PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas, 14.03.2008. na margin nije moguće kupovati dionice društva:

– Agromeđimurje d.d. Čakovec

– Apartmani Medena d.d.

– Brodomerkur d.d.

– Brodospas d.d. Split

– Brestovac d.d.

– Chromos agro d.d.

– Dalmacijacement – RMC GROUP d.d.

– Elektropromet d.d.

– Exportdrvo d.d. Zagreb

– Finvest Corp d.d.

– HPB d.d.

– Hrvatski duhani d.d.

– Hoteli Tučepi d.d.

– Industrogradnja d.d.

– Jadrankamen d.d.

– Jadran

– Jelen d.d. Čakovec

– Janaf d.d.

– Liburnia riviera hoteli d.d.

– Lavčević d.d.

– Maistra d.d.

– Mundus d.d.

– Podravska Banka d.d.

– PIK d.d.

– PIK – Vinkovci d.d.

– Riječka banka d.d.

– Slobodna Dalmacija d.d.

– MK Slavonija d.d. Osijek

– Slatinska banka d.d.

– Banka Sonic d.d.

– Tekstilpromet d.d.

– Transadria d.d. Rijeka

– Toz Penkala, Tvornica olovaka Zagreb d.d.

Evo me u šopingu[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

CIjena gnojiva u daljnem porastu………..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega Mika molim za objašnjenje pojma “jaki igrač” mislim da moj susjed Pero može bez frke kupiti dionica za milju i osamsto kuna a to je takva mizerija pa mi vaš post nije jasan…molim pojašnjenje

daj me i ti sad počni trovat ko kartman. Ne znam što ti nije jasno iz mog posta. Zna se tko su najjači igrači na našem tržištu, a pisao sam da se traže veće količine koje nitko ne želi prodati. Tražena količina je dosta veća od jučer kupljene i dovoljna je za top ten prema trenutnom stanju. Ime kupca saznati će se kad dođe vrijeme , a oni koji si daju truda mogu to znati za 3 dana.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ne vjerujem da ce se ista dogoditi s dionicom sve do objave nacina privatizacije. Bez obzira na GFI, porast cijene gnojiva, jeftinom plinu…. Badva je trosit vrijeme. Dok se vlada ne odluci, bojim se, ne idemo gore.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ne vjerujem da ce se ista dogoditi s dionicom sve do objave nacina privatizacije. Bez obzira na GFI, porast cijene gnojiva, jeftinom plinu…. Badva je trosit vrijeme. Dok se vlada ne odluci, bojim se, ne idemo gore.

Budi siguran da ce se s cijenom dionice puno dogoditi, prije ikakve objave.

– A svaki pik volumena kao sto je bio jucer,
– svaki (smanjenje) zanemarivi volumen kad su kupci na cekanju,
– povecani dnevni prosjek trgovanja iz nekad 200k na skoro 821.341,08 kn
– pritisak lazi na forumima protiv dionice, a povecanje zainteresiranih posjetioca, ljudi koji znaju razmisljati svojom glavom,
– Ni jedna drzavna firma, nikad nece sama sebi (Drzava=vlasnik), prikazivati dobit.
Sta ce sama sebe oporezivati??? Pa drzava kao vlasnik izvuce iz svoje firme dobit za sve moguce potrebe koje ima! Pocinje prikazivati stvarno stanje tek kad joj to odgovara (prodaje tvornicu). To je u razlog sto EUNIJA trazi privatizaciju drzavnih firmi kao uvjet za clanstvo! Zeli drzavi pomoci da prestane biti “lopov”, i da se prestane baviti poslovima za koje nije kompetentna!

Iz navedenog bez puno znanja ekonomije i dionicarstva jasno bi trebalo biti svakom sta treba uciniti.
Dionica profitabilne firme koja je 0.9 book value, sigurno ce brzo (1g 2g ko pita?) doci do 3x knjizne vrijednosti (Kad ce mozda mnoge dionice od 3x pasti na 0.9 book value)!

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Ubo ja po 250[smiley]

Da mi se aktivira margin call treba pasti na 199 kn…nadam se da nisam tolki baksuz[pray]

Neka padne, sve ćemo kupiti po toj cijeni.[thumbsup]

srdačan pozdrav i ugodno trgovanje[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

gospodo, ova poveća transakcija je samo početak. Jedan od velike braće je kako stvari stoje ušao u našu vlasničku strukturu. Konačno su uspjeli.[/b] Ovaj skrbnički ZABE je za strance i to mislim Austrijance tako da to ne bi trebalo imati veze sa marginom. živjeli.

Ja osobno mislim da je sredina negdje između Cartmanna i vas kolega, NHF (150+2000)/2=1075 kn ja zadovoljan[thumbsup][smiley]

mika” Jedan od velike braće je kako stvari stoje ušao u našu vlasničku strukturu.[/i][/u] Konačno su uspjeli.[/b] Ovaj skrbnički ZABE je za strance i to mislim Austrijance tako da to ne bi trebalo imati veze sa marginom. živjeli.

Ja osobno mislim da je sredina negdje između Cartmanna i vas kolega, NHF (150+2000)/2=1075 kn ja zadovoljan[thumbsup][smiley]

također mislim da je to neki optimum. Cijena bi se opravdala kad bi imali dobit od 150 milja i mislim da će se to možda sesiti već ove godine. na toj cijeni bi bili na nešto više od 3 booka ali P/S 1 i uz dobit 150 milja P/E oko 25. Mislim da je to realan target do sredine 2009. ako će s plinom sve biti u redu.

Sad kad smo ceste riješili…da riješimo i energetiku i evo nas ko u Švici[wink]

Simone:

mika” Jedan od velike braće je kako stvari stoje ušao u našu vlasničku strukturu.[/i][/u] Konačno su uspjeli.[/b] Ovaj skrbnički ZABE je za strance i to mislim Austrijance tako da to ne bi trebalo imati veze sa marginom. živjeli.

također mislim da je to neki optimum. Cijena bi se opravdala kad bi imali dobit od 150 milja i mislim da će se to možda sesiti već ove godine. na toj cijeni bi bili na nešto više od 3 booka ali P/S 1 i uz dobit 150 milja P/E oko 25. Mislim da je to realan target do sredine 2009. ako će s plinom sve biti u redu.

Sry za “ljenost” ali sam na poslu, pa ako imaš u xls-u organizirano da vidiš koja je cijena dionice na P/E = 10?

Hvala!

New Report

Close