Pročitajte kako je bilo na debati Reisman-Štulhofer

Naslovnica Forum Komentari članaka Pročitajte kako je bilo na debati Reisman-Štulhofer

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

POZVALI JR KAO GOSTA DA ČUJU NJENO MIŠLJENJE PA JU IZVREĐALI

Posvađali se zagrebački studenti i Judith Reisman

.

Vaši su je pozvali Pero jer nas želite vratiti pod mantijaške skute. Kada se iznose statistički podaci baba u to ne vjeruje i ona je kao znanstvenica.


Vaši su je pozvali Pero jer nas želite vratiti pod mantijaške skute. Kada se iznose statistički podaci baba u to ne vjeruje i ona je kao znanstvenica.

“baba” je radila radove i držala govore na mjestima gdje sva skupina “crvenih” znanstvenika može samo zamisliti.

Zakošek je recimo isnivač: Udruženja za jugoslavensku demokratsku inicijativu (UJDI)a tema PHD-a je “Staat und Selbstverwaltung in Jugoslawien. Zum Verhältnis von Politik und Ökonomie in einer sozialistischen Gesellschaft am Beispiel jugoslawischer Investitionspolitik”. Mislim da je sve jasno.

Inače, Reisman je židovka i sama antisemit, čiji unuci žive u Izraelu i pohađaju fakultet na kojem ona drži predavanja kao vanjski predavač.

Ovih pola naših “znanstvenika”nije provelo jednu anketu i obradilo jednu statistiku relevantnu za znanost.

Zakošek je odrastao u komunizmu kojeg voli, i kad mu je to spomenuto onda je doživio slom. A žena je rekla istinu, pa odrastao je u Yugoslaviji.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.


Vaši su je pozvali Pero jer nas želite vratiti pod mantijaške skute. Kada se iznose statistički podaci baba u to ne vjeruje i ona je kao znanstvenica.

kol.zvonac, ti oćito nisi roditelj i stoga nisi relevantan iznositi ovakve zakljućke, najvažniji statistički podatak na koji se “baba” poziva je da je Hrvatska statistički po broju spolno prenosivih bolesti i u pobaćajima na samom zaćelju naspram nekih visokodemokratski svj. država što znaći da roditelji vrlo dobro i odgovorno obnašaju svoje roditeljske i odgojne dužnosti te da država kao zajednica nema osnova niti potreba na ovaj naćin intervenirati u odgoj djece!!!

Također, srrašna “baba” je ukazala na krajnje sumnjive, da ne kažem zločinačke, karakteristike i motive tzv. sexoloških znanstvenika koji pod “znanstvenim radom” zadovoljvaju vlastite bolesne pohotne radnje koje zatim, putem raznih “znanstvenih instituta i programa”, pokušavaju nametnuti kao opće društveno prihvaćene kriterije.

da se razumijemo, ja osobno nisam protiv nekog oblika zdravstvrnog odgoja ili još bolje obiteljskog odgoje koji će ukazati na opasnosti i probleme preranog i nespremnog stupanja djece u intimne odnose te istaknuti smisao braka i obitelji kao temeljnih vrijednosti društva ali sam protiv prejeduciranja spolnosti i sexualnosti na način da se o tone ući u školi dok mnoga djeca još nisu niti spremna to shvatiti i prihvatiti, intimu djeca trebaju istražiti svatko za sebe i kada osjete da su za to spremni a ne nametati neke standarde krajnje sumnjivih pseudoznanstvenika.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close