PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jao dajte prestanite sa tim radnicima. Recite mi da li vreca gnojiva nakon 12% radnika vrijedi manje?

Ne gnojivu je vani cijena i do 40 % veća

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Eto, moze pasti zbog jake prodaje.
U najgorem slucaju nekih 10-20%.
I sta onda, glavno da ti fundamenti valjaju, ako dugorocno gledas.
Za drugo se ne brinem

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Eto, moze pasti zbog jake prodaje. U najgorem slucaju nekih 10-20%. I sta onda, glavno da ti fundamenti valjaju, ako dugorocno gledas. Za drugo se ne brinem

Ali sada su fondovi u Igri, a prodaje od radnika neće biti osim po visokoj cijeni od oko 2000 Kn po dionici………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

nekako pred ovu obavijest o privatizaciji bile su plasirane loše vijesti vezane uz petricu. sama poskupljenja, prijevremeni remont, nestašica plina itd.
da li je slučajno prije par mjeseci objavio rumenige[embarass], reakcije na burzi poznate, a sada dr. ivo[thumbsup]
evo sad prvo objava, cijena skoči pa pokušaj hladnog tuša sa radnicima itd. ispipavanje terena za novog gazdu su gotova , sad je sve poznato. samo da se dogovori što če “pojest” pri sklapanju poslića.

uz sve spominje se toda koji bez veze putuje po rusiji. treba se zapitati od čega je toda počeo a gdje danas. što se desilo unazad samo godinu dana sa tiskom.
niti je dr.ivo glup a još manje toda

što se tiče radnika i držanja ili ne dionica to je sporedna stvar. bitno je odraditi ovaj nanepopularnij dio privatizacije za BUDUĆEG VLASNIKA.
A kad se to desi i ako to bude toda ne treba govorit kojom brzinom če rezat troškove i povečavat kapacitete.Osobno bi bio sretniji ako to stvarno bude toda, tvornica od strateškog interesa ipak ostaje u našim rukama. Ali ako uleti norveški ili neki drugi novi vlasnik mislim da bi se desio nitro efekt.
kao i uvijek kod naše petrice mjesta ima za sve i špekulante- trzaji ko u dobroj staroj 13-ici, investitore- rast unazad 1 godine, radnike-super povoljni uvjeti, novog vlasnika, predsjednika vlade, seljake- super kvalitetan gnoj, pa j…te za koga nema mjesta????

ipak glas razuma mi se potiho dere bjeeeežiiiii[bye][bye][bye]

e kad bi bio tip koji bježi[lol] [lol] [lol] [lol]

BigBoss:

TwinSpark: ” Jučer je prodano preko 25.000 dionica u 340 transakcija. Ako su to i bili mali investitori,nije ih puno ušlo… A ako uzmemo da je sigurno bilo osoba koje su napravile više od jedne transakcije, onda je manje od 340 ljudi jučer ušlo. ” Može biti samo manje

Da, tako da se ne može reći da su mali ulagači nahrupili bezglavo i da će je destabilizirati u daljnjem razdoblju pa mislim da ovi iz Abacusa nisu u pravu.

ma spustice je mali sigurno jer to nisu ulagaci, to su, ja neznam kako da ih nazovem, mogli bi otvoriti topic za takve koji prodaju s minusom i dati nagradu onome ko ce smisliti najbolji naziv za njih jer njih uopce ne dira sto ce izgubit 50kn po dionici, oni misle da ce to na 114 kn pa si misle “bolje da izgubim 50kn nego 200”

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Jao dajte prestanite sa tim radnicima. Recite mi da li vreca gnojiva nakon 12% radnika vrijedi manje?

Kolega nisi me dobro razumio,
50 miljuna kuna prikazane dobiti i cca;
P//E 18,
P/S 0,5.
P/B 1,15
nije u službi impresioniranja radnika već u nekom drugom interesu, oni koji pomno prate ovu dionicu već više od godine ili dvije znaju o čemu je riječ

P.s.
Netko je stavio u potisu da je izračun podcjenjene dionice P/E pomnožen sa P/B manje od 20.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Eto, moze pasti zbog jake prodaje. U najgorem slucaju nekih 10-20%. I sta onda, glavno da ti fundamenti valjaju, ako dugorocno gledas. Za drugo se ne brinem

Kolega, iz vas W. Buffet progovara!! [smiley]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

PTKM-R-A
Kupnja Prodaja
345,00 257
344,00 59
343,99 11
343,98 27
342,00 62

340,00 559
343,99 20
344,00 35
347,89 200
347,90 40

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Jutro, malo sam ranije bio u gradu i vidim zaprašilo se ovdje od 8 sati::)
Je li može netko staviti K/P malo duži da vidimo jel se narod prepao i stavio naloge na prodaju ili nema straha??
Hvala

"..Tko ništa nije proživio, ne smije me savjetovati.." (Sofoklo)

PTKM-R-A Kupnja Prodaja 345,00 257 344,00 59 343,99 11 343,98 27 342,00 62 340,00 559 343,99 20 344,00 35 347,89 200 347,90 40

lijepo izgleda[rolleyes][rolleyes][rolleyes]

Eh, kad bi se bar ovaj veci nalog maknuo s prodaje na 340,00 … Zar ne vidi taj stanje na kupnji? [rolleyes]

Danas, 16.01.2008. na margin nije moguće kupovati dionice društva:

– BC Institut d.d.

– Brodomerkur d.d.

– Brodospas d.d. Split

– Brestovac d.d.

– Exportdrvo d.d. Zagreb

– Finvest Corp d.d.

– HPB d.d.

– Hrvatski duhani d.d.

– Hoteli Tučepi d.d.

– Jadranska banka d.d. Šibenik

– Jadran

– Jelen d.d. Čakovec

– KBZ d.d.

– Laguna Novigrad d.d.

– Lola Ribar d.d. Karlovac

– Maistra d.d.

– Mundus d.d.

– Podravska Banka d.d.

– PIK d.d.

– MK Slavonija d.d. Osijek

– Banka Sonic d.d.

– Tekstilpromet d.d.

– Toz Penkala, tvornica olovaka Zagreb d.d.

– Transadria d.d. Rijeka

Petrokemije nema, što znači da su marginaši prodali dio[shocked]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close