Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece:
“…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.”
Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja
Radnici će dobiti 401 tisuću dionica
(12% od 3.341.117 izdanih dionica)
Ovo je Đuro br. 2
Svi znamo što to znači!
Držim vam fige da se ova činjenica ne odrazi na cijenu u narednom periodu. [undecid]
šta je posejdone kućo stara*?
nisi se uspio uvaljati na vrijeme pa sad moraš ljude malo zbunjivati
pa nemoj tako
neznam kako vi 320 nadam se uspijesno a panda neka ceka na radnicke dionice mozda ih doceka za koju godinu
Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece:
“…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.”
Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja
Ja mislim da je još teško o tome razmišljati kad se oko toga ne zna ništa konkretno… Na pitanje u dnevniku tko bi to vodio, kao iz topa je Drivo izvalio: neznamo još! A to nije njemu slično. Tek kada kažu kakav bi to fond bio, kako i tko bi mogao kupovati udjele, itd… onda možemo konkretnije komentirati!
Toga nema i to večeras premijer nije ni komentrirao, ja sam ti prije napisao da imam informaciju da jedna kompanija želi kupiti 100 posto dionica PTKM, a za interes Todorića se naslućuje iz novina, te finska Yara koja vrijedi oko 75 milijardi Kn…..
Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja
Tu će iči top dionice sa manjinskim državnim udjelima tipa ATPL tako da će država na kraju završiti u potpunosit posutpak privatizacije u tim tvrtkama.
Država u Petrokemiji ima više od 63 posto prvo ide 12% radnicima a ostatak će ići u daljnju pirvatizaciju po fazama.
Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja
ne vjerujem da će ptkm u bilo kakve fondove. Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje no biti će i drugih kandidat koji mogu ptkm procijeniti jako visoko. Očekuje nas zanimljiv period iščekivanja i u to ime sutra nabacite ajncug na sebe jer je ptkm to zaslužila. Vrijeme je da se počnemo približavati četiri znamenke.
Alien:
”
”
Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje
a otkad su Hrvati skloni najboljim rijesenjima? molim lijepo?
…
Tu će iči top dionice sa manjinskim državnim udjelima tipa ATPL tako da će država na kraju završiti u potpunosit posutpak privatizacije u tim tvrtkama.
Država u Petrokemiji ima više od 63 posto prvo ide 12% radnicima a ostatak će ići u daljnju pirvatizaciju po fazama.
Samo 7% ce brijem tutnut u fond branitelja. Znaci drzavi u PTKM ostaje manjinski udio (44%)…
mika is on the killing spree! [lol]
čuj ak ćemo se vređat ni ti nisi baš najljepši.
[lol] [lol]
daj prevedi ovu uzrečicu odozgo. slab sam sa stranim jezicima.
mika: ” Alien: ” Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja ” Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje ” a otkad su Hrvati skloni najboljim rijesenjima? molim lijepo?
otkad su skontali da trebaju plin iz Rusije.
živio prijatelju i sutra se fino obuci jer je sutra veliki dan.