Procvat poduzeća za 10 kn, dosad osnovane 8062 tvrtke

Naslovnica Forum Komentari članaka Procvat poduzeća za 10 kn, dosad osnovane 8062 tvrtke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

LJUDI RADE, RAZVIJAJU SOCIjALNE VJEŠTINE [emo_zloban]

…jadan d.o.o.,to su ga osnovali ovi sa Zavoda za zapošljavanje,jer im je isti dao poticajna sredstva u iznosu od cca 35 tisućica za VSS,a što treba utrošiti za bruto plaće za šest mjeseci…

…kad prođe 6 mjeseci druže snađi se sam…[emo_zloban]

…naravno,da se nisu ugasila kad bi isti poduzetnici iz jadnog d.o.o. morali vraćati cijeli kredit sa kamatama HZZZ…

…eto to je jedan od načina kako država maže oči javnosti kako se ka nešto dešava…[emo_zloban]

TKO RADI, NE BOJI SE GLADI [emo_zloban]

…Od toga je 309 tvrtki prikazalo prihod, dok je neko “ozbiljnije” poslovanje s prihodom od 75 tisuća kuna…

Proječna plaća od 5.500 kn NETO je 66.000 godišnje + Doprinosi 9.000 kn u godinu dana. Netko tu laže i krade.
Ili su te tvrtke osnovali zapolsleni u javnim poduzećima i ministarstvima a tvrtke su opet BEZ ZAPOSLENIH?

Procvat će biti kada ta ista poduzeća budu zatvarali, samo što će im tada trebati ne 10 kuna nego 100 000 kuna da pokrpaju sve dugove prije zatvaranja.

A u nas stvarno svakakve pizdarije prolaze

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…Od toga je 309 tvrtki prikazalo prihod, dok je neko "ozbiljnije" poslovanje s prihodom od 75 tisuća kuna…

Proječna plaća od 5.500 kn NETO je 66.000 godišnje + Doprinosi 9.000 kn u godinu dana. Netko tu laže i krade.
Ili su te tvrtke osnovali zapolsleni u javnim poduzećima i ministarstvima a tvrtke su opet BEZ ZAPOSLENIH?

ak si zaposlen negdje, ne plaćaš si doprinose i ne isplaćuješ plaću u vlastitoj firmi. Ak se prihod od 75 000 temelji na nekim uslugama, dobar dio toga ti ostane. Tako da – drži vodu, nije muljaža.

Ako sam dobro pročitao članak samo su dvije tvrtke sa preko 75.000 dobiti, velika većina radi sa gubitkom što znači da će vrlo vjerojatno uskoro i zatvarati…

ma prerano je još za donošenje bilo kakvih zaključaka, pogotovo s informacijama koje se temelje na prošloj godini jer pitanje je kad se to prolše godine i pokrenulo za ozbiljno. Mislim da je tek ove godine ta priča ozbiljnije zaživjela

za ovaj procvat svakako treba odati priznanje ministarstvu i Vladi, dok su na drugoj strani propale tvrtke od 10,20,50 100-500 miliona kn + obrti, veliki uspjeh, nema što

…ak si zaposlen negdje, ne plaćaš si doprinose i ne isplaćuješ plaću u vlastitoj firmi. Ak se prihod od 75 000 temelji na nekim uslugama, dobar dio toga ti ostane. Tako da – drži vodu, nije muljaža.

Tvrtke od 1 10 kuna nisu revolucionarni izum već kopija koja postoji par stotina km dalje. Međutim kod nas su upravo radi o tome da je ta tvrtka DODATNI izvor prihoda uglavnom već ZAPOSLENIMA i ne riješava problem NEZAPOSLENIH. U slučaju da nezaposleni otvori takvu tvrtku ISTI MOMENT upada u veliki problem i to s troškovima tvrtke a nema temeljni kapital.
TO JE SUŠTINA problema. Država to riješava poticajima ali to nije rješenje.
I da ponovim što sam već ranije napisao – a to je –
” tvrtke su opet BEZ ZAPOSLENIH?”.

New Report

Close