Nije samo petrica pala, pogledajte cijelu burzu sve se crveni kao da ju je napala viroza. Takva situacija se ponavljala, ujutro sve crveno a na kraju dana poplavi do bola. Nadam se da će i danas biti takav dan
Simone: ” Mika…dokupit ću ja još ispod 314[thumbsup] ” e baš nisi imo sreće da IVO istu večer objavi da prodaje ptkm. [thumbsup] biće to sve dobro
Naravno prijatelju .
1. keša u RH ima jako puno
2. mirovinki fondovi imaju love ku u prići, a tek su počeli prije mjesec dana investirati
3. IPO investicijskog fonda sastavljenog od državnih udjela u firmama je najvaljen za ovu godinu
4. Rh burza je neovisna od svjetskih kretanja jedina prava spona su HT I INA.
cijeli svijet je u crvenom, a tebi netko ruši petrokemiju
Kolega ako ste pratili jučer stanje sa petricom onda znate o čemu pričam, i jučer je burza bila u crvenom, petrica rasla pa pala na 318 i onda netko pokupi sve do 340
Simone kućo stara jesi li kupio šta na rasprodaji zadnjih nekoliko minuta
Ma nisam, prekjučer sam prije ove jagme prodao par komada po 314 i onda hladan tuš kad je počelo rasti…a sad opet tuširanje[thumbsup][cool][thumbsup]
BigBoss: ” Što strah od ljudi napravi kao vatra bez kontrole, a kada su odlične vijesti to teško uočavaju, eto zbog toga malo ljudi ima visoka primanja a drugi ne, jer spremni su biti postojni kada je stanje loše….. ” Tako je, Samo što uopće stanje nije loše, nego neki čak ne znaju ni prepoznati loše od dobrog stanja pa prodaju/kupuju na temelju “rekla-kazala”. A ja taman mislio da su ovdje ostali samo hardcore igrači, no prevario sam se
Poznat je podatak da oko 96% ljudi gubi na burzi. Sad vidimo i primjerom zašto. [rolleyes]
Kada krene HT i INA gore tržište će poći prema gore jer odatle dolazi cash………….
TwinSpark
Poznat je podatak da oko 96% ljudi gubi na burzi. Sad vidimo i primjerom zašto.
očito gube jer žele izgubiti….
mada meni nisu jasni oni koji čim vide crveno u portfelju odmah paničare i rasprodaju….
ipak smo od božića u plusu preko 11%
Sve dionice su pale………… previše se gleda amerika, a premalo svoj rad…….
PTKM-R-A
Kupnja Prodaja
320,00 310
318,00 40
317,00 59
316,51 200
316,50 40
325,97 77
326,88 30
326,99 200
327,90 139
328,00 43
Friška roba
Boze, posudi mi nekoliko milja kuna da pokupujem danas sve sto se nudi na burzi!
Evo, vracam za mjesec dana sve posudjeno + 5% kamata.