To su oni stanovi od 8,5 – 10 kvadratnih metara u suterenu? Sramite se!
Još je nešto Marić ispričao o tome kako je bivši guverner hnba dobio stan od 63 kvadrata za 8500 eura s oplatom od 200 kuna mjesečno koju ne plaća 5 godina. Samo taj dio priče vas ne zanima jer se radi o liku kojeg je vaša medijska kuća pokušala nametnuti kao predsjednika države.
To su oni stanovi od 8,5 – 10 kvadratnih metara u suterenu? Sramite se!
ne znam što očekuješ…svi ti stanovi su nasljeđeni od bivše države, dakle stari su i preko 50 god. i uglavnom su loše održavani
kada uračunaš da je to sve trulo, od stolarije, podova instalacija, zidova i snitarija i kolika ulaganja imaš da bi se postigao jedan osnovni standard, jedino što kod tih stanova vrijedi je eventualno lokacija
Nema te bivše države di je 8,5 kvadrata bez WCa nazivano stanom. To je bila šupa i u Austro-Ugarskoj i u Kraljevini i u SFRJ. Samo je naša Vlada došla na tu genijalnu zamisao ali što očekivati od Gorana Marića?
@Barbosa
Nema te bivše države di je 8,5 kvadrata bez WCa nazivano stanom. To je bila šupa i u Austro-Ugarskoj i u Kraljevini i u SFRJ. Samo je naša Vlada došla na tu genijalnu zamisao ali što očekivati od Gorana Marića?
***on je tu šupu prodal za preko 40 000 kuna…po tebi je on g.lup, a ti si jako pametan…napravil je vrhunski posao s tim, uostalom ne da je sramota da takve šupe već nisu prodane, nego je to za zatvor, neznam kaj su radile sve te vlade u zadnjih 18 godina otkad su nam živote pretvorili u pakao
@DemiZon
Ono što ja radim Marić ne bi naučio ni za tri života, tako da – da, za njega ja sam jako pametan.
Može on šupu prodati i za 40.000€ ali samo je kr**en može nazvati stanom. Tako da se meni cijela ova priča savršeno uklapa u portret našeg vrlog ministra i ostalih članova ove Vlade uključujući i pop-predsjednicu i njezinu svitu. Jedini normalni član je Zdravko Marić koji, vidi čuda, nije član kriminalne organizacije.
PS. Da se razumijemo i SDP je kriminalna organizacija – oni su kriminalno nesposobni.
Živi zid isto – oni su kriminalno g*upi, i MOST oni su kriminalno neodlučni, kao i HNS koji su kriminalno profiterski.
Sve u svemu: dico – van (za vaše dobro).