PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[ BigBoss: ” Sada treba šutiti i trpiti do privatizacije…….. Pozdrav ” Prijatelju, mika je sam napisao stotine konstruktivnih postova na ovoj temi, mnogi od nas na desetine, vjerovali smo u ovu priču i onda kada je sve bilo crno. Mi smo naše napisali a sada čekamo. Pozdav miki, sigurno nas ponekad pročita, pozdrav big bossu, vilmi, bucu, knisu, nklecku, i svim dobrim ljudima.

ima nas puno dioničara ptkm-e koji ne pišu previše ali ČITAJU!zato gospodo ne dajte se obeshrabriti nego samo dalje postajte i držite nas upućenima!

kupile se legle oko mene stegle!

Ma koliko PTKM pala lijepo je primijetiti da je u principu prodaja dosta tanka. Većina paničara je davno izašla a nesretno po ptkm je da se taman kad se nađe neka dobra vijest (3Q, zadnje FI i vijest o privatizaciji) dođe korekcija na burzi i povuče je dole. Prije hypo a sad je viktorija prodavala jer očito mora isplatiti ljude… vani je toplo plina će biti…. zasada nijedne negativne vijesti (osim onih koje smo davno znali) tako da mislim da straha nema.

Ma koliko PTKM pala lijepo je primijetiti da je u principu prodaja dosta tanka. Većina paničara je davno izašla a nesretno po ptkm je da se taman kad se nađe neka dobra vijest (3Q, zadnje FI i vijest o privatizaciji) dođe korekcija na burzi i povuče je dole. Prije hypo a sad je viktorija prodavala jer očito mora isplatiti ljude… vani je toplo plina će biti…. zasada nijedne negativne vijesti (osim onih koje smo davno znali) tako da mislim da straha nema.

Evo malo optimizma sa US tržišta
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EDJI&t=1d
[thumbsup]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ma ne brinu mene Ameri, brinu me Albanci i Srbi[sad][pray][sad]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Jel još netko ima potvrdu vijesti da Kosovo 8. 2. objavljuje neovisnost?

Jel još netko ima potvrdu vijesti da Kosovo 8. 2. objavljuje neovisnost?

aha, misliš kada kosovo objavi neovisnost, onda napadaju kutinu i ode PTKM u PM – ostane bez onog TK. [undecid]

[
BigBoss:

Sada treba šutiti i trpiti do privatizacije……..
Pozdrav

Prijatelju,
mika je sam napisao stotine konstruktivnih postova na ovoj temi,
mnogi od nas na desetine,
vjerovali smo u ovu priču i onda kada je sve bilo crno.
Mi smo naše napisali a sada čekamo.
Pozdav miki, sigurno nas ponekad pročita, pozdrav big bossu, vilmi, bucu, knisu, nklecku, i svim dobrim ljudima.

Right on, bro’ [wink]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Jako puno panicara i neiskusnih je uslo kad smo pogodili 358 kn.
Bolje je da u korekciji nema dobrih vijesti jer bi ih korekcija pojela.
Kad se stvari na trzistu smire, neka krenu dobre vijesti.[cool]

Ma ne brinu mene Ameri, brinu me Albanci i Srbi[sad][pray][sad]

I ja razmisljam o njima (prije no sto jurnem kupovati), ali gledajuci povijest na nase trziste su mnogo vise utjecalo kretanje na stranim burzama, burza je na stanje u regiji bila manje-vise imuna. Mislim da ako krene bullish na svj. burzma dogadaji na kosovu nece nimalo utjecati na bullish na nasoj burzi.

Nažalost u svjetskim okvirima, a i očima, mi smo ista regija.

Rat na Kosovu znači povlačenje kapitala, turista….i da ne nabrajam

Simone: ” Ma ne brinu mene Ameri, brinu me Albanci i Srbi[sad][pray][sad] ” I ja razmisljam o njima (prije no sto jurnem kupovati), ali gledajuci povijest na nase trziste su mnogo vise utjecalo kretanje na stranim burzama, burza je na stanje u regiji bila manje-vise imuna. Mislim da ako krene bullish na svj. burzma dogadaji na kosovu nece nimalo utjecati na bullish na nasoj burzi.

Evo malo optimizma :
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EDJI&t=1d
http://money.cnn.com/data/world_markets/index.html

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

http://www.vjesnik.hr/html/2008/01/24/Clanak.asp?r=gos&c=2

New Report

Close