k/p please….opet je poceo rasti interes izgleda 🙂
Kolega Knish, kako osobno poznajem Željka Karduma ( s njim sam imao poslovnu suradnju), kada god bih vam htio odgovoriti čini mi se kao da to radim nekom poznatom licu. [lol]
Zamolili ste me stanje K/P.
Postat ću vam!
Još ima vremena.
Kolega, hvala na stanjima ujutro, malo sam čini se zakasnio na njih, ali i ovako retrospektivno, drago mi je imati pregled. Nadam se da bi i sutra mogli vidjeti nešto slično, iako možda ne ovakav spektakl.
Zanimljivo da ste spomenuli, jer sam i ja poznavao Patrokla. Sjećam se, bilo je to u danima uoči trojanskoga rata, rekao sam mu: “Patroklo, ja sam star i sijed paraplegičar, brada mi seže do gležnjeva, ali ipak poslušaj moj savjet…” [wink]
Izgleda da su čuli za Albance 🙂
Ko prstom u pekmez
Kupnja Cijena
332 340,00
149 335,00
38 331,40
29 331,00
128 330,00
Cijena Prodaja
341,44 125
342,88 25
342,90 10
343,00 34
344,00 52
već ove godine, a najkasnije 2009 tvormica bi trebala vrijediti oko mlrd. eura. Ovih dana razgovarao sam s nekim ljudima iz Bugarske koji procjenjuju strahovit porast potražnje za umjetnim gnojivima u svijetu, pogotovo Kini, Indiji i Rusiji. Sličan porast potražnje očekujemo i mi u našoj regiji što govori i projekcija od 2,8 mlrd. kuna prometa u idućoj godini.
živjeli.
Nema blokade danas jer je već jedna bila i trguje se bez limitai…….
po trenutnoj cijeni vrijedimo 155 milja eura, a uz prihod od 2,8 mlrd. kuna neto dobit bez problema može biti 50 milja eura. Kalkulacija je jasna, odnosno trenutna cijena je preniska za ovakvu tvornicu.
vlalonca:
Nema blokade danas jer je već jedna bila i trguje se bez limitai…….
No limit Texas Hold’em [smiley]