo je umjetno nastala kriza zbog suzdrzavanja kupnje od fondova s jedne strane te prodaje panicnih ”investiora”. nista se nije dogodilo sa poslovanjem firme, cijene gnojiva vani rastu ili se drze na visokim razinama, a troskovi inputa za ovu firmu se nisu promjenili u ova prosla dva mjeseca, otkada je cijena pala sa 340 na 225 ili danasnju prosjecnu…koja je nesto veca… moje kalkulacije kazu da ce ukupna dobit biti oko 77 milijuna kuna… bumo vidli, samo se strpimo jos malo pozdrav svima, koliko god vas ima
dobit mora biti veća. 50 milja biti će kako je najavljeno, a barem još 40-50 milja mora biti u rezervacijama. Zadnji kvartal se odlično radilo. Ovo što je netko bio prisiljen prodati po 225 nije ništa novo, a danas je i kupnja bila prilično dobra. Netko veliki ulazi na mala vrata kad mu nisu dali na velika vrata. Dobar dio dionica koje su kupljene zadnjih dana su za dugoročni portfelj, ili prevedeno nema ih više u prodaji do privatizacije.
Tek sada se vidi koliko je 2000kn bajka, a vracanje na >300kn postaje i biti ce jos jaaako dugo nedosanjani san.
Gospodo, cmrljit cemo mi jos dobrano dugo ovako nisko, a cini mi se i jos nize. Do kraja mjeseca mozda i <200kn.
Samo vise nisam pametan sto ciniti. Prodati, kupiti, drzati, pokloniti, prebacit novce na vezanu stednju, prodavati drogu i oruzje, kamatariti, …
U stvari, odlucio sam. Kad sam bio tolika kukavica prodati na cijenama iznad 300 kn, sada cu biti toliko hrabar i drzati iz inata pa makar izgubio sve. Za zivot imam novaca, a dionice kako budu. Bitno da zdravlje sluzi i da ono ne ovisi o Crobex-u, PTKM jos nekim mojim ‘miljenicama’.
Izlazak iz svjetske krize ce biti sve samo ne brz i sada da Vlada ide prodavati PTKM bi bila krajnja ludost, pa i ta mogucnost da nam prodajom Petrokemije vrijednost skoci postaje malo ili nimalo vjerojatna.
Najzalosnije u cijeloj prici je to sto je istina ono sto kolega Panda prica. Firma ne posluje nista loslije nego prije niti vrijedi manje nego prije.
[bye]
jel to sad dolazimo na red oni od 170-220 ulaza,
e sad ču si stvarno postavit horizont ko mika ili ko cartman , nema trečeg, prije sam bio skromniji sad ču je stvarno ostavit dici za inat, kako kažu: kad se gine nek se gine gosposki….
pozdrav svima
[thumbsup]
p.s
dal ima neko ovih dana još CASH-r-a?