PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije samo petrica pala, pogledajte cijelu burzu sve se crveni kao da ju je napala viroza. Takva situacija se ponavljala, ujutro sve crveno a na kraju dana poplavi do bola. Nadam se da će i danas biti takav dan

Simone: ” Mika…dokupit ću ja još ispod 314[thumbsup] ” e baš nisi imo sreće da IVO istu večer objavi da prodaje ptkm. [thumbsup] biće to sve dobro

Naravno prijatelju .
1. keša u RH ima jako puno
2. mirovinki fondovi imaju love ku u prići, a tek su počeli prije mjesec dana investirati
3. IPO investicijskog fonda sastavljenog od državnih udjela u firmama je najvaljen za ovu godinu
4. Rh burza je neovisna od svjetskih kretanja jedina prava spona su HT I INA.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

cijeli svijet je u crvenom, a tebi netko ruši petrokemiju

Kolega ako ste pratili jučer stanje sa petricom onda znate o čemu pričam, i jučer je burza bila u crvenom, petrica rasla pa pala na 318 i onda netko pokupi sve do 340

Simone kućo stara jesi li kupio šta na rasprodaji zadnjih nekoliko minuta

Ma nisam, prekjučer sam prije ove jagme prodao par komada po 314 i onda hladan tuš kad je počelo rasti…a sad opet tuširanje[thumbsup][cool][thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

BigBoss: ” Što strah od ljudi napravi kao vatra bez kontrole, a kada su odlične vijesti to teško uočavaju, eto zbog toga malo ljudi ima visoka primanja a drugi ne, jer spremni su biti postojni kada je stanje loše….. ” Tako je, Samo što uopće stanje nije loše, nego neki čak ne znaju ni prepoznati loše od dobrog stanja pa prodaju/kupuju na temelju “rekla-kazala”. A ja taman mislio da su ovdje ostali samo hardcore igrači, no prevario sam se

Poznat je podatak da oko 96% ljudi gubi na burzi. Sad vidimo i primjerom zašto. [rolleyes]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Kada krene HT i INA gore tržište će poći prema gore jer odatle dolazi cash………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

TwinSpark

Poznat je podatak da oko 96% ljudi gubi na burzi. Sad vidimo i primjerom zašto.

očito gube jer žele izgubiti….

mada meni nisu jasni oni koji čim vide crveno u portfelju odmah paničare i rasprodaju….

ipak smo od božića u plusu preko 11%

Sve dionice su pale………… previše se gleda amerika, a premalo svoj rad…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

PTKM-R-A
Kupnja Prodaja
320,00 310
318,00 40
317,00 59
316,51 200
316,50 40

325,97 77
326,88 30
326,99 200
327,90 139
328,00 43

Friška roba

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Boze, posudi mi nekoliko milja kuna da pokupujem danas sve sto se nudi na burzi!
Evo, vracam za mjesec dana sve posudjeno + 5% kamata.

može k/p

hvala[tongue]

Kupnja – PTKM-R-A
205 312,01
34 312,00
49 311,25
74 310,05
303 310,01

Prodaja – PTKM-R-A
100 318,88
100 319,00
70 324,50