sutra bi i crobex mogao potegnuti i trgnuti se iz ovog mrtvila ako ptkm odradi posteni rast jer ocito je da ova vlada ide na ruku nama malima
Najsmješnije od svega će bit ako se ništa neće dogoditi… mada sumnjam jer ako ništa drugo ja idem u dokup nadam se prije blokade… Cijelo vrijeme sam lagano dokupljivao PTKM zasad prosječno po 280 i sad mi čini 30% portfelja. Sljedeći dan bi mogao biti bajan ako bi i BZJK i DKVS mogle ponoviti blokade… jer mislim da jedino hypo može sad spriječit blokadu. [thumbsup]
Meni je samo mrrrvicu viši prosjek. Ali sam se najedrio dosad pozitivno na ovoj dionici, a bogme i puno naučio.
Otkrit ću vam tajnu, prva dionica koju sam ikada kupio blia je ptkm, početkom 2005. po cijeni od oko 94kn. Prodao sam je kasnije tijekom godine razočaran i smrvljen, po cijeni koja iz današnje perspektive na grafu ptkm čini najnižu točku trgovanja unazad tri godine – 64kn je bila bruto cijena prodajne transakcije. Zbunjen, nepovratno sam izgubio ravno 300kn na ukupno 10 kupljenih dionica.
Najsmješnije od svega će bit ako se ništa neće dogoditi… mada sumnjam jer ako ništa drugo ja idem u dokup nadam se prije blokade… Cijelo vrijeme sam lagano dokupljivao PTKM zasad prosječno po 280 i sad mi čini 30% portfelja. Sljedeći dan bi mogao biti bajan ako bi i BZJK i DKVS mogle ponoviti blokade… jer mislim da jedino hypo može sad spriječit blokadu. [thumbsup]
ovo mi je prakticki homepage vec dugo, i ovo sam dugo cekao, kad sam ulazio u ptkm to mi je cinilo cca 60% portfelja, a sada mi cini oko 18% portfelja. Zato sto su mi sve druge dionice odradile svoj rast, neke vise, neke manje, a ptkm malo. Dugo sam gubio zivce na ovoj dionici uz veliki oportunitetni trosak, tako da se toplo nadam da ce mi se strpljenje isplatiti, mah… znam da HOĆE zato što sam toliko dugo u njoj (za pojmove našeg tržišta) da nema ŠANSE da prodam po bilo kojoj od ovih cifrica koje se spominju. Iznad 1000 mozemo pricati o eventualnoj prodaji. Ne smijem vas pozivati na sličan stav, jer je to protuzakonito udruživanje 🙂
pozdrav svim čađarima 🙂
Koliko se moglo čuti i vidjeti ovih zadnjih par godina radnici Petrokemije su jako dobro organizirani i željni očuvanja radnih mjesta i tvornice jer ona je za taj kraj vrlo važan privredni faktor. Mislim da neće tako lako prodavati dionice. Iako, kao što i kolega Blueman kaže, ni prodaja njihovog udjela ne znači ništa katastrofalno jer kod kupnje neke dionice treba gledati kvalitetu tvrtke a ne kvalitetu i moguće ponašanje njezinih (manjinskih) dioničara.
a zašto je jučer cijena pala više od 3% ? ako pogledamo transakcije uglavnom je bilo istresanje…
colateral damage za velike igrače…..
ili male,
bumu vidjeli
[cool]
a zašto je jučer cijena pala više od 3% ?
ako pogledamo transakcije uglavnom je bilo istresanje…
price oko plina(nestasice, poskupljenja)……….
Danas se neće dogoditi ništa spektakularno……možda veći promet nego inače….
Mislite da fondovi nisu znali za ovu informaciju bar tjedan dana prije ivine objave…čisto sumnjam…. [wink]
Bez obzira na privatizaciju evo malo grafa kretanja tvornice umjetnih gnojiva u US .
Jučer je narasla preko 14%.
Toliko o trendovima umjetnog gnojiva u svijetu.
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=TNH&t=1y&l=on&z=m&q=l&c=
Posejdon: ” Radnici će dobiti 401 tisuću dionica (12% od 3.341.117 izdanih dionica) Ovo je Đuro br. 2 Svi znamo što to znači! Držim vam fige da se ova činjenica ne odrazi na cijenu u narednom periodu. [undecid] ” šta je posejdone kućo stara*? nisi se uspio uvaljati na vrijeme pa sad moraš ljude malo zbunjivati pa nemoj tako
A vidim da si se ti uspio uvaljat na vrijeme pa te sad žulja! [lol] [lol] [lol]
Ako idemo u pozitivnu blokadu….molim od svakog od vas jednu pivu…zaslužio sam[pray]