Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
i ja zadovoljna sto sam danas uletila u ovu dionicu 🙂
Dobro nam došla
Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.
i ja zadovoljna sto sam danas uletila u ovu dionicu 🙂
I mi zadovoljni što nam popravljaš prosjek, ovdje smo ti uglavnom muška čeljad [smiley]
Imaš potencijala da budeš najpopularnija u razredu
"[i]When does a guy decide to become an accountant?
When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. "
[/i]
Zadovoljan sam zaključnom cijenom, sve u svemu, *trlj* *trlj* [thumbsup]
Kako bi u Alan Fordu pisalo “Frit,frit”
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
knish: ” Zadovoljan sam zaključnom cijenom, sve u svemu, *trlj* *trlj* [thumbsup] ” Kako bi u Alan Fordu pisalo “Frit,frit”
Da da i ja sam sretan tom cijenom iz dva razloga:
1. na nuli sam danas
2. naučio sam neš da ne treba paničarit sa kupnjom ( reko sam frendu ujutro da ptkm se mora danas kupit ali ne u početku nego oko 12-13 sati) i naravno da nisam to napravio nego ko kreten trčao i kupio na 344
Kako vi, dioničari PTKM komentirate današnji rast? Što PTKM dobiva (gubi) s privatizacijom koju je najavio sanader?
” Da da i ja sam sretan tom cijenom iz dva razloga: 1. na nuli sam danas 2. naučio sam neš da ne treba paničarit sa kupnjom ( reko sam frendu ujutro da ptkm se mora danas kupit ali ne u početku nego oko 12-13 sati) i naravno da nisam to napravio nego ko kreten trčao i kupio na 344
Za ženama i za tramvajem se ne trči. Isto tako ni za dionicama… [proud]
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
vlalonca: ” ” Da da i ja sam sretan tom cijenom iz dva razloga: 1. na nuli sam danas 2. naučio sam neš da ne treba paničarit sa kupnjom ( reko sam frendu ujutro da ptkm se mora danas kupit ali ne u početku nego oko 12-13 sati) i naravno da nisam to napravio nego ko kreten trčao i kupio na 344 ” Za ženama i za tramvajem se ne trči. Isto tako ni za dionicama… [proud]
za dionice i žene se slazem, al za tramvaj ne 🙂
trčanje za dionicama obično zahtjeva ishitrene odluke i poteze, a to, bez obzira na sve “prilike” koje se ukažu, kao generalni stav kad tad završi loše. Al opet, svaka škola se plaća.
Teška srca odlučih prodati 100 kom po 314…konačno da sam pogodio na vrijeme[cool]
oćeš da te ja razbijem ili si se već sam razbio danas[angry]
dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.
mika,
Simone:
”
Teška srca odlučih prodati 100 kom po 314…konačno da sam pogodio na vrijeme[cool]
”
oćeš da te ja razbijem ili si se već sam razbio danas[angry]
Već je simone sam priznao negdje u ovoj hrpi postova da se zeznuo… ali se izvukao da je baš time navukao “sreću”, pa da zato raste![lol] [thumbsup]