PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 201.793 6,04 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 93.729 2,81 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 55.412 1,66 Skrb. račun
7. HPB D.D. 41.313[ 1,24 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. FORUMAŠI DIONIČARI 38 446 1,15 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 37.334 1,12 -300
11. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 36.055 1,08 Skrb. račun

Ovo bi bilo trenutno stanje dioničara. Ušli smo prema očekivanjima u top ten.Malo nam fali da budemo 7, makar mislim da bi mogli biti lako i iza KD. Da smo jaki toliko da potaknemo neke jače odluke vjerovatno nismo, ali ako krene borba na burzi između dva ili više takmaca uvijek mogu znati da od forumaša mogu kupiti dogovorno lijepi paket. Vjerovatno bi ga većina dala za 1500 kuna.

HYPO tabamo samo tako.

[proud][proud]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Neda mi se tržiti post od uvaženog kolege Cartmanna…o pohlepi nas malih dioničara koja nas košta poprilično (Rollex i te spike:)) ali tako je dobro skinuo situaciju da su me još jače zaboljelioji promašaji u prošlosti…kad nisam vjerovao u vlastitu procjenu…

Pola portfelja sam pretvorio u cash i čekam čede i albance…napravio sam to danas ujutro dok crobex nije zaronio,.. pa da vidimo[shocked]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Neda mi se tržiti post od uvaženog kolege Cartmanna…o pohlepi nas malih dioničara koja nas košta poprilično (Rollex i te spike:)) ali tako je dobro skinuo situaciju da su me još jače zaboljelioji promašaji u prošlosti…kad nisam vjerovao u vlastitu procjenu… Pola portfelja sam pretvorio u cash i čekam čede i albance…napravio sam to danas ujutro dok crobex nije zaronio,.. pa da vidimo[shocked]

Lani se kolega Cartmann svim silama trudio dokazati da je kupnja PTKM po 180-200 kn totalni promašaj, no skora budućnost ga je i te kako demantirala…. A ti sutra rasprodaj i preostalih 50% portfelja [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

BigBoss: ” Evo netko je napisao da je Todorić osigurao sebi Migros, ako je tako uskoro će i PTKM……………………[thumbsup] ” odakle ti taj info.

U vezi Migrosa, na komentarima trgovanja je izjavila jedna osoba……………[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Simone: ” Neda mi se tržiti post od uvaženog kolege Cartmanna…o pohlepi nas malih dioničara koja nas košta poprilično (Rollex i te spike:)) ali tako je dobro skinuo situaciju da su me još jače zaboljelioji promašaji u prošlosti…kad nisam vjerovao u vlastitu procjenu… Pola portfelja sam pretvorio u cash i čekam čede i albance…napravio sam to danas ujutro dok crobex nije zaronio,.. pa da vidimo[shocked] ” Lani se kolega Cartmann svim silama trudio dokazati da je kupnja PTKM po 180-200 kn totalni promašaj, no skora budućnost ga je i te kako demantirala…. A ti sutra rasprodaj i preostalih 50% portfelja [thumbsup]

Neznam čemu pjena čim netko spomene da je prodao nekoliko dionica…a svi se udaraju po glavi što nisu shortali na 350…

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 201.793 6,04 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 93.729 2,81 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 55.412 1,66 Skrb. račun
7. HPB D.D. 41.313[ 1,24 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. FORUMAŠI DIONIČARI 38 446 1,15 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 37.334 1,12 -300
11. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 36.055 1,08 Skrb. račun

Ovo bi bilo trenutno stanje dioničara. Ušli smo prema očekivanjima u top ten.Malo nam fali da budemo 7, makar mislim da bi mogli biti lako i iza KD. Da smo jaki toliko da potaknemo neke jače odluke vjerovatno nismo, ali ako krene borba na burzi između dva ili više takmaca uvijek mogu znati da od forumaša mogu kupiti dogovorno lijepi paket. Vjerovatno bi ga većina dala za 1500 kuna.

HYPO tabamo samo tako.

[proud][proud]

Kolega ja se bilježim sa štovanjem, a sa mojim bilježenjem pomaknuli smo se na 8. mjesto, a još malo pa bi preskoćili i hpb skrbnički na 7. mjestu ![thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Neznam čemu pjena čim netko spomene da je prodao nekoliko dionica…a svi se udaraju po glavi što nisu shortali na 350…

Ne pjenim se uopće, samo ne razumijem kako neki mogu povlačiti takve poteze?! Nakon što je crobex u mjesec dana pao 15%, TEK TADA odluče rasprodati 50% portfelja. Mislim, zašto samo 50%?? Kad se već povlače tako drastični potezi, znači da očekuješ pad crobexa od još 15%! Onda ošini do kraja i rasprodaj sve. [lol]

Ignore: KressoM, delux

Evo iz Petrokemije dobio sam tri odgovora…………….

1. Pitanje – početak proizvodnje i opskrba plinom:

Nakon uspješno provedenog remonta tijekom siječnja ove godine, u zadnjih nekoliko dana Petrokemija d.d. je startala svoja najvažnija postrojenja za proizvodnju mineralnih gnojiva.
Uspješan start omogućila je opskrba dovoljnim količinama plina od strane INA d.d. Zagreb, uvjetovana jednim dijelom i relativno povoljnim vremenskim uvjetima za ovo doba godine. Poznato Vam je iz javnih glasila da su količine plina u plinoopskrbnom sustavu RH ograničene i Petrokemija ulaže maksimalne napore da osigura dovoljne količine plina za normalnu proizvodnju.

2. Pitanje – Prodaja dionica radnicima

Kao što Vam je poznato iz sredstava javnog priopćavanja, aktivnosti prodaje dionica radnicima vodi Vlada RH, koja će vjerojatno u dogovoru sa Sindikatima prodati određeni postotak svojih dionica radnicima i bivšim radnicima Petrokemije d.d. pod povoljnijim uvjetima. Za pretpostaviti je da će Vlada RH učiniti sve da na najbolji način zaštiti interese svih dioničara Petrokemije d.d.. Koje će konkretne mehanizme zaštite primijeniti, o tome još nemamo detaljne informacije.

3. Pitanje – Izvješće za 2007. godinu

U tijeku je izrada Završnog računa Petrokemije d.d. za 2007. godinu i prema prosudbama koje su i javno objavljivane – Petrokemija će 2007. godinu završiti s pozitivnim financijskim rezultatom. O konkretnim iznosima moći će se govoriti kada sve aktivnosti budu završene i mi ćemo sva propisana financijska izvješća objaviti na našoj Internet stranici, u skladu sa zakonskim rokovima u Republici Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Izvršni direktor za korporativno upravljanje:
Renato Habek, dipl.iur.

Eto odgovora iz Petrokemije……………… Pozdrav svima
[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega ja ću danas vjerojatno prijavit svoje.
Reko sam gdje čekam i još malo pa je tu

netko se prepo i u PTKM …

Cookie Monster

Jel’ to zaratilo na Kosovu, Ameri napali Iran, pala Sanaderova vlada, rekli NE Hrvatskoj za EU,…? E, ak’ mi to sve nije prostrujalo kroz glavu maloprije kad sam vidio stanje na burzi.
A dobro, svasta sam trpio, pretrpit cu i ovo (valjda).

Jos malo ako ovakav trend nastavi, radnici nece ni htjeti kupiti dionice jer ce ih kupovati po cijenama vecim od trzisne. [lol]

Jesam rekao da ima budala koji su spremni vrlo nisko prodavati. Evo danas ima par budala koji spremno rokaju po 253. Što ne bi i niže?

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close