Znači da ipak nosim manje para kraj ja.. ovaj znate već gdje, a više ulažem na tržištima kapitala.
Izvrsno, hvala. Puno ste pomogli.
eto me
hm…….dakle
srk…….joj sto je vrela ova kafa
pardon
hm gdje smo stali
ako se odlucite manualno rijesiti Vas problem mislim da nije bitno kojom rukom to rjesavate jer je tak i onak sve u glavi…….bitno je da nemate crne misli i da mislite na nesto lijepo
zabortavite na stres pogotovo u tim trenucima……cak bi Vam savjetovao da iskreno iznesete problem Vasoj zivotnoj suputnici jer ja obicno u metodi lijecenja prilazim sa aspekta da je sve u obitelji i pokusavam resocijalizirati pacijenta
prof.pofuk
Znači da ipak nosim manje para kraj ja.. ovaj znate već gdje, a više ulažem na tržištima kapitala.
Izvrsno, hvala. Puno ste pomogli.
hm nemojte nagliti sa zaključcima
Vas problem je takve vrste prirode da se nemoze bas preko noci rijesiti…..hm ili doduse moze??????
prof.pofuk
Apsolutno nemoguće preko noći. Naime ni jedna burza nije otvorena preko noći. Dočim, vidite interesantno je to, mnoge u zatvorene preko iste nam noći.
A i Ja sam ipak jedan dugoročni ulagač.
Dakle stvaramo povijest da traje hiljadama hilajda godina.
Interesantno je to vidite Mi, Vi i Ja budućnošću stvaramo povijest, djelima stvaramo potražnju, potražnjom stvaramo novac, novcem, ponekad eto osjetljivo je, stvaramo draškanje.
Apsolutno nemoguće preko noći. Naime ni jedna burza nije otvorena preko noći. Dočim, vidite interesantno je to, mnoge u zatvorene preko iste nam noći.
A i Ja sam ipak jedan dugoročni ulagač.
ah moram Vam priznati da Vi najbolje percipirate od svih mojih pacijenata( neka ostane medju nama)
ali jako teske rijeci upotrebljavate
dugorocni?????? sta to znaci dugorocni
obicni smrtnici kazu da je vrijeme relativan pojam
akademici nauka fizike se uopce ne usude reci sta je to vrijeme jer ni oni neznaju
znaci moj savjet Vam je zaboravite na vrijeme
poslusajte sta Vam moja sestra porucuje
prof.pofuk
Dakle stvaramo povijest da traje hiljadama hilajda godina.
Interesantno je to vidite Mi, Vi i Ja budućnošću stvaramo povijest, djelima stvaramo potražnju, potražnjom stvaramo novac, novcem, ponekad eto osjetljivo je, stvaramo draškanje.
da
dobro ste to primjetili
kod dosta pacijenata sa ovom dijagnozom koju Vi imate imam problem sta se orjentiraju samo na sadasnjost a sadasnjost ;ma kolko bila istovremeno i bitna i relativna,gotovo da je nepostojeca jer evo ovo kolko god bila velika misao vec je proslost,tj.pase
prof.pofuk
bitno je sagledati perspektivu u prostornovremenskom kontinuumu
shvatiti da pravci nisu paralelni, da pravac nije pravac već kružnica, krugom ispuniti kružnicu, kružnicu sagledati kao krivulju, krivulju shvatiti kao spiralnu zavojnicu, pojmiti dualnost elektromagnetizma i konačno prebirati po finim strunama
bitno je sagledati perspektivu u prostornovremenskom kontinuumu
shvatiti da pravci nisu paralelni, da pravac nije pravac već kružnica, krugom ispuniti kružnicu, kružnicu sagledati kao krivulju, krivulju shvatiti kao spiralnu zavojnicu, pojmiti dualnost elektromagnetizma i konačno prebirati po finim strunama
?????????????????????
……….?????????????????????????………..
da da ….svakako
da li jos ima nesto da sagledamo sto je bitno?????
prof.pofuk
molim prof. pofuka da se hitno javi na odjel tehnološke analize , stanje je kritično … [huh]
izvolte
tu sam
hm…….petak je pa mi je citav dan bio kritican sa medicinskom sestrom kao i svaki petak
nego recite mi da li kako mogu pomoci na ovoj stranici
prof.pofuk
ispricavam se sto me danas nije bilo u kancelariji
rjesavao sam problem koji se vec vuce 20 godina
imao sam svojedobno pacijenta koji je bolovao od krize identiteta pa je umesto crnca htio biti bijelac
danas su mi javili preko amasade da se hitno javim jer imaju tipa koji boluje od poremecaja licnosti
umesto tenisaca bi htio biti crnac koji je htio biti bijelac
prof.pofuk
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=63690§ionId=44