Idem i ja svoje hitno prodati
[lol] [lol] [lol]
Kako bih bio zahvalan kolegi Cartmannu kad bi mi rekao šta da kupim[pray]
Idem i ja svoje hitno prodati [lol] [lol] [lol] Kako bih bio zahvalan kolegi Cartmannu kad bi mi rekao šta da kupim[pray]
To si ti sad prodao 200 kom i ostavio 550 kom na 270? [rolleyes]
zeko: ” Idem i ja svoje hitno prodati [lol] [lol] [lol] Kako bih bio zahvalan kolegi Cartmannu kad bi mi rekao šta da kupim[pray] ” To si ti sad prodao 200 kom i ostavio 550 kom na 270? [rolleyes]
Ako je Cartmann proda po 260,šta se imam mislit[shocked][shocked]
tork: ” zeko: ” Idem i ja svoje hitno prodati [lol] [lol] [lol] Kako bih bio zahvalan kolegi Cartmannu kad bi mi rekao šta da kupim[pray] ” To si ti sad prodao 200 kom i ostavio 550 kom na 270? [rolleyes] ” Ako je Cartmann proda po 260,šta se imam mislit[shocked][shocked]
Kaze da nije prodao.. vec da je kupio. Nije spomenuo prodaju.
Nezadovoljan sam jedino time što sam i ja podlegao slatkim pričama i uletio na 260kn. A uletio sam u trenutku kad je PTKM pala na 260kn, nakon mjeseci provedenih na razinama 290-310kn.
Idem i ja svoje hitno prodati [lol] [lol] [lol] Kako bih bio zahvalan kolegi Cartmannu kad bi mi rekao šta da kupim[pray]
Pa staklenike,šta drugo,preuzimanje je iza čoška.[lol]
Da ne bi bilo kao s Rusima koje ovdje čekamo.[wink]
Ipak je cvijece iz KSST-a naljepse ne svijetu, evo sad sam u luci vidio jednu jahtu, kažu neki bogataš iz Izraela došao kupit staklenike!
Ipak je cvijece iz KSST-a naljepse ne svijetu, evo sad sam u luci vidio jednu jahtu, kažu neki bogataš iz Izraela došao kupit staklenike!
To je ona što je privezana u Dugopolju[shocked][shocked][shocked]
Iako se zezam za staklenike, čak i oni su prva liga prema PTKM, ima materijala za navlakače ko u priči, npr
http://www.poslovni.hr/50768.aspx
Iako se procjenjuje na 300 milijuna eura, stvarna vrijednost Staklenika je znatno veća jer tvrtka posjeduje oko milijun metara četvornih vrijednog zemljišta, gotovo tristo tisuća metara četvornih staklenika koji osiguravaju kvalitetan uzgoj i proizvodnju te vlastitu bušotinu za vodu.
[shocked]
Kupnja – PTKM-R-A
95 270,00
3 269,50
100 265,16
200 265,15
100 265,11
Prodaja – PTKM-R-A
177 271,00
200 272,50
143 273,00
200 273,95
45 273,99
Позвольте кому – то поместить и 50 000 долей, это было бы очень быстро куплено.
Iako se zezam za staklenike, čak i oni su prva liga prema PTKM, ima materijala za navlakače ko u priči, npr http://www.poslovni.hr/50768.aspx Iako se procjenjuje na 300 milijuna eura, stvarna vrijednost Staklenika je znatno veća jer tvrtka posjeduje oko milijun metara četvornih vrijednog zemljišta, gotovo tristo tisuća metara četvornih staklenika koji osiguravaju kvalitetan uzgoj i proizvodnju te vlastitu bušotinu za vodu. [shocked]
prijatelju ako nije tajna čije umjetno gnojivo koriste Staklenici