PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mika…dokupit ću ja još ispod 314[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Eto da su ljudi dugo u ovoj dionici, ne bi brinuli za 12 posto dionica od radnika i znali bi da se 1998. nudilo 1200 Kn po dionici, dakle kupili bi po 114 kn i odmah prodali po 1200.
I ovako su govorili za ponuđača

26.8.1998. – Na sastanku Stozera za obranu Petrokemije, koji cine Sindikat energetike, kemije i nemetala, Demokratski sindikat Petrokemije HUS i Udruga hrvatskih branitelja INA-Petrokemije, jednoglasno je zatrazena ostavka ministra privatizacije Milana Kovaca jer je odbio njihov zahtjev da Petrokemija ostane u vecinskome drzavnom vlasnistvu. Stozer smatra da se kuponska privatizacija 51 posto udjela Petrokemije ne provodi radi interesa stradalnika Domovinskoga rata, kao sto to tvrdi Kovac, vec koristi pojedincima koji ce jeftino kupiti tvornicu od strategijske vaznosti za Hrvatsku. Stozer ce preko Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Hrvatske udruge sindikata u Kutini i cijeloj Hrvatskoj organizirati potpisivanje peticije za smjenu ministra Kovaca pod sloganom Svatko kuje svoju srecu, a Kovac nasu nesrecu.

Evo kakav je sindikat i kako je organiziran
Clanovi Stozera pozvali su kutinske vijecnike da na sutrasnjoj izvanrednoj sjednici Gradskog vijeca razmotre mogucnost zajednicke prometne blokade grada. Prema njihovu prijedlogu, kod svake zapreke zajednicki bi dezurali najmanje jedan gradski vijecnik i clan Stozera. Time bi se ponovno iskazala potpora zahtjevu da Petrokemija ostane u vecinskome drzavnom vlasnistvu, koji je 20. kolovoza u sredistu Kutine poduprlo oko 7.000 prosvjednika.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ma nemogu vjerovat svojim očima, jučer mi nisu prošla 3 naloga na kupnji i iz zaj…. stavim na 317-319 kn, prije gableca razmislim da povučem naloge i kupim po 345 ali nema veze odem na gablec u 10 sati i kada se vratim imam šta vidjeti, kupih 500 komada po cijeni koja mi je jučer bila nedostižna
Ludnica

PTKM-R-A
Kupnja Prodaja
317,00 123
316,01 16
316,00 30
315,02 12
314,50 13

328,96 77
329,00 40
329,87 30
329,99 107
330,00 480

Evo normalizacije na vidiku

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

mesarić je govorio o tome da je u kutini puno njihovih ptkm milijunaša ,a da on nije među njima. tj. ne posjeduje niti jednu dionicu. situacija će biti ok kada se postavi većinski vlasnik i tržišno gospodarenje. do tada sakupljanje i strpljivost.
inače znakovita je promjena u ponašanju zse nakon ipoa hatea…skakuće ko gumena loptica
bee cool…

Simone kućo stara jesi li kupio šta na rasprodaji zadnjih nekoliko minuta

Moje mišljenje je da netko ruši cijenu da bi dokupio jeftinije, sjetite se samo jučer kada je cijena pala na oko 320 kn i onda uzlet sve do 340 kn

Moje mišljenje je da netko ruši cijenu da bi dokupio jeftinije, sjetite se samo jučer kada je cijena pala na oko 320 kn i onda uzlet sve do 340 kn

Što strah od ljudi napravi kao vatra bez kontrole, a kada su odlične vijesti to teško uočavaju, eto zbog toga malo ljudi ima visoka primanja a drugi ne, jer spremni su biti mirni i postojni kada je stanje loše…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

cijeli svijet je u crvenom, a tebi netko ruši petrokemiju

Što strah od ljudi napravi kao vatra bez kontrole, a kada su odlične vijesti to teško uočavaju, eto zbog toga malo ljudi ima visoka primanja a drugi ne, jer spremni su biti postojni kada je stanje loše…..

Tako je, Samo što uopće stanje nije loše, nego neki čak ne znaju ni prepoznati loše od dobrog stanja pa prodaju/kupuju na temelju “rekla-kazala”. A ja taman mislio da su ovdje ostali samo hardcore igrači, no prevario sam se

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mika…dokupit ću ja još ispod 314[thumbsup]

e baš nisi imo sreće da IVO istu večer objavi da prodaje ptkm.
[thumbsup] biće to sve dobro

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close