PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako čemo dalje[undecid][undecid][undecid][undecid][undecid][undecid]

[thumbsup]

Gledam na ddjh i cist me zabrinjava onih radnickih 12 posto. Neka i lock-up i druge vradzbine, ali znate sto taj novac znaci za jedno mjesto poput Siska? Vani sam od ozujka 2007 i jos se nisam vratila, bas upravo zbog te radnicke privatizacije. Da malo me netko kvalitetno razuvjeri?[huh]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Kako čemo dalje[undecid][undecid][undecid][undecid][undecid][undecid]

Neznam ali ovo na dnevniku mi se ne čine neka fora!!!
114 kn cijena jedne dionice!!!
lol

jesm li ja dobro razumio ovu izjavu u Dnevniku , ceka li vas sudbina DDJH ?

najvrednije stvari u životu su besplatne

Kaj je bilo sa DDJH nisam bio tu!!!

Tebi najava da će dugoročno držanje dionica radnika poziv na rasprodaju? Mogao bi malo prolistati forum na tu temu prije nego što bubneš ovako nešto.

Ja sam izgubio na sto komada 2500 kn. Molim Pandu da se on izjasni[wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nevera:

Tebi najava da će dugoročno držanje dionica radnika poziv na rasprodaju? Mogao bi malo prolistati forum na tu temu prije nego što bubneš ovako nešto.

ma ne ljuti se , samo pitam jer imam takva iskustva sa ddjh .
Nisam upucen u dionicu i nadam se da se nece ponoviti sudbina djure [undecid]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Ja sam izgubio na sto komada 2500 kn. Molim Pandu da se on izjasni[wink]

ako je panda na daytrejdanju od 10% zaradio 50.000 kn kako kaže “in-out” bojim se pomisliti koliko je izgubio.

Savage:

Nevera:

ma ne ljuti se , samo pitam jer imam takva iskustva sa ddjh .
Nisam upucen u dionicu i nadam se da se nece ponoviti sudbina djure [undecid]

ma ne ljutim se ja samo teško je u zadnje vrijeme razlikovati one koji se samo raspituju i one koji provociraju. već se dosta pisalo na toj temi i da se sumira
-ddjh su radnici dobili koliko sam čuo 20x manje od tržišne cijene a ptkm će dobiti za 114 kn naviše.
-radnici ptm i njihov sindikat je daleko upućeniji u zbiljavanja nego sindikat ddjh
-radnici valjda znaju koji potencijal dionica donosi i kolika je potražnja za gnojivom, te da će prihodi ptkm biti čak 2,8 mlrd ili 30-ak % više
-dobar je primjer INA gdje su radnici dobili dionice, a dionica je još k tome rasla 20%

Pozdrav!

kažu na dnevniku da imamo i kandidata iz Nizozemske za kupovinu tvornice. Dakle,i onako žeštoka konkurencija postaje još žešća.

živjeli.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=38594146-f8b1-48d9-a56b-b186de1547e5&open=sec Malo off topic… Za kolegu gimlija koji me prije par dana ( i cca 100 stranica) napao jer sam ja napao uprave hep-a i ina-e! Zar ovo nije 1 od stotina argumenata zašto u kupskoj treba graditi giljotinju, a ne garaže! HEP je smijurija (uprava hep-a)[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Svaka čast gdinu Šušnjari koji je dobio na lotu 288.000.000,00kn![thumbsup]

Kolega Buco da se razumijemo nemam ja razloga braniti upravu HEP-a (a niti napadati je). Jednostavno nije u mom fokusu i interesu. Ono što me smeta je način na koji pišete (jedna trutovska i parazitna firma, koja radila ne radila ima cca 8-9.000.000.000kn prihoda, giljotina). Dok ovako pišete i iznosite argumente pokušajte malo razmisliti i o drugoj strani medalje. Kad su nam dragi istočni susjedi minirali Peruču mislite da je bilo vremena za raspisivanje javnog nadmetanja za nabavu gline? Da u HEP-u ima trutova i parazita, vjerojatno ima ali one tisuće drugih koji rade da bi mi imali struju mislim da ne bi bili oduševljeni vašim „epitetima“. Argumenti da, uvredljivo i „revolucionarno“ ne.

New Report

Close