PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema mi to smisla…zasto bi.i ako bi radnici prodavali te dionice po tako malim cijenama..svi puse..sve rushe, svi ce se iskrcati..premda ce netko to sve brati..mozda…kaj kazete na taj scenario??naravno tko nema pojma sto se dogadja, a to mi je malo glupavo. ako su sve vase izajve na mjestu i kazete da Petrokemija vrijedi puno vise nego sto joj kaze cijena dionice, ja ne znam kaj onda ovi na tv-u trkeljaju[angry]

budimo realni stvar nije ni iz bliza gotovo, bude tu još i gore ali bogme i dole, ako se već pozivamo na Dnevnik bio bi red primjetiti i komentar Petra Brkića iz Abacusa (mnogi od vas vole tu kuću) da mu se čini da su jučer većinu pokupovali manji ulagači željni brze zarade…i ja imam dionice iste i nadam se da neće biti previše oscilacija, ali…

Mislim da je to djelomično točno jer ako pogledate crobex i pad nekih perjanica, čini se da je bilo rasprodaje da se uđe u petricu

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

[.. ” realno i bez privatizacije ptkm trenutno vrijedi 400kn(s 50milj dobiti) prognoza je dobra i plina ce biti za ovu godinu http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240 skladiste okoli ce se napunit za oko 50-100 milj m3 ovih dana potraznja za gnojivom ce biti rekordna!
[/quote]

a Mesarić ako se ne varam kaže u nekom od posljednjih “javljanja” da za iduću godinu prognozira dobit od cca. milju kuna, e opet neš ti dobiti…ali dugoročno sigurno dobra kupnja

pa…svi su jucer poludjeli jer se pustila priča o privatizaciji…e sad epilog slijedi kroz neko vrijeme[thumbsup]

Jučer je prodano preko 25.000 dionica u 340 transakcija. Ako su to i bili mali investitori,nije ih puno ušlo… A ako uzmemo da je sigurno bilo osoba koje su napravile više od jedne transakcije, onda je manje od 340 ljudi jučer ušlo.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Jučer je prodano preko 25.000 dionica u 340 transakcija. Ako su to i bili mali investitori,nije ih puno ušlo… A ako uzmemo da je sigurno bilo osoba koje su napravile više od jedne transakcije, onda je manje od 340 ljudi jučer ušlo.

Može biti samo manje

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[.. ” realno i bez privatizacije ptkm trenutno vrijedi 400kn(s 50milj dobiti) prognoza je dobra i plina ce biti za ovu godinu http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240 skladiste okoli ce se napunit za oko 50-100 milj m3 ovih dana potraznja za gnojivom ce biti rekordna!

a Mesarić ako se ne varam kaže u nekom od posljednjih “javljanja” da za iduću godinu prognozira dobit od cca. milju kuna, e opet neš ti dobiti…ali dugoročno sigurno dobra kupnja

[/quote]
pusti mesarica za 2007 je najavio poslovanje s gubitkom, a sad je najavio dobit….njegove izjave treba citat izmedju redova, kao i onu da ce strateski partner ugasit ptkm, znaci da se tu nesto kuha i da vlada razmislja o punoj privatizaciji
povecanje gnojiva na domacem trzistu 10-15%+ za izvoz(2/3 proizvodnje) 20-30% bit ce u plusu min 100milj kn!

TwinSpark: ” Jučer je prodano preko 25.000 dionica u 340 transakcija. Ako su to i bili mali investitori,nije ih puno ušlo… A ako uzmemo da je sigurno bilo osoba koje su napravile više od jedne transakcije, onda je manje od 340 ljudi jučer ušlo. ” Može biti samo manje

Da, tako da se ne može reći da su mali ulagači nahrupili bezglavo i da će je destabilizirati u daljnjem razdoblju pa mislim da ovi iz Abacusa nisu u pravu.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

sve su to “razmišljanja”, ali realno ne možeš reći “pusti” za izjave čelnog čovjeka tvrtke, onda isto tako možeš reći i na godišnje izvješće…

zvonac: ” budimo realni stvar nije ni iz bliza gotovo, bude tu još i gore ali bogme i dole, ako se već pozivamo na Dnevnik bio bi red primjetiti i komentar Petra Brkića iz Abacusa (mnogi od vas vole tu kuću) da mu se čini da su jučer većinu pokupovali manji ulagači željni brze zarade…i ja imam dionice iste i nadam se da neće biti previše oscilacija, ali… ” realno i bez privatizacije ptkm trenutno vrijedi 400kn(s 50milj dobiti) prognoza je dobra i plina ce biti za ovu godinu http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240 skladiste okoli ce se napunit za oko 50-100 milj m3 ovih dana potraznja za gnojivom ce biti rekordna!

Točno prijatelju.
Teško mi je zamisliti da je dugogodišnji gubitaš prvu svoju godinu pozitivnog poslovanja prikazao dobit od 50 mil kuna samo da bi impresionirao svoje radnike da kupe dionice.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Jao dajte prestanite sa tim radnicima.
Recite mi da li vreca gnojiva nakon 12% radnika vrijedi manje?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

mislim da ce vam ovi “investitori” koji su jucer prodavali sve sto se moglo prodati i ulazili u ptkm na 350kn danas srusiti cijenu ispod 300 jer su culi da ce radnici dobiti po 114kn.to su vam nasi investitori!

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

New Report

Close