vlalonca: ” Stalker: ” Jos cemo mi nekoliko puta vidim probijati granicu od 300 kn. Moram priznati da sam ovaj put jaaaako razocaran i da ni u ludilu nisam ocekivao da cemo prije podjele radnickih dionica biti ovako nisko. [cry] ” A ja ispitivao i ispitivao, a govorili mi da sam babica sa placa!!! Eto to sam očekivao. Bio u pravu ali nisam niš prodao niti budem!!! Babica sa placa ostaje sa vama[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Da ste bili sigurni da ste u pravu prodali bi i danas dokupili[tongue]
Zato kaj sam kupio na 343!!!
Danas sam si barem to smanjio na 320 (prosjek) [rolleyes][rolleyes]
Simone:
”
vlalonca: ” Stalker: ” Jos cemo mi nekoliko puta vidim probijati granicu od 300 kn. Moram priznati da sam ovaj put jaaaako razocaran i da ni u ludilu nisam ocekivao da cemo prije podjele radnickih dionica biti ovako nisko. [cry] ” A ja ispitivao i ispitivao, a govorili mi da sam babica sa placa!!! Eto to sam očekivao. Bio u pravu ali nisam niš prodao niti budem!!! Babica sa placa ostaje sa vama[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Da ste bili sigurni da ste u pravu prodali bi i danas dokupili[tongue]
”
Zato kaj sam kupio na 343!!!
Danas sam si barem to smanjio na 320 (prosjek) [rolleyes][rolleyes]
ajooooojj…. [cry]
Ha, čuj – uz dobre živce sve bu dobro [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/67787.aspx
Uslijed toga, primjerice, američki farmeri započeli su s masovnom proizvodnjom kukuruza kao pogonskog goriva umjesto kao sirovine za stočnu hranu. Slično je i sa sirovinama za proizvodnju ulja. Uostalom, i u Hrvatskoj proizvođač od države dobije 300 kuna po hektaru više poticaja ako uljanu repicu isporuči za proizvodnju biodizela, a ne za jestivo ulje. Zbog toga se i dogodilo da se oko 40 posto sirovine za jestivo ulje u Hrvatskoj uvozi, a da Agrokor, primjerice, za sljedeću sjetvu najavljuje da će sijanje površina pod suncokretom u visini 60.000 tona pokušati ugovoriti u Mađarskoj. Zbog sve većeg korištenja poljoprivrednih kultura kao sirovine za gorivo dogodilo se da, primjerice, ulje koje je u lipnju na burzama stajalo 610 dolara sada stoji 1870 dolara. Slično je i sa pšenicom koja je na ljeto 2006. stajala 118 eura po toni, a danas stoji i više od 250 eura (ovisno o tržištu). Na temelju podatka objavljenog u petak da litra sirovog nerafiniranog ulja dopremljena u zadarsku luku stoji deset kuna – maloprodajnu kalkulaciju ulja u kojoj se na cijenu sirovine nadograđuju još trošak prerade i rafiniranja te ugrađuje PDV i maloprodajna marža – diže se i iznad 18 kuna.
Evo sada jedne fine količine na prodaji po 294 kn.
Najbolje ponude [ PTKM-R-A ] Kupnja Cijena
50 291,53
5 291,52
14 291,51
50 291,05
64 290,10
Cijena Prodaja
294,00 140
295,00 46
299,00 42
299,88 81
299,89 40
Gospodo dosta je.
Danas sam izašao sa jadnom dobiti jer jednostavno ne vidim povoljnu klimu u slijedećih par mjeseci.
Bojim se da je prava privatizacija ove socijalne ustanove još daleko , pa do tad …
Ovo nije zbogom, …doviđenja.
Na takvim situacijama traderi rade novce, na suckerima! U ovom trenutku danas prodano je 2.729,00 dionica. Pčelice marljivo skupljaju…………..naivci prodaju. Vlada je trenutno unijela zabunu na cijelo tržište oko najave nekakovih fondova, gašenja HFP “da zaštite ulagače”. Upravo rade suprotno a valjda i znaju zašto……[cool] Crvenilo na večem djelu burze odgovara onima koji znaju šta slijedi!
Ja podebljo danas
i ja bi da imam lovice[sad][sad][sad]