Provođenje zakona o prebivalištu pokazalo se potrebnim

Naslovnica Forum Komentari članaka Provođenje zakona o prebivalištu pokazalo se potrebnim

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vani ne postoji prebivalište niti boravište, koje su u suprotnosti sa Ustavom i slobodom kretanja. Državu se ne tiče gdje si ti, što radiš i kamo ideš, osim ako nisi platio porez. Nažalost, još nisu u stanju ukinuti parasocijalistički zakon prepisan iz 1970-ih..Ovo sve, je samo pokušaj opravdavanja parafiskalnih nameta na zrak, pri prijavi i odjavi nečega što se nikoga ama baš nimalo ne tiče.

ovaj zakon udara po svemu u ustavu po čemu može udariti, a ovaj ministar spada u jednu od najgrotesknijih pojava u vladi, u jakoj konkurenciji.

to je pokušaj ozakonjenja bezakonja i šovinizma i možemo se samo nadati da će u okruženju europske unije kreatori odgovarati dovoljno brzo.

pa prema tome građevinski radnik iz zagreba koji ode na mjesec dana u istru ili netko tko ode raditi vani na 20 dana trebao bi policiji javljati o svakom tom kretanju – i kad bi to bilo moguće napraviti u 5 minuta, nego bi za svaku takvu prijavu trebalo izgubiti cijeli dan na policijskim šalterima. tipovi koji u cijelom životu nisu nešto konkretno radili jedan dan to ne razumiju, a oni nam kroje sudbinu.

New Report

Close