Za ovu državu su potpuno nepotrebni Vlada i Sabor, zato ih prodajmo, ili još bolje poklonimo ih bilo kome tko ih je voljan iznijeti preko granice!
prokurit,
vi ste genijalac !
ali mislin da ih nitko nebi uze ni za 1 000 000 misecno( nisam mislio kuna) .
Izgleda da se odustalo od prodaje dionica Podravke mirovinskim fondovima. Šteta. Što prije sve privatizirati i postaviti na zdrave temelje, to prije će Hrvatska biti normalna zapadnoeuropska država.
Osobno sam protiv prodaje jel znam da će svu lovu sa uhljebima pojesti i popiti .
Pa vidite kakav je pritisak od prvog dana na ministra kulture koji je smanjio uhljebima uhljebarinu.
Da misle provoditi reforme odmah bi smanjili sve poreze i prestali trošiti nezarađeno.
Buđet odrediti na 80 miliardi pa nek uhljebi cvile.
A za Petrokemiju se prije nekoliko godina moglo dobiti cca 200 milijuna €…
To je bio pun pogodak – neprodati 🙁
A u međuvremenu su napravili cca pola milijarde kuna gubitka…
ACI strateska firma? Za uhljebe i politicke neznalice! Neka nam vlada kaze koliko novca je ACI uplatio u drzavnih proracun u zadnjih 25 godina? Reci cu vam – nula kuna. Za iole vecu investiciju se moraju zaduzivati. Znaci, nisu ojacali niti operativni kapital. Dok na drugoj strani marina Frapa i marine Dogus grupe osvaruju dobit, a Frapa bez problema financira gradnju velike marine u Dubrovniku, ovi iz ACI-ja kopkaju na mjestu i kradu bogu dane. Znaci, kako je CO sluzio za politicke uhljebe i nikad kune dividende nije uplatio u drzavni proracun, tako isto i ACI Croatia Banka, Croatia Airlines…sve to treba dati na trziste. Neka drzava kod ACI-ja zadrzi 25%, za nekoliko godina ce vise imati koristi od toga, nego sada, kada je vecinski vlasnik.