PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece:

“…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.”

Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja

Radnici će dobiti 401 tisuću dionica
(12% od 3.341.117 izdanih dionica)
Ovo je Đuro br. 2

Svi znamo što to znači!

Držim vam fige da se ova činjenica ne odrazi na cijenu u narednom periodu. [undecid]

šta je posejdone kućo stara*?
nisi se uspio uvaljati na vrijeme pa sad moraš ljude malo zbunjivati
pa nemoj tako

Postanite Eu-robovi

neznam kako vi 320 nadam se uspijesno a panda neka ceka na radnicke dionice mozda ih doceka za koju godinu

Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece:

“…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.”

Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja

Ja mislim da je još teško o tome razmišljati kad se oko toga ne zna ništa konkretno… Na pitanje u dnevniku tko bi to vodio, kao iz topa je Drivo izvalio: neznamo još! A to nije njemu slično. Tek kada kažu kakav bi to fond bio, kako i tko bi mogao kupovati udjele, itd… onda možemo konkretnije komentirati!

Toga nema i to večeras premijer nije ni komentrirao, ja sam ti prije napisao da imam informaciju da jedna kompanija želi kupiti 100 posto dionica PTKM, a za interes Todorića se naslućuje iz novina, te finska Yara koja vrijedi oko 75 milijardi Kn…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja

Tu će iči top dionice sa manjinskim državnim udjelima tipa ATPL tako da će država na kraju završiti u potpunosit posutpak privatizacije u tim tvrtkama.
Država u Petrokemiji ima više od 63 posto prvo ide 12% radnicima a ostatak će ići u daljnju pirvatizaciju po fazama.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja

ne vjerujem da će ptkm u bilo kakve fondove. Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje no biti će i drugih kandidat koji mogu ptkm procijeniti jako visoko. Očekuje nas zanimljiv period iščekivanja i u to ime sutra nabacite ajncug na sebe jer je ptkm to zaslužila. Vrijeme je da se počnemo približavati četiri znamenke.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

mika is on the killing spree! [lol]

Alien:

Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje

a otkad su Hrvati skloni najboljim rijesenjima? molim lijepo?

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Tu će iči top dionice sa manjinskim državnim udjelima tipa ATPL tako da će država na kraju završiti u potpunosit posutpak privatizacije u tim tvrtkama.
Država u Petrokemiji ima više od 63 posto prvo ide 12% radnicima a ostatak će ići u daljnju pirvatizaciju po fazama.

Samo 7% ce brijem tutnut u fond branitelja. Znaci drzavi u PTKM ostaje manjinski udio (44%)…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

mika is on the killing spree! [lol]

čuj ak ćemo se vređat ni ti nisi baš najljepši.
[lol] [lol]

daj prevedi ovu uzrečicu odozgo. slab sam sa stranim jezicima.

mika: ” Alien: ” Ono kaj se meni nije svidjelo a Sanader je rekao jest slijedece: “…preoblikovanje Hrvatskog fonda za privatizaciju i stvaranje investicijskih fondova u koje će Vlada unositi dionice iz jakih poduzeća.” Prvi put je to Polancec spomenuo prije par mjeseci i PTKM je isto spomenuta da bi isla u taj fond. Kaj to znaci za dionicu? Ajmo razmisljanja ” Međunarodni tender je jedino riješenje za ovu dionicu sve drugo su polovna i nesretna rješenja. Strateški partner iz Rusije najbolje je rješenje ” a otkad su Hrvati skloni najboljim rijesenjima? molim lijepo?

otkad su skontali da trebaju plin iz Rusije.

živio prijatelju i sutra se fino obuci jer je sutra veliki dan.

New Report

Close