Obavijest o pokretanju postrojenja
Petrokemija dd je 1.2. započela s aktivnostima pokretanja proizvodnje Postrojenja za proizvodnju amonijaka. U narednih nekoliko dana uslijedit će start postrojenja za proizvodnju UREE, dušične kiseline i ostalih postrojenja za proizvodnju gnojiva. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti može se očekivati uobičajena pojava povećane buke i povremeno, kratkotrajno povećanje emisije otpadnih plinova u zrak.
Uprava Petrokemije moli građane za razumijevanje.
mika-nerazumijem kako si dosa do broja od 28 000kom[undecid]
Najbolje nek se objave pojedinačni paketi, ali bez nicka koji ih je prijavio… valjda ce svatko prepoznati sebe…[smiley]
Moda sam preiskren u vezi ovog, ali ne vidim razlog zašto bi lagao o količini u portfelju.
Moda sam preiskren u vezi ovog, ali ne vidim razlog zašto bi lagao o količini u portfelju.
ja se ničeg ne sramim [smiley]
Zna jedino bit neugodno kad ste kod nekoga doma prvi put, na WC-u hitno, pustite vodu, a ono izađe sve i poplavi hodnik i kupatilo [smiley]
mika-nerazumijem kako si dosa do broja od 28 000kom[undecid]
vrlo jednostavno, zbrojim dionice koji ljudi jave da imaju, pridodam one za koje ja znam da mogu biti na raspolaganju. Trenutno oko 31 000 dionica.
Još malo i moramo objavit ponudu za preuzimanje jer djelujemo zajednički. Otkupimo ostatak i zovemo Ruse i sindikat na pregovore. U međuvremenu radimo studiju isplativosti ulaganja u dodatne kapacitete i to je to.
živjeli.
Jako je bitno da se iskaže veća dobit i to bez dodatnih ulaganja u nove kapacitete.
Sa pravim imageom firme koja ima prikazanu ozbiljnu dobit, možemo očekivati veće ulagače…
Mika piši : 130 kom.
Jako je bitno da se iskaže veća dobit i to bez dodatnih ulaganja u nove kapacitete. Sa pravim imageom firme koja ima prikazanu ozbiljnu dobit, možemo očekivati veće ulagače… Mika piši : 130 kom.
upisano prijatelju, 50 milja je već ozbiljan dobit s obzirom na poslovnu povijest ptkm. U ovoj godini s obzirom na najavljeni promet kratkoročno zaduženje firme (krediti za obrtni kapital) biti će na nivou oko 3,5% ukupnog prometa. I takav smiješni postotak biti će praktički jedino zaduženje ptkm. To je za svakog ozbiljnijeg ulagača svjetska firma i signal za pažnju prema dionici. Ubrzo će i završni račun pa ćemo vidjeti kako to izgleda jer je situacija možda i jača u financijskom smislu.
Predlažem da kad se objavi datum skupštine, nađemo se na piću negdje i dogovorimo zajednički (bar nas 4-5) odlazak na istu. Ako ništa drugo, da postavimo par pitanja. Tko je za?
nemam više niti jednu.
zadnjih 30 prodao jutros u 10:00 po 277 – prva transakcija (ispod prosjeka kupovine, hoću reči sa gubitkom).
ali vratit ću se opet, samo ne znam kada, sa nekih 50 – 100 kom. ! [smiley]
ps
možda već sutra-danas .[wink]
Za evidenciju – 440 kom. i ne mislim prodavati. Eto i mene s vama
[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]