Propalo izdavanje državnih obveznica

Naslovnica Forum Komentari članaka Propalo izdavanje državnih obveznica

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da nije Petrov zakuhao sve bi bilo u redu
a i Prgomet

Još jedan dokaz da Hrvatska bolje funkcionira bez Vlade. Nema novih besmislenih zakona, nema novih zaduživanja koje nećemo moći otplatiti, nema novih fiks-ideja tipa Linićeve fiskalizacije ili Lalovčeve konverzije kredita u CHF.

hrvatska najbolje napreduje kad politika miruje. sada sve institucije rade kako treba jer im se politika ne upliće u posao, a uz to nema niti učestalih, a nepotrebnih, promjena zakona. dug pada rapidno, bdp raste rapidno…što to govori?

...povijest se ponavlja...


Da nije Petrov zakuhao sve bi bilo u redu
a i Prgomet

Sada će to Karamarko časkom riješiti, samo da nazove u MOL i eto para, naravno uz neke sitne ustupke…


Da nije Petrov zakuhao sve bi bilo u redu
a i Prgomet

Pa da, naravno, sve je kriv Petrov, ako nije Petrov, onda je Most, ako nije Most, onda je SDP….

Bitno da HDZ nikad nije kriv!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nismo samo mi krivi, krive su i investicijske banke koje smo angažirali da vode emisiju euroobveznica, Citigroup, HSBC, Societe Generale i Unicredito. I zašto su uopće angažirali Unicredit banku s kojom je RH u sporu na arbitražnom sudu u Washingtonu vezano uz konverziju kredita u francima.

I Love the Smell of Profits in the Morning!

Jučer objave da je Novotny u stečaju, a danas ga opet pitaju za mišljenje. Razumije kako funkcionira svijet ali ne shvaća kako se plaćaju dobavljači i porezi državi.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jucer pred kamerama Suker (strucnjak za 20 kg. mesa tjedno na tudji racun) izjavljuje, da je rast GDP odraz dobro poslozene vlade i funkcioniranje institucija. A sta o tome misli bankari jucer se vidjelo.

New Report

Close