nemam pojma kako to, kaže ministar financija, a baš smo kukurikali
kakva li će [emo_plazi]tek biti zokijeva faca
Ma treba još povećati poreze i namete, ovo je ništa. Samo se bezveze troši i trpa u štednju, a poduzetni Linić nema za nove investicije i otvaranje novih agencija, tomu treba hitno stati na kraj.
Kako sad to? Pa rekli su da je sve super i puni se iznad ocekivanja… a ja sam rekao da je to samo kratkorocno jer je ekonomija na izdahu. Ajmo pdv na 35%, sto se ceka? Ministri hodaju po nekim prezentacijama a mladi neka kopaju po smecu. Rezultat rada-nevidjena depresija. Ostavka! Ovi se svemu cude… povecaju poreze u nebo, onda se cude padu ekonomije.
Plan 21-20 novih poreza i nameta, i jedan ministar u cuzi.
Ja ne znam sto se ceka sa PDVom.Dizi to Celavi na 30% da procvate gospodarstvo. Porez na svaku nekretninu(ukljucujuci za neke i one nekretnine izmedju noga) vecu od kokosinjca 5% godisnje od trzisne vrijednosti koja je po poreznim tablicama jos uvijek na cijenama iz 2008. Ajmo znalci.Idemo. Ali gledat ove tupe face sad kako se znoje mi je neprocjenjivo. Platio bi i PDV od 30% i porez na nekretnine samo da gledam ove neznalice kako pojma nemaju i kako su izgubljeni. Ovo mi je jace od bilo kojeg afrodizijaka.
Kako sad to? Pa rekli su da je sve super i puni se iznad ocekivanja… a ja sam rekao da je to samo kratkorocno jer je ekonomija na izdahu. Ajmo pdv na 35%, sto se ceka? Ministri hodaju po nekim prezentacijama a mladi neka kopaju po smecu. Rezultat rada-nevidjena depresija. Ostavka! Ovi se svemu cude… povecaju poreze u nebo, onda se cude padu ekonomije.
Plan 21-20 novih poreza i nameta, i jedan ministar u cuzi.
[/quote]
bojim se da bi njima i 45 % bilo malo, ne možemo mi platiti koliko on mogu (ne potrošiti) razj…ti
e moj sliniću glavno da vi znate poslovati u minusu .Hoće li država u predstećajnu nagodbu !?
bravo SDP “majstori”, sad birajte hoćete li grčki ili ciparski scenarij? [emo_palacd]
Šta se bunite kada svi želite isplaćivati svaki mjesec stotinama tisuća lažnih branitelja penzije.
Što je učinjeno glede toga do sada?
Ispred svakog kvartovskog dućana sjede po desetorica zgubidana koji ispijaju pive po cijeli dan, što bi drugo radili kad im država svaki mjesec dava novac da ne rade.
Mislim da je kasno i za predstečajnu nagodbu.Izgledna je garage rasprodaja.
Šta se bunite kada svi želite isplaćivati svaki mjesec stotinama tisuća lažnih branitelja penzije.
Što je učinjeno glede toga do sada?
Ispred svakog kvartovskog dućana sjede po desetorica zgubidana koji ispijaju pive po cijeli dan, što bi drugo radili kad im država svaki mjesec dava novac da ne rade.
ako na lažne branitelje dodamo prave lopove, evo još razloga ovakvog stanja