PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

P/BV mislite kolega indijanac?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Primite moje isprike mislio sam na 20 PE

SAM PROTIV SVIH

Dugorocno vrijednost dijonice mora konvergirati vrijednosti firme. Pogledajte na koliko salesa se trzi Terra Nitrogen. I opet cu ja. To sto radnici uzimaju recimo po 100, 200 svejedno ne znaci da gnojivo kosta manje ili da manje vrijedi tako da me to uopce ne dira. I meni je potvrdjeno iz raznih izvora da gnojiva vise nema i da bi platili neznam koliko da im prodaju koju vrecu. A onaj slovenac, super usporedbe proizvodjaca papira i PTKM. Mozda je to onaj sto je stavio temu zasto HT vrijedi 365 kn a DT 13 EUR-a. A to da su sari strojevi moze samo reci ako je tamo bio s usporedbom sa peer grupom i nazivljem svakog stroja. kako nista od navedenog nije naveo uopce em ne diraju njegova razmisljanja. Nadalje glupo je i DDJH sa PTKM usporedjivati jer imaju totalno drugaciji business i perspektive rasta.

da kolega bluemana ali pogledajte HT.. tko je mislio da tomoze na 300? a 1 kvartal vjerojatno nece biti jako dobar zbog posljedica remonta..(PTKM ne HT)

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

P/BV mislite kolega indijanac?

da

SAM PROTIV SVIH

Iskreno bih volio da cijena jos padne[cool]

SAM PROTIV SVIH

blueman: ” Dugorocno vrijednost dijonice mora konvergirati vrijednosti firme. Pogledajte na koliko salesa se trzi Terra Nitrogen. I opet cu ja. To sto radnici uzimaju recimo po 100, 200 svejedno ne znaci da gnojivo kosta manje ili da manje vrijedi tako da me to uopce ne dira. I meni je potvrdjeno iz raznih izvora da gnojiva vise nema i da bi platili neznam koliko da im prodaju koju vrecu. A onaj slovenac, super usporedbe proizvodjaca papira i PTKM. Mozda je to onaj sto je stavio temu zasto HT vrijedi 365 kn a DT 13 EUR-a. A to da su sari strojevi moze samo reci ako je tamo bio s usporedbom sa peer grupom i nazivljem svakog stroja. kako nista od navedenog nije naveo uopce em ne diraju njegova razmisljanja. Nadalje glupo je i DDJH sa PTKM usporedjivati jer imaju totalno drugaciji business i perspektive rasta. ” da kolega bluemana ali pogledajte HT.. tko je mislio da tomoze na 300? a 1 kvartal vjerojatno nece biti jako dobar zbog posljedica remonta..(PTKM ne HT)

Moze zbog korekcije, ali recite mi tko ima vecu perspektivu rasta, PTKM ili HT.
FCFF kod HT-a je -3%, kod PTKM moze biti i do +5%.
Jel bilo remonta i prosle godine?, je?
Pa jel to nekoga iznenadjuje..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

K:
269,12 40
267,00 5
265,50 200
265,11 106
265,10 20
265,00 742
262,00 1
261,12 40
261,11 57
260,01 100

P:
270,00 100
274,39 80
274,40 56
274,48 30
275,00 282
283,94 29
283,95 355
283,99 20
284,39 200
284,40 132

Ignore: KressoM, delux

super24: ” blueman: ” Dugorocno vrijednost dijonice mora konvergirati vrijednosti firme. Pogledajte na koliko salesa se trzi Terra Nitrogen. I opet cu ja. To sto radnici uzimaju recimo po 100, 200 svejedno ne znaci da gnojivo kosta manje ili da manje vrijedi tako da me to uopce ne dira. I meni je potvrdjeno iz raznih izvora da gnojiva vise nema i da bi platili neznam koliko da im prodaju koju vrecu. A onaj slovenac, super usporedbe proizvodjaca papira i PTKM. Mozda je to onaj sto je stavio temu zasto HT vrijedi 365 kn a DT 13 EUR-a. A to da su sari strojevi moze samo reci ako je tamo bio s usporedbom sa peer grupom i nazivljem svakog stroja. kako nista od navedenog nije naveo uopce em ne diraju njegova razmisljanja. Nadalje glupo je i DDJH sa PTKM usporedjivati jer imaju totalno drugaciji business i perspektive rasta. ” da kolega bluemana ali pogledajte HT.. tko je mislio da tomoze na 300? a 1 kvartal vjerojatno nece biti jako dobar zbog posljedica remonta..(PTKM ne HT) ” Moze zbog korekcije, ali recite mi tko ima vecu perspektivu rasta, PTKM ili HT. FCFF kod HT-a je -3%, kod PTKM moze biti i do +5%. Jel bilo remonta i prosle godine?, je? Pa jel to nekoga iznenadjuje..

u usporedbi sam mislio vise na trzisne uvjete ako radnici dobiju dionice.. onda ce se jos neko vrijeme dati kupovati po ovim cijenama..

….ako radnici dobiju dionice.. onda ce se jos neko vrijeme dati kupovati po ovim cijenama..

AKO radnici dobiju dionice…AKO ne bude lock up perioda….AKO budu voljni prodavati po ovim cijenama…AKO u vrijeme kad budu mogli prodavati ne bude razdoblje burzovne euforije kad će cijena PTKM biti debelo iznad 300 kn… AKO u to vrijeme još uvijek ne bude pokrenuta privatizacija jer će tada cijena biti na najmanje 400 kn, AKO PTKM bude poslovala s gubitkom, a ne s dobiti…. AKO se nastavi burzovna korekcija u cijelome svijetu …. e, onda će i dalje biti jeftine PTKM po 260-270 kn. [wink]

Ignore: KressoM, delux

Gospodo to su već viđeni scenariji, ako pratite burzu i neke druge dionice onda ste vjerojatno primjetili da kada dionica padne nastane panika i onda su svi krivi zašto je pala, a kada raste svi sretni i veseli. Na našoj petrici ovakva situacija se vidjela nebrojeno puta 2007 godine. U prilogu Vam je tablica od drugog mjeseca 2007 pa sve do danas graf na kojem se lijepo vidi kretanje rasta i pada dionice. Uvjek kada je dionica padala isti komentari, slični ljudi komentiraju i tako dalje.
Petrica ima budučnost i to svi znaju da ne ponavljam, samo razlika nebrojenih situacija u prošlosti i ova sada što nas trese je ta što su se neki povukli sa daljnih rasprava u dokazivanju pozitivnih stvari sa petricom. Cijena će ići gore to je i za očekivati, osobno sam u petrici do grla i ne namjeravam paničariti već samo moliti boga da podari snage i volje Vladi da nas dovedu na pravi put, ne samo za nas već i za cijeli kraj Kutine i okolice.
Pozdrav izdržljivima,
Vaš link

super24: ” ….ako radnici dobiju dionice.. onda ce se jos neko vrijeme dati kupovati po ovim cijenama.. ” AKO radnici dobiju dionice…AKO ne bude lock up perioda….AKO budu voljni prodavati po ovim cijenama…AKO u vrijeme kad budu mogli prodavati ne bude razdoblje burzovne euforije kad će cijena PTKM biti debelo iznad 300 kn… AKO u to vrijeme još uvijek ne bude pokrenuta privatizacija jer će tada cijena biti na najmanje 400 kn, AKO PTKM bude poslovala s gubitkom, a ne s dobiti…. AKO se nastavi burzovna korekcija u cijelome svijetu …. e, onda će i dalje biti jeftine PTKM po 260-270 kn. [wink]

“Ak hocete kupete, ak ne cete se maknete, ….”[lol] [lol] [lol] , nek mi jos istrese onaj splaseni po 265, da mi malo smanji prosjek.
Dok jos nisu izasle vijesti….

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Sve se teže kupuje po 270 kn:

Kupnja – PTKM-R-A
150 270,00
11 269,12
300 267,50
100 267,10
5 267,00

Prodaja – PTKM-R-A
80 274,39
56 274,40